Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Positieve Sportbeleving

Stiposport

Laatste nieuws

ZATERDAG: BARENDRECHT OP BEZOEK BIJ KOPLOPER SCHEVENINGEN

Jack vd BergBVV Barendrecht gaat zaterdag voor de Topklasse op bezoek bij Scheveningen. De kersverse koploper pakte vorige week de eerste plaats na een knappe 3-1 zege bij Rijnsburgse Boys. Scheveningen is de enige ploeg die na vier duels nog niet verloor. De kustbewoners speelden wel één duel gelijk tegen de amateurs van Ajax (1-1). Laat dát nou net de enige ploeg zijn waar Barendrecht tot nu toe de enige driepunter tegen pakte in de openingsronde van de Topklasse (2-0). In de drie lastige wedstrijd die volgden - tegen titelkandidaten GVVV, Kozakken Boys en Spakenburg - werd nog één punt behaald. De rood/witten willen dan ook wat graag een driepunter bijschrijven, maar weten dat het lastig wordt tegen het sterke Scheveningen, dat met Mehmet Aldogan de topscorer van de competitie in huis heeft. De wedstrijd op sportpark Houtrust begint zaterdag om 14.30 uur.

BVV ORGANISEERT FEESTAVOND MET LAWINEBOYS OP ZATERDAG 11 OKTOBER

LawineboysBVV Barendrecht organiseert op zaterdag 11 oktober weer een gezellige feestavond. Die avond is er onder meer een optreden van de Lawineboys. Dé feestact van Nederland zet de kantine van de rood/witten ongetwijfeld op z'n kop met hun vrolijke meezingers die bij vrijwel iedereen bekend zijn. Daarnaast zorgt de band Big Apple voor de verdere muzikale omlijsting van de feestavond.

Kaarten voor de feestavond kosten € 10,- per persoon en zijn vanaf heden te koop aan de bar van de kantine op sportpark De Bongerd. De avond begint op zaterdag 11 oktober om 20.00 uur.


DEZE WEEK VOORVERKOOP BARENDRECHT - FC GRONINGEN

FC GroningenBVV Barendrecht speelt op woensdag 24 september voor de tweede ronde van de KNVB-beker een bijzonder duel. Die avond komen de profs van FC Groningen naar sportpark De Bongerd in de tweede ronde van het bekertoernooi. De Groningers staan momenteel op de zesde plaats in de Eredivisie, ondanks een nederlaag tegen Cambuur Leeuwarden afgelopen weekend. Deze week begint de voorverkoop voor de bekerwedstrijd. Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 september kunnen er kaarten worden gekocht in de commissiekamer van de club tussen 19.00 en 20.00 uur. Zaterdag kunnen er ook kaarten worden gehaald achter de bar in de kantine. Kaarten kosten € 5,- voor leden en 65+-ers. Niet-leden betalen € 7,50 voor een staanplaats of € 10,- voor een tribuneplaats. Ook zijn er VIP-arrangementen te koop voor € 37,50, waarmee men vanaf 17.30 uur welkom is in het Businesshome voor een warm buffet voordat men vanaf 20.00 uur de aftrap beleeft vanaf de tribune.

BRILSTAND BIJ BARENDRECHT - SPAKENBURG

Jeffrey Aarts TN 01Het eerste elftal van BVV Barendrecht ontmoette zaterdag Spakenburg op sportpark De Bongerd. Beide ploegen kwamen niet tot scoren en dus eindigde de wedstrijd in 0-0. Spakenburg had misschien het iets betere van het spel, maar BVV Barendrecht kreeg de betere kansen. Beide ploegen waren na afloop dan ook teleurgesteld en schoten weinig op met de puntendeling.

Het wedstrijdverslag vindt u hier, de samenvatting kunt u hier terugkijken. BVV Barendrecht moet zich na vier wedstrijden tevreden stellen met vier punten en zakte af naar de veertiende plaats. Volgend weekend gaan de rood/witten op bezoek bij Scheveningen, dat na de 3-1 zege op Rijnsburgse Boys de nieuwe koploper van de Topklasse is.

NIEUWE CAMERAMAN VOOR SAMENVATTING BVV-SITE

Carlo TeunissenBVV Barendrecht heeft in Carlo Teunissen een nieuwe cameraman gevonden die dit jaar de opnames van de wedstrijdbeelden van het eerste elftal verzorgt. De 17-jarige Carlo volgt een opleiding voor editing/cameraman aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en maakte vorig jaar tijdens de finaledag van de Voetbal Rijnmond Cup kennis met de BVV. Op sportpark De Bongerd kwam hij in contact met de clubleiding en kwam hij tot leuke ideeën om dit seizoen de samenvattingen van het eerste elftal te verzorgen. Inmiddels staan de eerste samenvattingen online gezet en heeft Carlo een nieuw YouTube kanaal gelanceerd. Natuurlijk zijn ideeën voor verdere ontwikkeling van dit initiatief van harte welkom. Mocht u iets leuks voor BVV Barendrecht-TV weten, dan kunt u Carlo op zaterdag even aanschieten of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 51 gasten en geen leden online