BARENDRECHT 2 OVERTUIGEND DOOR NAAR VOLGENDE BEKERRONDE

Barendrecht 2 heeft zich zaterdag bij Overmaas geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB beker. Na zeges op IJsselmonde en Transvalia, werd in de derde poulewedstrijd ook gewonnen: Overmaas 1 werd met 3-5 verslagen.

Barendrecht 2 was duidelijk de betere ploeg en er kwamen al snel kansen. Na een kwartier stuurde Anass Masrhalmi John Reinsma de diepte in en uit zijn voorzet kopte Sjacco Meijer net over. In de 18e minuut was het wel raak. Uit een vrije bal van John Reinsma wist Ron Botterhuis de 0-1 te scoren. Een minuut later soleerde Anass Masrhalmi (foto) door de verdediging van Overmaas en scoorde hij beheerst 0-2.

Hierna verslapte Barendrecht 2 en gaf het de voorsprong weer uit handen. Binnen vijf minuten kwam Overmaas door een snoeiharde vrije bal op 1-2 en door slordig verdedigen op 2-2. Nu was het Barendrecht dat de rug rechtte. Rond de 40e minuut was het Kavi Gayadien die met een werkelijk fantastische pass Anass Masrhalmi in staat stelde Barendrecht 2 weer op voorsprong te brengen (2-3). Vlak voor rust krulde Joost van Eck vanaf de rand van het strafschopgebied een vrije trap de kruising in en dat betekende een 2-4 ruststand.

Na rust hetzelfde wedstrijdbeeld, met veel kansen voor Barendrecht 2. Een lob van Joost van Eck ging net over het doel, Sjacco Meijer strandde tweemaal op de keeper en Anass Masrhalmi vond met enkele afstandsschoten de Overmaas-doelman op zijn weg. Nadat Overmaas ook nog de 3-4 cadeau kreeg, was het gelukkig Rayan Bawa die uit een corner van Dennis van der Wal de 3-5 binnen kopte en hierdoor de wedstrijd op slot gooide.

De drie bekerzeges vormen een mooi begin voor de mannen van Erwin van de Woerdt en Marcel Brienen. Zaterdag 21 september a.s. speelt Barendrecht 2 de eerste competitiewedstrijd, uit bij Rijnsburgse Boys 2 uit om 12.15.