BARENDRECHT GELIJK TEGEN JONG SPARTA

Donny Navajas SachesBVV Barendrecht heeft maandagmiddag gelijk gespeeld tegen Jong Sparta. Op De Bongerd werd het 2-2 tegen de Rotterdamse beloftes. De Spartanen begonnen fel aan het duel en kwamen binnen vijf minuten op een 1-0 voorsprong via Dervisoglu. Plots stond Barendrecht op gelijke hoogte, toen Donny Navajas Sanches (foto) de bal onderschepte en Sparta-keeper Fabrie met een mooie lob verschalkte (1-1). De aantrekkelijke wedstrijd kon daarna alle kanten op; Barendrecht had de wedstrijd voor rust beter onder controle, na de rust was Jong Sparta gevaarlijker met onder meer een schot op de onderkant van de lat. Donny Navajas Sanches ontsnapte 25 minuten voor tijd aan de buitenspelval en tekende voor 2-1 voor Barendrecht. Nu toonde Jong Sparta veerkracht en bracht Dervisoglu met zijn tweede treffer de Kasteelclub langszij (2-2). Er volgde een spannend kwartier op De Bongerd, met onder meer een slotoffensief van de thuisploeg, maar er werd niet meer gescoord. Het wedstrijdverslag vindt u hier.