BARENDRECHT IN KRAKER LANGS GVVV

BM TN17 01BVV Barendrecht heeft zaterdag een uitstekende zege geboekt op GVVV. De rood/witten wonnen de kraker met 4-2. GVVV begon sterk op sportpark De Bongerd en kwam snel op 0-1 via De Graaf. De Veenendalers bleven de bovenliggende partij, maar vlak voor rust sloeg Barendrecht toe: Bas Mourits onderschepte een terugspeelbal en maakte gelijk (1-1). Vijf minuten later was het zomaar 2-1 voor Barendrecht, toen Mourits knap zijn tweede treffer binnen schoot. Na rust kon Barendrecht opnieuw snel juichen: nu scoorde Donny Navajas Sanches met een lobje (3-1). GVVV gaf zich niet gewonnen en De Graaf scoorde rond het uur de aansluitingstreffer (3-2). GVVV ging op zoek naar de gelijkmaker, maar tien minuten voor tijd maakte invaller Yorik van Deelen bij de tweede paal 4-2. Barendrecht liep op zijn laatste benen, maar sleepte de overwinning uit het vuur. Daarmee staan de rood/witten stevig op de vierde plaats in de Tweede Divisie, met nog maar een punt achterstand op GVVV. Het wedstrijdverslag volgt zondag.