BARENDRECHT KLOPT HFC OP IJSKOUDE BONGERD

DE TN17 04BVV Barendrecht heeft zaterdag weer een zege geboekt. Op een ijskoud sportpark De Bongerd wonnen de rood/witten van Koninklijke HFC (1-0). Een doelpunt van Esajas bleek voldoende voor de overwinning. In een gelijkopgaande eerste helft kwam Barendrecht tien minuten voor rust op voorsprong. Eekman gaf een prima steekbal op Esajas, die de bal achter HFC-keeper Boks prikte (1-0). In blessuretijd kwam HFC bijna langszij, maar een inzet van de Haarlemmers eindigde op de buitenkant van de paal. Na rust werd Barendrecht teruggedrongen en kwam het goed weg toen een uithaal van Volkert uiteenspatte op de lat. Ook in het restant van de tweede helft bleef HFC de betere ploeg, en moest Barendrecht zich noodgedwongen beperken tot het vasthouden van de voorsprong. In blessuretijd tikte Van Splunter de bal nog uit het doel, waardoor de drie punten op De Bongerd bleven. Barendrecht blijft daarmee vierde in de Tweede Divisie. Het wedstrijdverslag en wedstrijdbeelden vindt u hier.