BARENDRECHT 2 DOELPUNTLOOS GELIJK BIJ TER LEEDE 2

Barendrecht 2 kwam zaterdag op bezoek bij Ter Leede 2 in Sassenheim niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

In het begin van de eerste helft was het voor beide ploegen aftasten en vond de strijd op het middenveld plaats. In de 12e minuut kreeg Barendrecht 2 de eerste goede kans toen Nassim Amaarouk alleen op het Ter Leede doel afging, maar in de keeper zijn meerdere moest erkennen.

Rond de 20e minuut kwam Barendrecht 2 met tien man te staan na een onnodige dubbele gele kaart voor Robin Driesse vanwege kritiek op de leiding. Daardoor moest trainer Erwin van der Woerdt zijn plannen aanpassen. Ter Leede rook zijn kansen maar stuitte keer op keer op keeper Steven Lugtmeijer, die met enkele fraaie reddingen een achterstand voorkwam. De middenvelders liepen zich een slag in de rondte om de aanvallen van Ter Leede te ontregelen.

Na rust wisten Barendrecht het spel naar zich toe te trekken. Het centrum met Kayo Renwarin en Ron Botterhuis gaf nagenoeg niets meer weg en met z’n tienen kregen de rood/witte beloften zelfs nog kansen. De onverzettelijke Sjacco Meijer zette Nassim Amaarouk vrij voor de keeper, maar die krulde de bal over het doel. Een goede combinatie tussen Wouter Rieken en Joost van Eck had een beter lot verdiend.

Ter Leede bleef echter ook loeren op kansen. Steven Lugtmeijer bracht opnieuw redding bij een gevaarlijke Ter Leede aanval. In de blessuretijd van de wedstrijd had Barendrecht 2 de wedstrijd moeten beslissen. Door een goede actie van John Reinsma op de linkervleugel kwam de bal bij Cohlin Bechoe, die in vrije positie veel te slap inschoot.

Door de 0-0 eindstand heeft Barendrecht 2 nu 5 punten uit 3 gespeelde wedstrijden. De volgende wedstrijd is a.s. zaterdag 12 oktober, thuis om 11.30 uur tegen De Jodan Boys 2 uit Gouda.