BARENDRECHT JO-19 OVERTUIGEND LANGS QUICK

TN BVV JO19 1 02Met de schouders gingen eronder speelde Barendrecht JO-19 afgelopen zaterdag een van de beste competitiewedstrijden van dit seizoen. Dat resulteerde in een glansrijke 5-1 overwinning. In de eerste helft waren er al drie-vier goede mogelijkheden, maar pas vlak voor rust was het raak: Marouane Bakour demonstreerde zijn balkunsten waardoor Sjacco Meijer resoluut kon binnenschieten (1-0). Twee minuten was het opnieuw raak voor Meijer (2-0) door een assist van John Reinsma. Na de rust kreeg Barendrecht een penalty tegen (2-1), maar door de derde treffer van Meijer (3-1) in de 64e minuut trokken de jeugdtalenten de wedstrijd definitief naar zich toe. Niels Hanssen soleerde en scoorde 4-1, een kwartier voor het einde kopte Meijer zijn vierde treffer binnen (5-1). Na deze knappe overwinning en met een inhaalwedstrijd tegoed houden de rood/witten aansluiting met de koplopers in de competitie. Zaterdag volgt om 14.30 uur in Leidschendam de uitwedstrijd tegen RKAVV.