BARENDRECHT JO-19 WINT IN WERKENDAM

TN BVV JO19 1 01Barendrecht JO-19 heeft zaterdag gewonnen van de leeftijdgenoten van Kozakken Boys. In Werkendam kregen de jeugdige talenten maar moeizaam grip op de wedstrijd, want de rood/witten vochten in de eerste helft vooral tegen zichzelf. Kozakken Boys kwam daardoor rond het halfuur op een 1-0 voorsprong. Gelukkig wist Tyron Oosting (voormalig Brabant United) in de slotminuten van de eerste helft zelfs twee keer achter elkaar scoren, zodat Barendrecht toch met een 2-1 voorsprong ging rusten. Na de thee ging het team meteen beter draaien. De wil om te winnen was terug en Armando de Bruijn wist op aangeven van John Reinsma in minuut 50 het net vinden (3-1). Na het doelpunt van Marouane Bakour een kwartier voor het einde (4-1) kon Barendrecht de wedstrijd rustig uitspelen en de drie winstpunten mee naar huis nemen. Het volgende competitieduel is komende zaterdag 14 april op sportpark De Bongerd (14.30 uur) tegen VV Dongen.