BARENDRECHT BEGINT DUBBEL PAASWEEKEND MET ZEGE

Max van Dijk 01Barendrecht is het dubbele programma in het Paasweekend zaterdag begonnen met een zege. In Amsterdam werd De Dijk met 3-1 verslagen. Doordat Barendrecht in de beginfase een aantal kansen miste, werd er voor rust niet gescoord. Direct na rust was het wel raak via Max van Dijk (1-0). Tien minuten later zorgde Bas Mourits voor verdubbeling van de voorsprong (2-0). Halverwege de tweede helft was ook Joey Jongman trefzeker (3-0). Barendrecht miste toen al wel Ramy Salem, die met een blessure naar de kant ging. De Dijk zorgde een kwartier voor tijd voor een eretreffer (3-1), het eerste tegendoelpunt van Barendreht in vijf duels. Door de zege blijven de rood/witten vierde op de ranglijst. Het wedstrijdverslag volgt zondag. Maandag mag Barendrecht weer aan de bak: dan spelen de rood/witten op de eigen Bongerd tegen Jong Sparta Rotterdam, dat zaterdag met liefst 6-0 won van Rijnsburgse Boys. Op de Bongerd wordt Tweede Paasdag om 15.30 uur afgetrapt.