BARENDRECHT 2 GAAT ONDERUIT

Het is Barendrecht 2 zaterdag niet gelukt om de drie punten op sportpark De Bongerd te houden. Tegenstander FC ’s Gravenzande 2 was met ruime cijfers te sterk voor de rood/witten (0-4).

Ramy Salem maakte na ruim een jaar blessureleed zijn eerste speelminuten van het seizoen bij de Barendrechtse beloften. Hij zorgde in de eerste helft direct voor veel dreiging en krulde onder meer een vrije trap net over de kruising. De bezoekers uit ’s Gravenzande kwamen rond het halfuur op voorsprong toen een pegel vanaf de linkerkant bij de tweede paal in het doel plofte. Joey Landburg had daarna de gelijkmaker op zijn schoen, maar had uiteindelijk teveel tijd nodig om de bal onder controle te krijgen.

Toen Ramy Salem na een halfuur naar de kant ging en vervangen werd, waren de aanvallende impulsen van de Barendrechters voorbij. De rust brak aan met een 0-1 achterstand, maar dat het direct na rust 0-2 werd deed de rood/witten geen goed. Sven Louter en de paal voorkwamen een grotere achterstand, maar in het laatste deel van de wedstrijd liepen de bezoekers dankzij twee doelpunten toch uit naar een ruime overwinning (0-4).

Barendrecht 2 staat nog wel op de vijfde plaats op de ranglijst, maar de afstand met de ploegen eronder wordt kleiner. Zaterdag gaan de beloften op bezoek bij Rijnvogels 2 om 11.30 uur.