Andre Driesse blijft ook en nieuwe Verzorgster Dames 1…

Ik vond het gisterenavond toch weer heel bijzonder moet ik zeggen! Weer twee verzorgers(ster) die hun overeenkomsten ondertekenden.  Verzorging Buddy & Adviseur André DRIESSE tekende voor het nieuwe seizoen bij als verzorger Algemeen op de DO avonden en bij JO21 op sommige dinsdagavonden. Ook neemt hij regelmatig waar Voor Dick van DONGEN (2e team).  Wat ik vooral bijzonder vind is dat André toch blijft als BVV verzorger en niet aan zijn ‘palen trekt’ als teleurgestelde vader van zoon Robin Driesse, die naar XerxesDHC  vertrekt.  Er zouden zat Papa’s zijn die zouden denken, krijgen jullie lekker de…  Echt bijzonder!  Ik ben daar als maat erg blij mee en ik kan jullie zeggen, heel veel andere collegae en leden ook!!!  Ook Robin veel succes bij jouw nieuwe club, bij mij zou je altijd spelen….. 😉

Dames 1.   Vorig jaar was op vele vlakken teleurstellen te noemen voor ons Dames 1.  De samenwerking met Exelsior Rotterdam hakte er fors in op vele vlakken.  Vanuit onze kant (verzorging) was Louis BODE degene die daar de verzorging deed. Helaas bleek er geen juiste ‘klik’ (o.a. slechte communicatie) te zijn tussen Louis en Sanne (trainster) en uiteindelijk was er sprake van een onhoudbare situatie. De overeenkomst werd ontbonden op verzoek van Louis.  Binnen ons team was Louis toch een graag geziene gast, laat dat helder zijn.

Kort geleden heb ik hem persoonlijk thuis bezocht en hem bedankt voor de vele goede dingen die er wel gebeurden. Nogmaals onze dank als BVV!

Soms moet je als coördinator ook geluk hebben bij de zoektocht naar (nieuwe) verzorgers(sters) en de nieuwe verzorgster voor Dames 1 kwam bijna ‘uit de lucht’ vallen. Aangemeld via de vrijwilligers vacaturebank kwamen we snel tot een gesprek met Miranda GARCIA en gisterenavond hadden we een aansluitend gesprek met Manon Da Thesta (coördinator Dames 1) en heeft Miranda de overeenkomst voor Dames 1 ondertekend. Miranda zal de komende weken stage lopen bij Andre Driesse en Peter Koot om de specifieke voetbalverzorgings ’tips & trucs’ onder de knie te krijgen. Wij wensen haar heel erg veel succes bij onze mooie BVV.     Foto’s: Pieter van Hengel.

OVER DE AUTEUR: Pieter van Hengel

Avatar foto
Pieter is vanaf mei 2006 de Verzorging Coördinator van de BVV Barendrecht. Tot die tijd was Pieter werkzaam als politie studenten praktijkcoach bij de Recherche in Rotterdam Zuid. Vanaf 1 dec. 2020 is Pieter met pension.