BARENDRECHT KLOPT HARKEMASE BOYS NA DOELPUNTRIJKE TWEEDE HELFT

Barendrecht heeft de tweede zege van het seizoen in de tas. De rood/witten klopten Harkemase Boys in Friesland met 2-4, waarbij vooral na rust het scorebord overuren draaide.

In de eerste helft was Barendrecht al de bovenliggende partij, maar ondanks verschillende goede kansen wist alleen Anass Masrhalmi het net te vinden. Een voorzet van de middenvelder belandde tien minuten voor de rust direct in het doel (0-1). Na de rust kwam thuisploeg Harkemase Boys langszij door een snelle treffer van Margaritha (1-1). In een fase waarin de Friezen de beste kansen kregen, zette Joey Jongman Barendrecht met een hard schot na een uur spelen toch weer op voorsprong (1-2). De gelijkmaker van Bentum werd even later afgekeurd vanwege buitenspel, waarna topscorer Niels Vorthoren een kwartier voor tijd de score voor Barendrecht verder opvoerde (1-3). In blessuretijd maakte Bruintjes het nog spannend door de 2-3 aan te tekenen voor Harkemase Boys, maar een minuut later maakte invaller Peter de Lange aan alle eventuele onzekerheid een eind door de 2-4 te scoren.

Door de tweede overwinning op rij neemt Barendrecht een beetje afstand van de onderste plaatsen op de ranglijst. De rood/witten stijgen naar de veertiende plaats. Het wedstrijdverslag volgt later.