BARENDRECHT DOET ZICHZELF TEKORT TEGEN GOES MET GELIJKSPEL

Barendrecht heeft zaterdag genoegen moeten nemen met een gelijkspel. Met een 2-2 remise tegen Goes dezen de rood/witten – niet voor de eerste keer dit seizoen – zichzelf tekort.

Op de eigen Bongerd kreeg Barendrecht al in de openingsfase een paar goede kansen, maar kwam het niet tot scoren. Er was nota bene een cadeautje van Goes voor nodig om de openingstreffer op het bord te zetten; via een Zeeuwse verdediger kreeg Ugur Altintas een afgeslagen aanval vlak voor rust zomaar voor de voeten om eenvoudig de 1-0 binnen te schieten. Nog geen twee minuten later was het alweer gelijk, toen Riad Elloukmani een vrije doortocht kreeg door de Barendrecht-defensie en de 1-1 ruststand op het bord zette.

Ook na de thee begon Barendrecht niet scherp aan het vervolg van de wedstrijd. Nadat Goes al een waarschuwing had afgegeven, mocht Tiebosch acht minuten na rust aanleggen voor de 1-2. Barendrecht moest dus in de achtervolging en bracht Danny Monster binnen de lijnen. De niet geheel fitte spelverdeler zorgde na 65 minuten zelf voor de gelijkmaker, door een uitstekende één-twee overtuigend achter de keeper te schieten (2-2). In het restant van het duel kreeg Barendrecht goede kansen op de winnende treffer, waarbij zelfs een penalty niet aan de rood/witten was besteed; Tim Eekman zag zijn inzet gekeerd worden door Goes-keeper Matthew Lentink. Barendrecht moest daardoor genoegen nemen met een gelijkspel.

Het volledige wedstrijdverslag volgt zondag.