BARENDRECHT 2 WINT OOK VAN RIJNVOGELS

Het beloftenteam van BVV Barendrecht heeft zaterdag opnieuw gewonnen. Ditmaal werden de leeftijdgenoten van Rijnvogels verslagen.

Na een rommelig begin van beide kanten, kwam Barendrecht 2 in de 25e minuut op voorsprong door Lionel Agata die bij de eerste paal een indraaiende corner van Najim Haidary binnen schoot. Kort voor rust leken de rood/witten op 2-0 te komen toen een verdediger van Rijnvogels een harde voorzet van Qjell Krolis in eigen doel schoot. De scheidsrechter keurde de goal abusievelijk af.

Rijnvogels kwam na rust op gelijke hoogte na een misverstand in de verdediging van Barendrecht 2. De Bongerdbewoners stelden snel orde op zaken. Een hard schot van Najim Haidary werd door de Rijnvogels keeper niet goed verwerkt en Dennis Baan stond op de goede plek om de 2-1 binnen te schieten. Daarna liep Barendrecht 2 verder uit naar 3-1 door Rayane Bawa, na een prachtige steekbal van Qjell Krolis. Het slotakkoord was voor diezelfde Qjell Krolis die, na te zijn vrijgespeeld door Najim Haidary, de bal snoeihard in de kruising schoot.

De overwinning op Rijnvogels was de vierde zege op rij voor Barendrecht 2, dat daardoor is gestegen naar de gedeelde tweede plaats op de ranglijst, met evenveel punten als Quick Boys 2 en Rijnvogels 2. Koploper Excelsior Maassluis is met zes punten voorsprong nog wel de ongenaakbare koploper van de hoofdklasse.