BARENDRECHT JO-19 HAALT UIT TEGEN VELO

A1 01In een duel dat nauwelijks een wedstrijd genoemd kon worden, heeft Barendrecht JO-19 flink uitgehaald tegen Velo. Eerder dit seizoen werd in Wateringen nog verloren, maar zaterdag ging Velo op De Bongerd over de knie in een waar doelpuntenfestijn. Al binnen tien minuten was de wedstrijd gespeeld door een voorsprong van 3-0. Barendrecht liet uitstekend voetbal zien door goed uitgevoerd combinatiespel. Even leek de concentratie weg te zakken en tegen de rust viel het enige tegendoelpunt (4-1). Een kwartier voor het einde moest een speler van Velo met rood het veld verlaten, maar toen stond Barendrecht al met 8-1 voor. Daarna volgde nog een Barendrechtse treffer (9-1). Armando de Bruijn (2), Kayo Renwarin (2), Tyron Oosting, John Reinsma, Marouane Bakour (2) en Marc Bakker maakten de goals. Op doelsaldo pakt Barendrecht de leiding in de derde periode. Het volgende competitieduel is op 7 april in Werkendam tegen Kozakken Boys (12.00 uur).