BARENDRECHT 2 BOVENAAN IN DERDE PERIODE

BVV2 01Het tweede elftal van BVV Barendrecht is na het kampioenschap van vorig jaar bezig aan een prima seizoen in de reservehoofdklasse. Het team van scheidend trainer Martin Maat bezet momenteel qua verliespunten de zesde plaats en staat bovendien bovenaan in de derde periode. Zaterdag werd ondanks personele problemen knap gewonnen van Zwaluwen in Vlaardingen (4-0). Nadat de enige kans in de wedstrijd voor Zwaluwen na 5 minuten spelen vakkundig door keeper Steven Stoop onschadelijk werd gemaakt, was het vervolgens alleen maar Barendrecht dat de klok sloeg. Na doelpunten van Danny, Lukas en Enes Turan was de wedstrijd voor rust al beslist en bepaalde Jeroen na een prachtige solo de eindstand op 4-0. Na drie overwinningen op rij is de weg naar boven dus weer ingeslagen. De beloftes spelen komend weekend thuis op De Bongerd tegen FC Lisse 2. Over twee weken staat ook de halve finale van de beker op het programma tegen WIK.