BARENDRECHT 2 UITGESCHAKELD IN NACOMPETITIE

Barendrecht 2 is er helaas niet in geslaagd promotie af te dwingen naar de eerste klasse. Dinsdagavond moest het prestatieve vriendenteam zijn meerdere erkennen in Nieuwenhoorn 2.

In de halve finale van de nacompetitie kwam thuisploeg Nieuwenhoorn voor rust op een 2-0 voorsprong. Na rust toonde Barendrecht 2 wederom zijn veerkracht om terug te komen. Via doelpunten van jeugdspelers Chris Bellasai (penalty) en Nathan Canlas trokken de rood/witten de stand weer gelijk. Toch kwam Nieuwenhoorn weer op 3-2, waarna een spannende slotfase aanbrak. Barendrecht 2 probeerde met man en macht de gelijkmaker te scoren, zag nog een doelpunt afgekeurd worden, maar kwam niet meer op gelijke hoogte.

Met de nederlaag kwam zodoende een einde aan een prima seizoen van Barendrecht 2, dat een mooie verlenging kende via de nacompetitie. Volgend seizoen zal het team de strijd weer aangaan in de reserve tweede klasse.