ARNO KOOIJ VOLGEND SEIZOEN HOOFD JEUGDOPLEIDING

Hoofd Jeugdopleiding

Arno Kooij is voor aankomend seizoen het nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van BVV Barendrecht. Het bestuur van de club maakt vandaag bekend dat Arno volgend seizoen de technische leiding krijgt over de jeugdafdeling op sportpark De Bongerd.

Bestuurslid Voetbaltechnische zaken Gert van der Wal zegt hierover: “Arno heeft jarenlange ervaring als jeugdtrainer, als hoofdtrainer en als docent en coach bij de KNVB. Hij is tevens Hoofd Jeugdopleiding geweest bij SHO en TOGB en is momenteel in deze functie werkzaam bij Zwaluwen Vlaardingen. Hij heeft bij deze clubs bewezen dat hij in een aantal jaar een zeer sterke en succesvolle jeugdopleiding op een landelijk divisieniveau kan neerzetten.”

Arno gaat zich de komende maanden al een beeld vormen van de jeugdopleiding van BVV Barendrecht en zich inwerken binnen de club. “BVV Barendrecht is een prachtige vereniging. Vanaf het eerste gesprek met de technische commissie heb ik een goed gevoel gekregen over de mensen bij deze club, de plannen en de mogelijkheden. Het is een echte vereniging waarbij veel zaken goed geregeld zijn. Maar de lat ligt hoog en de club wil nog verder verbeteren. Ik heb er heel veel zin in om daar een bijdrage aan te leveren.”

Het bestuur en de technische commissie hebben er alle vertrouwen in dat Arno het juiste nieuwe Hoofd Jeugdopleiding is voor de club en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol. Arno Kooij is de opvolger van Roel van Wayenburg, die eind vorig seizoen is gestopt als Hoofd Jeugdopleiding op sportpark De Bongerd.