Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Positieve Sportbeleving

Stiposport

Laatste nieuws

NIEUW TRAININGSSCHEMA VAN TOEPASSING NA HERFSTVAKANTIE

Logo BVV BarendrechtMet ingang van de Herfstvakantie is er een nieuw trainingsschema van toepassing voor alle avondtrainingen bij BVV Barendrecht. Doordat twee natuurgrasvelden na de vakantieweek niet meer beschikbaar zijn voor trainingen, is er een nieuwe veldindeling gemaakt voor alle trainingen. Het nieuwe schema hangt uiteraard in het clubgebouw, maar staat ook op de website. U vindt het schema hier.

De nieuwe veldindeling is in ieder geval van kracht tot en met komend voorjaar. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan er vanaf medio april wellicht weer getraind worden op de natuurgrasvelden.


NIEUWE NIEUWSBRIEF VERSCHENEN

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht heeft deze week haar nieuwe nieuwsbrief uitgebracht. In deze nieuwsbrief vindt u onder meer een voorwoord van secretaris Piet Schadee en de gebruikelijke bijdrage vanuit jeugdvoorzitter Robert Lucas. Verder leest u over de diverse activiteiten bij de jeugdafdeling, waaronder de Grote Clubactie en de mogelijkheid om maatschappelijke stages te volgen bij BVV Barendrecht. Uiteraard vindt u in de nieuwsbrief ook de vrijwilligersvacatures, activiteitenkalender, informatie vanuit commerciële zaken en diverse overige jeugdzaken. 

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden. Voor aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar deze pagina.


WOENSDAG: BMP FINANCE HERFSTDAG VOOR BVV-JEUGD

IKEA Barendrecht Champions LeagueDe Barendrechtse voetbaljeugd moet het deze week weliswaar met wat minder trainingen stellen, maar gelukkig organiseert de Activiteitencommissie voor de pupillen wel een gezellige sportdag tijdens de Herfstvakantie. Op de traditionele BMP Finance Herfstdag op woensdag 22 oktober staan er voor alle pupillen talrijke activiteiten op het programma. 

's Ochtends van 09.30 tot 12.00 uur beleven de spelertjes van de IKEA Barendrecht Champions League en de F-pupillen hun Herfstdag. Er zijn leuke voetbalspellen en een 4-tegen-4 toernooi. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. In de middag is het de beurt aan de E- en D-pupillen, die van 14.00 tot 16.30 uur welkom zijn. Toegang is gratis, maar de BMP Finance Herfstdag is alleen toegankelijk voor BVV-leden.

BARENDRECHT 2 EN 3 VERDER IN BEKERTOERNOOI

Kilian BerkhoutBarendrecht 2 en 3 hebben zaterdag de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt. Barendrecht 2 versloeg de beloftes van VV Smitshoek. In een gelijkopgaande wedstrijd gaf Barendrecht de 1-0 voorsprong (doelpunt Jeroen Malotaux) uit handen, maar kwam het daarna sterk terug. Eerst scoorde Alex de Ronde de gelijkmaker, waarna beide ploegen in het laatste half uur kansen kregen op de winst. Uiteindelijk was het Barendrecht dat de winnende treffer wist te scoren. De snelle Ibrahim Fofane trok door tot aan de achterlijn en zijn op maat gegeven voorzet werd snoeihard door Kilian Berkhout (foto) de touwen ingejaagd. Daardoor zit Barendrecht in de koker bij de loting voor de volgende ronde van de beker.

Ook Barendrecht 3 bekert verder. In Oud-Beijerland werd gastheer SHO 2 op een 3-1 nederlaag getrakeerd, waardoor Barendrecht de derde ronde bereikte.

BARENDRECHT VERDER IN BEKER NA ZEGE OP XERXES/DZB

Shabir IsoufiBarendrecht heeft zich zaterdag geplaatst voor de tweede ronde van de districtsbeker West II. De rood-witten klopten in Rotterdam-Zevenkamp zaterdag-hoofdklasser XerxesDZB met 2-0. Voor de rust zorgde Shabir Isoufi voor de 0-1, na de rust maakte Melvin Winterberg er 0-2 van. De samenvatting van de wedstrijd vindt u hier.

De ploeg van trainer Jack van den Berg trad met een aantal invallers aan zoals doelman Marvin van Tienen, Isoufi, Bas Mourits en ook Winterberg. Bij Barendrecht ontbraken de geschorste Daniel Esajas, de geblesseerde Mitchel van Gastel en Marvin van der Pluijm wegens vakantie. Komende zaterdag is er weer competitie in de topklasse, uit bij FC Lisse, aanvang 14.30 uur.

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 119 gasten en geen leden online