BARENDRECHT MO-19 NAAR BEKERFINALE

Barendrecht MO19Het Meisjes Onder-19 team heeft maandagavond de finale van de beker gehaald. Op het eigen sportpark De Bongerd werden de meisjes van DSVP in de halve finale met ruime cijfers verslagen. DSVP kon de aangekondigde tegenstand slechts een helft volhouden, mede door slordigheden bij Barendrecht. Mede dankzij een buitenspel-doelpunt leidde Barendrecht bij rust fortuinlijk met 2-1.

Geprikkeld door de stand ging Barendrecht na rust in de door tegenstanders zo gevreesde ‘overdrive’. Ook DSVP kon deze versnelde balcirculatie niet aan, waardoor Barendrecht in korte tijd op een 7-1 voorsprong kwam. De meisjes van Barendrecht speelden vervolgens de wedstrijd uit zonder DSVP toe te laten in het strafschopgebied. De finale wordt gespeeld op zaterdag 2 juni. Tegenstander in de finale is de winnaar van eht duel tussen Heinenoord MO-19 en en SVS MO-19.