BARENDRECHT JO-19 WINT WEER MET GROTE CIJFERS

TN BVV JO19 1 01Voor de tweede opeenvolgende keer heeft Barendrecht JO-19 een monsteruitslag neergezet. Zaterdag werd DHC op De Bongerd met 11-4 verslagen. Het team van trainersduo Norman Lucas en Marco Lookermans sloeg in de 13e minuut al toe. In de 35e minuut moest DHC met tien man verder. Hoewel het spel van de BVV in de eerste helft niet goed was, konden de junioren met een 4-2 voorsprong gaan rusten. Na de theepauze legde de rood/witte formatie met speels gemak de tegenstander op de pijnbank. De plensbui van doelpunten viel bijna elke vijf minuten, omdat het Barendrechtse middenveld domineerde en acties uitstekend werden opgezet richting een trefzekere voorhoede. Door scherptegebrek wisten de gasten uit Delft in de laatste tien minuten nog wel twee keer te scoren. De Barendrechtse doelpuntenmakers waren Reinsma (5), Oosting (3), Landburg, De Bruijn en Bakker. Het volgende duel is tegen RKDVC, op zaterdag 28 april om 14.30 uur op De Bongerd.