BARENDRECHT BOEKT KNAPPE ZEGE IN LAATSTE OEFENDUEL

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht heeft zijn laatste oefenduel voor de competitiestart gewonnen. In Maassluis versloegen de rood/witten thuisploeg Excelsior Maassluis met 2-1.

Barendrecht maakte in Maassluis een sterke indruk en kreeg kansen op de openingstreffer, maar toch kwam de thuisploeg vlak voor rust op voorsprong via Daan Blij. Na de rust kwam Barendrecht scherp uit de kleedkamer en werd de achterstand binnen een paar minuten hersteld. Al na een minuut zorgde Joey Jongman voor de 1-1, nog geen twee minuten later maakte de middenvelder op fraaie wijze zijn tweede treffer (2-1). Die voorsprong gaf Barendrecht niet meer uit handen.

Met de knappe overwinning op de Tweede Divisionist op zak begint Barendrecht zaterdag officieel aan het nieuwe seizoen. In de eerste speelronde van de competitie staat een uitduel bij HSV Hoek op het programma. Een week later, op zaterdag 28 augustus, is de eerste thuisbeurt van de rood/witten als Excelsior ’31 op bezoek komt.