BARENDRECHT JO-19 DENDERT OVER DONGEN HEEN

TN BVV JO19 1 02In een wedstrijd zonder spanning heeft Barendrecht JO-19 ongenadig afgerekend met VV Dongen. Na een kwartier hadden de gedreven BVV-talenten al gedemonstreerd hoe ze door uitstekend de ruimtes te benutten een 4-0 voorsprong konden nemen. Het thuispubliek was getuige van een heuse doelpuntenfestijn. De rood/witte voorhoede wist elkaar probleemloos te vinden: het kwartet aanvallers sneed voortdurend door de Dongense verdediging. Dongen mocht nog wel tegen scoren, maar dat bleek slechts een speldenprik, want rond minuut 50 stond de tiende BVV-treffer al op het bord. Door constant druk op de bal te houden werd zelfs in de laatste minuut nog gescoord en werd met 15-1 de eindbalans opgemaakt. Met deze gretigheid blijft BVV bovenaan de derde periode en lonkt een spannende eindfase van de competitie. Bakour (5), Reinsma (5), Hanssen (2), Oosting, Landburg en Oz zorgde voor de vijftien Barendrechtse treffers. Zaterdag speelt JO-19 tegen DHC op De Bongerd (14.30 uur).