ACTIVITEITENCOMMISSIE ORGANISEERT VIP-DAGEN VOOR BVV-JEUGD

BVV VIP-dagen

De activiteitencommissie  voor de jeugd is dit seizoen gestart met  BVV VIP-dagen. Op deze dagen krijgt de ‘jongste’ jeugd een kijkje achter de schermen bij het eerste elftal tijdens de wedstrijddagen. Teams in de leeftijdscategorieën 6 t/m 11 jaar beleven dan een geheel verzorgde middag.

Onder leiding van teamleider Maarten Polderman mogen de BVV-jeugdleden naar de kleedkamers en het krachthonk. Daar ontmoeten ze spelers en coaches en kunnen ze zelfs een behandeling ontvangen van de fysiotherapeut. Voorzitter Martin Seltenrijch ontvangt vervolgens de spelers in de bestuurskamer en vertelt wat er allemaal komt kijken rondom het eerste elftal en de hele vereniging.

Al deze indrukken kan men niet op een lege maag doen, dus wordt er ook een heerlijke lunch verzorgd en kunnen de spelers zich opmaken voor het echte werk; spelersmascotte zijn tijdens de opkomst van het eerste elftal! Gehuld in BVV-tenue lopen ze hand in hand mee met de spelers van BVV Barendrecht het veld op. Eén of twee spelers mogen de wedstrijdbal meenemen voor de scheidsrechter, om vervolgens het symbolische eerste doelpunt te scoren bij de tegenstander!

Van elke BVV VIP-dag worden leuke foto’s en video’s gemaakt die geplaatst worden op de speciale Facebook-pagina van de activiteitencommissie voor de BVV-jeugd. Hou die pagina dus in de gaten!