Welkom op de website van BVV Barendrecht

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

PROGRAMMABOEKJE G-VOETBALDAG GEPUBLICEERD

gtoernooi2014 keeper ajaxDe Coaches Betaald Voetbal (CBV) heeft deze week het programmaboekje voor de jaarlijkse G-voetbaldag gepubliceerd. Dit jaarlijkse voetbalfeest voor voetballers met een verstandelijke of lichamelijke beperking wordt op woensdag 2 augustus voor de 25e keer georganiseerd. BVV Barendrecht is al vanaf de start van het toernooi gastheer voor alle voetballers, die op deze bijzondere dag gecoached worden door alle bekende trainers uit het betaalde voetbal. Ook de profscheidsrechters leveren een bijdrage aan het toernooi, door alle wedstrijden in goede banen te leiden. Vanaf 09.45 uur stellen alle teams zich voor op het hoofdveld. Daarna begint het toernooi en uiteraard ook de penaltybokaal. De finales zijn vanaf 16.15 uur, waarna om 17.00 uur de prijsuitreiking is. Daarna krijgen alle deelnemers nog een smakelijke maaltijd. Het volledige programmaboekje vindt u hier.

NIEUWE CONTRIBUTIE-BEPALINGEN VOOR KOMEND SEIZOEN

bvvlogoMet ingang van het nieuwe seizoen wordt de contributie voor het hele jaar in één keer geïnd aan het begin van het seizoen. Dat betekent dat alle leden hun contributie vóór 1 september 2017 voldaan moeten hebben. Wie op die datum niet betaald heeft, wordt geschorst en kan niet (meer) voetballen. 

De hoogte van de contributie is afhankelijk van de leeftijdscategorie. De contributiebedragen voor het seizoen 2017/2018 vindt u hier. Op deze pagina vindt u ook alle informatie hoe u de contributie kunt voldoen en tot welke contactpersonen u zich kunt richten bij eventuele vragen. Bij bijzondere omstandigheden, kunt u gehele of gedeeltelijke ontheffing aanvragen via de jeugdvoorzitter of de penningmeester.

TRAININGSSCHEMA VOOR NIEUWE SEIZOEN GEPUBLICEERD

ballenDe zomervakantie is nog maar net gestart, maar ongetwijfeld kijken veel BVV'ers ook alweer reikhalzend uit naar de start van het nieuwe voetbalseizoen. Wanneer de trainingen beginnen verschilt per leeftijdsgroep, maar het wedstrijdsecretariaat heeft wel alvast duidelijkheid gegeven over de trainingstijden en bijbehorende indelingen van kleedkamers en velden. Het trainingsschema is hier te downloaden, of terug te vinden via het menu onder 'Clubinfo' en vervolgens 'Wedstrijdzaken'.

BARENDRECHT BEGINT MAANDAG VOORBEREIDING OP NIEUWE SEIZOEN

Adrie Poldervaart 03Het vlaggenschip van BVV Barendrecht begint komende maandag 17 juli aan de voorbereiding. Die avond werkt de selectie van trainer Adrie Poldervaart de eerste training af voor het nieuwe seizoen. Ter voorbereiding op de nieuwe jaargang in de Tweede Divisie oefent Barendrecht uiteraard ook nog een aantal keer. Het eerste oefenduel van de rood/witten is op zaterdag 29 juli tegen OJC Rosmalen (15.00 uur). Daarna volgen nog oefenwedstrijden tegen VV Dongen (1 augustus, uit 20.00 uur), VV Smitshoek (5 augustus, thuis 14.30 uur), Quick Boys (8 augustus, uit 20.00 uur), Capelle (12 augustus, thuis 13.00 uur) én Leonidas (12 augustus, uit 18.00 uur), Jong RKC Waalwijk (15 augustus, thuis 19.30 uur) en Jodan Boys (19 augustus, thuis 14.30 uur). Vlak daarna begint voor de Bongerdbewoners het echte werk: op dinsdag 22 augustus is de kwalificatieronde van de KNVB-beker, terwijl op zaterdag 26 augustus de competitie in de Tweede Divisie van start gaat.

JUBILEUM-EDITIE G-VOETBALTOERNOOI OP WOENSDAG 2 AUGUSTUS 2017

G toernooi 2015 01Sportpark De Bongerd is op woensdag 2 augustus 2017 het decor voor het landelijke G-voetbaltoernooi van de Coaches Betaald Voetbal (CBV). De komende editie is een jubileum, want de bijzondere voetbaldag wordt dan voor de 25e keer georganiseerd. BVV Barendrecht is dan eveneens voor de 25e keer gastheer en zorgt als gebruikelijk voor tientallen vrijwilligers die het toernooi in goede banen leiden.

Tijdens het jaarlijks terugkerend toernooi nemen maar liefst 400 G-voetballers deel die allemaal in de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen en worden gecoacht door alle bekende trainers van de profclubs. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest. Het toernooi is op woensdag 2 augustus vrij toegankelijk op sportpark De Bongerd.

 Digisource

Stersponsors