Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

BARENDRECHT KLOPT OOK KATWIJK

Tim Eekman 04Het eerste elftal van BVV Barendrecht is uitstekend uit de winterstop gekomen. Na de 2-0 zege op GVVV vorige week, werd zaterdag ook Katwijk met 2-0 geklopt. Op sportpark De Krom schotelden Katwijk en Barendrecht het publiek een spannende wedstrijd voor, hoewel beide ploegen moeite hadden om kansen te creëren. Barendrecht kreeg in de eerste helft de beste mogelijkheden, maar voor de thee werd er niet gescoord. Na de rust was thuisploeg Katwijk de betere, maar trok Barendrecht toch de zege naar zich toe. Na een ongelukkige handsbal van Katwijk schoot Tim Eekman Barendrecht na een uur uit een strafschop op voorsprong (1-0). Zonder echt gevaarlijk te worden ging Katwijk in de slotfase met man en macht op zoek naar de gelijkmaker, maar in blessuretijd scoorde Danny Monster uit een snelle counter de 2-0 voor Barendrecht en was het duel gespeeld. Door de zege krijgen de rood/witten aansluiting met de subtop van de Tweede Divisie. Het wedstrijdverslag volgt later.

FLOOR GROENEVELDT BENOEMD TOT LID VAN VERDIENSTE

Floor GroeneveldtFloor Groeneveldt is vrijdagavond benoemd tot Lid van Verdienste. Het voormalig bestuurslid kreeg die eretitel vrijdagavond toegewezen tijdens de ledenvergadering van BVV Barendrecht.

Groeneveldt had de afgelopen jaren zitting in het bestuur en was verantwoordelijk voor facilitaire zaken. Afgelopen zomer droeg hij het stokje over aan één van zijn medebestuurders. Voordat Groeneveldt bestuurslid werd, was hij ook al vele jaren actief als vrijwilliger nadat hij aan het begin van de eeuw via zijn voetballende kinderen bij BVV Barendrecht betrokken werd. Het voorstel van het bestuur om hem te benoemen tot Lid van Verdienste, werd dan ook met luid applaus bekrachtigd. Daarmee komt Groeneveldt in een bijzonder rijtje van BVV-vrijwilligers, die als buitengewone leden van de voetbalvereniging zijn benoemd.

JUBILARISSEN IN HET ZONNETJE TIJDENS ALGEMENE LEDENVERGADERING

jubilarissen 2017Talrijke jubilarissen zijn vrijdagavond in het zonnetje gezet tijdens de algemene ledenvergadering van BVV Barendrecht. Maar liefst XX leden werden tijdens de ledenvergadering gehuldigd voor hun meerjarig lidmaatschap van de voetbalvereniging. Liefst tien jubilarissen vierden hun 25-jarig lidmaatschap bij de BVV, negen leden werden gehuldigd voor hun 40-jarig lidmaatschap.

Het viertal John de Man, Ad Onnink, Ad verbaas en Hennie van der Linden (foto) is dit jaar zelfs al vijftig jaar aan BVV Barendrecht verbonden. Jaap de Groot vierde zelfs zijn 60-jarig lidmaatschap, terwijl Piet Millenaar zelfs al 70 jaar lid is van de voetbalvereniging. Laatstgenoemden waren echter verhinderd tijdens de ledenvergadering en krijgen hun aandenkens dus thuisgestuurd.

AGENDA, NOTULEN EN JUBILARISSEN ALGEMENE LEDENVERGADERING

VoorzittershamerKomende vrijdag 20 januari vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van BVV Barendrecht plaats. Tijdens deze ledenvergadering worden onder meer diverse jubilarissen in het zonnetje gezet. Ter voorbereiding op de vergadering heeft het bestuur verschillende documenten beschikbaar gesteld. In de agenda is nog een kleine wijziging doorgevoerd bij de bestuursverkiezing:
* De notulen van de ALV van 29 januari 2016
* De notulen van de bijzondere ALV over de Tweede Divisie van 1 juni 2016
* De bijgewerkte agenda van de ALV van komende vrijdag 20 januari 2017
* De lijst van jubilarissen.
De vergadering is toegankelijk voor alle leden en begunstigers van BVV Barendrecht. Alle meerderjarige leden, ereleden en leden van verdienste hebben stemrecht. De kantine opent om 19.00 uur haar deuren, de vergadering begint om 19.30 uur.

RUILBEURS VOETBALPLAATJES ENORM SUCCES

Jumbo voetbalplaatjesIn het jeugdhonk van BVV Barendrecht werd woensdagmiddag een ruilbeurs gehouden voor voetbalplaatjes. Deze plaatjes konden de afgelopen maanden bij Jumbo Barendrecht gespaard worden, maar het was niet iedereen gelukt om het boek vol te krijgen.

Gelukkig boden de dames van de activiteitencommissie uitkomst met de ruilbeurs: ruim 100 bezoekers gebruikten de gelegenheid om hun spaaralbum vol te krijgen. Mede dankzij de uitstekende organisatie lukte het de activiteitencommissie om de vele bezoekers allemaal te helpen hun album te completeren. Vanuit de club dan ook een groot compliment aan de betrokkenen voor hun inspanningen om de voetbalplaatjes-actie tot een succes te maken!

 Digisource

Stersponsors