BARENDRECHT EN VVSB KOMEN NIET TOT SCOREN

VVSB - BarendrechtVVSB en Barendrecht zijn zaterdag niet tot scoren gekomen. De rechtstreekse confrontatie om de vierde plaats in de Tweede Divisie eindigde zoals het begon: 0-0. Al in de matige eerste helft werd duidelijk dat de doelpunten in Noordwijkerhout schaars zouden worden. Trainer Poldervaart zag wel Melvin Winterbeg uitvallen: Ali Khaldi was zijn vervanger. Ook na rust was er weinig spektakel op sportpark De Boekhorst, al kregen beide ploegen ditmaal wel een paar kansen. Tot treffers leidde dat echter niet. Door het 0-0 gelijkspel blijft Barendrecht vierde in de Tweede Divisie, al kan HHC Hardenberg met een duel tegoed nog wel op gelijke hoogte komen met de rood/witten. Ondanks de remise mocht Barendrecht wel tevreden zijn dat het voor de vierde wedstrijd op rij ‘de nul’ hield. Dat lukte dit seizoen nog geen enkele ploeg in de Tweede Divisie. Het wedstrijdverslag vindt u hier.