Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Tulpencompetitie

Tulpencompetitie

Laatste nieuws

SPAARACTIE JUMBO HALVERWEGE

Jumbo BarendrechtDe spaaractie van Jumbo Supermarkten in Barendrecht is halverwege. Op dit moment staat de teller voor BVV Barendrecht op bijna € 800,-. Daarmee lopen de rood/witten iets achter op de andere deelnemende verenigingen VV Smitshoek en HC Barendrecht. Tijdens de spaarperiode, die tot en met 31 mei, krijgen klanten van Jumbo Onderlangs en Jumbo Carnisselande bij elke besteding van € 20,- een zogenaamde verenigingsmunt. Beide Jumbo-vestigingen hebben drie kokers hangen van de drie deelnemende verenigingen. De munten kunnen worden gedeponeerd in de koker van de vereniging die u wilt steunen. Aan het einde van de actieperiode krijgt elke vereniging de waarde van hun verenigingsmunten uitgekeerd. De beide supermarkten hebben elke week bovendien een aantal actieproducten, waarmee extra munten verkregen kunnen worden. Gunt u BVV Barendrecht een extraatje? Doe dan uw boodschappen bij Jumbo en schenk de verenigingsmunten aan de BVV.

BARENDRECHT WACHT BOEIENDE SLOTFASE VAN SEIZOEN

ExcelsiorM-BVV TNBarendrecht wacht een boeiende slotfase van het voetbalseizoen 2014/'15. Komende zaterdag spelen de rood/witten - nummer drie in de Topklasse - bij Spakenburg, dat tweede staat. De week erop komt koploper Kozakken Boys naar De Bongerd. Spakenburg verzuimde zaterdag dichter bij de koploper te komen. In de inhaalwedstrijd bij Rijnsburgse Boys werd het 1-1. Jordy Strooker kreeg rood en ontbreekt zaterdag tegen Barendrecht. Kozakken Boys heeft nu nog drie punten voorsprong op Spakenburg. Barendrecht kan geen kampioen meer worden, maar wel invloed uitoefenen wie dat wel wordt. Het voetbaljaar is dan nog niet voorbij, want de ploeg van trainer Jack van den Berg zit ook nog in het toernooi om de Voetbal Rijnmond Cup. In de halve finale speelt Barendrecht dinsdag 19 mei thuis tegen Spijkenisse. De andere halve finale gaat tussen de winnaar van Deltasport-Excelsior Maassluis en Jodan Boys. De finale is op 13 juni bij sv Charlois in Rotterdam.

GEESTELIJK VADER G-VOETBALTOERNOOI GERIDDERD

Wil Roestenburg en Jan RekerOud-voetbalcoach en bestuurder Jan Reker is vrijdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De 66-jarige Eindhovenaar ontving het lintje voor onder meer zijn werk als medeoprichter van belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV). In die rol was Reker ook de geestelijk vader van het jaarlijkse nationale G-voetbaltoernooi, dat elke zomer op sportpark De Bongerd wordt gehouden. Reker zorgde ervoor dat alle betaald voetbal clubs een bijdrage leveren aan het toernooi, onder meer door hun hoofdcoaches af te vaardigen voor het begeleiden van de teams. Daardoor is het toernooi elk jaar een prachtige ontmoetingsplaats voor trainers, scheidsrechters en bestuurders in de nationale voetbalwereld. BVV Barendrecht speelde een rol in de voordracht voor het lintje voor Reker. In de persoon van oud-secretaris Wil Roestenburg feliciteerde de club de kersverse decorandus met zijn onderscheiding. Reker stelde de aanwezigheid en voordracht vanuit de BVV zeer op prijs.

DAMES 1 HEEFT NOG ÉÉN PUNT NODIG VOOR TITEL

Dames1-Rhoon1Dames 1 heeft in de laatste wedstrijd van het seizoen nog één punt nodig voor de titel. Zaterdag wonnen de rood/witten met 3-1 van Rhoon, maar omdat concurrent VIOD eveneens won blijf de voorsprong van de rood/witten drie punten. In de laatste wedstrijd van het seizoen, komende zaterdag bij Saestum, hebben de dames aan een gelijkspel genoeg om de titel in de hoofdklasse te pakken.

Het tweede elftal zit weer in de winning mood; op sportpark De Bongerd werd SHO met 3-2 verslagen. Ook het derde elftal boekte op het eigen sportpark een 2-0 zege op Alexandria '66. Succes was er ook bij de jeugd; Barendrecht A1 versloeg in Rotterdam Alexandria '66 met 1-0, terwijl Barendrecht B1 een belangrijke zege boekte in de strijd tegen degradatie. De amaterus van Feyenoord werden met 3-1 verslagen.

VRIJWILLIGER KEES ROMEIN KRIJGT KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING

Cees RomeinKees Romein is vrijdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg deze Koninklijke Onderscheiding van burgemeester Jan van Belzen, omdat hij zich geruime tijd ten dienste van de samenleving heeft ingespannen. Kees is al sinds 1955 lid van de BVV en is sinds 1997 als wedstrijdcoördinator verantwoordelijk voor een goed verloop van alle wedstrijden die elke zaterdag gespeeld worden. Ook is hij sinds dat jaar het vaste aanspreekpunt voor alle bonds-scheidsrechters. Voor velen is hij al bijna 20 jaar een vertrouwd gezicht achter de bar van de kantine. In 2009 werd hij voor zijn loyaliteit door de BVV beloond met de benoeming tot Lid van Verdienste. Ook buiten de vereniging is Kees, als medeoprichter en secretaris van de Stichting Omgaan met Pesten en als (jeugd)ouderling bij de Protestantse Gemeente Barendrecht, volop actief voor de Barendrechtse gemeenschap. BVV Barendrecht feliciteert Kees dan ook van harte met zijn terechte onderscheiding!

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 40 gasten en geen leden online