BARENDRECHT 2 SPEELT GELIJK TEGEN DE JODAN BOYS 2

Na vijf competitiezeges op rij moest Barendrecht 2 genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Een goede opening van Dogan Burak bereikte Anass Masrhalmi  en diens voorzet werd door Lionel Agata in het doel gekopt: 1-0. De ploeg uit Gouda kwam kort voor rust op 1-1. Na de rust kregen de mannen van Erwin van der Woerdt meer grip op de wedstrijd. In de 65e minuut kwam Barendrecht op een 2-1 voorsprong.  Een voorzet vanaf rechts van Lionel Agata werd door aanvoerder Jacco van de Wijdeven keurig afgerond. Een treffer van Rayan Bawa werd helaas afgekeurd vanwege buitenspel. Barendrecht 2 leek de overwinning binnen te halen, maar door onnodig balverlies in de laatste minuut van de wedstrijd kwam de Jodan Boys 2 alsnog op 2-2. Barendrecht 2 handhaaft zich knap op een 3e plaats.