Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Tulpencompetitie

Tulpencompetitie

Laatste nieuws

WISSELEND SUCCES VOOR BARENDRECHTSE SELECTIETEAMS

BVV Barendrecht logoDe selectieteams van BVV Barendrecht boekten afgelopen weekend wisselend succes. Barendrecht 3 won opnieuw met ruime cijfers; bij sportclub Monster werd een 5-0 zege geboekt. Ook Barendrecht B1 won een uitduel met ruime cijfers; in Gouda klopten de rood/witten Jodan Boys met 4-1. Barendrecht A1 scoorde in eigen huis drie keer tegen NAC Breda, maar de koploper bleek toch de sterk; het werd 3-5 op sportpark De Bongerd. Barendrecht 2 bevindt zich in de hoek waar de klappen vallen, want ook afgelopen zaterdag werd verloren. RVVH was met 2-1 te sterk en profiteerde daarmee optimaal van verdedigingsfouten van de rood/witten. Ricardo van der Spoel scoorde de Barendrechtse treffers. De dames moesten tenslotte genoegen nemen met een punt in de uitwedstrijd bij VIOD. Daardoor blijven de dames tweede, maar werd de achterstand op koploper SSS wel vergroot naar vijf punten.

NIEUWE NIEUWSBRIEF VERSCHENEN

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht heeft deze week haar nieuwe digitale nieuwsbrief uitgebracht. In deze nieuwsbrief vindt u onder meer talrijke vrijwilligersvacatures, die voor het komend seizoen ingevuld moeten worden om onze club op alle geledingen te ondersteunen. U of/of uw kandidaten kunnen ons helpen om deze vacatures in te vullen. Verder leest u uiteraard het voorwoord van voorzitter Martin Seltenrijch, die onder meer mededelingen doet over een aantal jeugdtrainers en over de parkeercapaciteit nabij sportpark De Bongerd. Uiteraard komen ook de jeugdvoorzitter, de activiteitenkalender, informatie vanuit de jeugdafdeling en nieuws vanuit commerciële zaken aan bod.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden. Voor aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar deze pagina.

BARENDRECHT VERLIEST BIJ ONS BOSO SNEEK

Mahmut Sonmez TN 03BVV Barendrecht heeft in Friesland met 3-1 verloren van ONS Boso Sneek. De start van de wedstrijd was dramatisch. In de eerste en derde minuut incasseerde Mark van Splunter een tegengoal. De hoop leefde even op toen Mahmut Sönmez al in de zevende minuut de aansluitingstreffer maakte. Tien minuten na de pauze werd de missie echter kansloos toen Curty Gonzales het duel besliste met de 3-1.

BVV Barendrecht laat door de slechte uitbeurt in Friesland een uitgelezen kans liggen om de koppositie te pakken in de Topklasse. Koploper Kozakken Boys verloor op eigen veld verrassend van HHC Hardenberg. De ploeg uit Werkendam blijft eerste met 40 punten uit 19 duels. Spakenburg is nu tweede met 40 uit 20 en Barendrecht volgt op de derde plaats met 38 punten uit 22 wedstrijden. Het wedstrijdverslag leest u hier

FINANCIËLE AFDELING BVV BARENDRECHT ZOEKT STAGIAIR

financienBVV Barendrecht heeft plaats voor een staigiar. In de algemene ledenvergadering van 13 februari sprak de financiële commissie van de club de wens uit voor een actuele beschrijving van de administratieve organisatie van de club. Het gaat om vastlegging van processen met betrekking tot facturen, BTW, entreegelden, kantine, ledenadministratie, contracten van leveranciers, de BVV shop, etc. Het spreekt vanzelf dat het bestuur graag wil voldoen aan de wens van de financiële commissie. Hierbij zou zij graag een beroep doen op leden die bijvoorbeeld een studie op financieel gebied volgen. Wij willen deze leden in de gelegenheid stellen om in het kader van een stage de belangrijkste processen binnen de club vast te leggen. Uiteraard wordt de stage begeleid door betrokkenen vanuit de vereniging. Ben je geïnteresseerd of ken je kandidaten? Neem dan contact op met penningmeester Leen Bom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BARENDRECHT 2 VERLIEST OPNIEUW

BVV2-QB 01Het tweede elftal van BVV Barendrecht heeft afgelopen zaterdag niet weten te winnen. Ondanks bij vlagen behoorlijk voetbal kwam BVV 2 niet tot scoren tegen Rijnsburgse Boys 2. De tegenstander trof eenmaal doel, met een heus 'sunday's shot' en won met 0-1. Barendrecht 2 blijft door de nederlaag hangen in de middenmoot. 

Beter nieuws was er voor Barendrecht 3, dat maar liefst met 8-3 te sterk was voor Botlek 2. De hoogste jeugdteams boekten wisselende successen. A1 won knap met 0-3 van Excelsior Maassluis A1, B1 werd op eigen veld met 2-3 verslagen door Buitenveldert B1 en C1 kwam op eigen veld net tekort tegen Oranje Wit C1. De wedstrijd eindigde in een 3-4 nederlaag. 

 

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 23 gasten en geen leden online