Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Tulpencompetitie

Tulpencompetitie

Laatste nieuws

ADRIE POLDERVAART NIEUWE HOOFDTRAINER BVV BARENDRECHT

BVV Barendrecht logoAdrie Poldervaart is na de zomer de nieuwe hoofdtrainer van BVV Barendrecht. Hij volgt Jack van den Berg op, die aan het eind van het seizoen na negen jaar afscheid neemt van Sportpark de Bongerd. Poldervaart tekent een contract voor twee jaar in Barendrecht, met een optie voor een derde seizoen.

Poldervaart is sinds twee jaar actief als hoofdtrainer van Zwaluwen uit Vlaardingen in de Hoofdklasse B. Momenteel bezet zijn ploeg knap de tweede plaats achter koploper VV Katwijk. Daarvoor trainde hij de verenigingen OHVV, Nieuwenhoorn en VV Spijkenisse. Naast zijn werkzaamheden als coach in het amateurvoetbal, is hij als fysiotherapeut verbonden aan betaald voetbalclub Excelsior. Ook runt hij een eigen praktijk als fysiotherapeut.  

BARENDRECHT C1 EN D1 DINSDAG NAAR ZAALTOERNOOI ROTTERDAM

zaalvoetbalschoenenBarendrecht C1 en D1 nemen komende dinsdag 23 december deel aan de VR-Trophy, een toernooi dat wordt georganiseerd door VoetbalRotterdam. Tijdens het zaalvoetbaltoernooi komen de jeugdspelers van de Barendrechtse elftallen uit tegen leeftijdgenoten van onder meer Oude Maas, DRL, Pernis, Hilligersberg en DCV. Ook talrijke jeugdteams van andere clubs uit de Rotterdamse regio nemen deel aan het toernooi.

Het toernooi duurt de hele dag en vindt plaats in het Rotterdamse Topsportcentrum, vlak naast de Kuip. Barendrecht C1 trapt om 12.00 uur af voor het toernooi, Barendrecht D1 komt een uurtje later voor het eerst in actie. De kwartfinales staan vanaf 16.15 uur op het programma. Het complete speelschema van het regionale zaalvoetbaltoernooi vindt u hier.

LEEN BOM NIEUWE PENNINGMEESTER BVV BARENDRECHT

Leen BomHet bestuur van BVV Barendrecht heeft een nieuwe penningmeester gevonden. De 57-jarige Leen Bom zal deze taak vanaf volgend jaar op zich nemen. De vacature voor deze functie ontstond toen de zittende penningmeester Lennart van der Linden wethouder werd bij de gemeente Barendrecht. De in Barendrecht woonachtige Leen Bom studeerde Nederlandse taal- en letterkunde en werkte in de journalistiek en in bankwezen. Veel (oud)-leden herinneren zich wellicht dat Leen samen met schoolvriend Dennis Boddé negen seizoenen lang het eerste elftal van de BVV heeft verslagen voor De Schakel. De afgelopen 24 jaar van zijn loopbaan speelden zich af in Luxemburg, maar in augustus keerde hij terug naar Nederland, Barendrecht en nu dus ook naar sportpark De Bongerd. Leen hoopt door zijn bancaire achtergrond een bijdrage te leveren aan een gezonde financiële toekomst van de BVV. Op de Ledenvergadering in februari wordt hij officieel geïnstalleerd.

ZATERDAG GEZELLIGE 'BOUTMIDDAG' OP DE BONGERD

RolladeBVV Barendrecht sluit het jaar komende zaterdag 20 december feestelijk af met een gezellige 'Boutmiddag'. In de kantine van sportpark De Bongerd, die inmiddels al in kerstsfeer is opgemaakt, draait het Rad van Avontuur die middag vanaf 15.00. Met de loten die worden verkocht zijn smakelijke vleesprijzen te winnen die het uiteraard goed doen tijdens de aankomende feestdagen.
 
Natuurlijk zijn jong en oud welkom tijdens de gezellige middag. Wie niet wil deelnemen aan het Rad van Avontuur, kan uiteraard een kerstborreltje komen nuttigen op sportpark De Bongerd. Clubman PJ zorgt tussen de rondes door voor sfeervolle muziek, dus het is zeker de moeite waard om die zaterdag even naar De Bongerd te komen!

BARENDRECHT KLOPT SCHEVENINGEN IN BEKERTOERNOOI

Yorik van DeelenBarendrecht heeft dinsdagavond haar laatste wedstrijd van 2014 winnend afgesloten. Voor het toernooi om de districtsbeker waren de rood/witten met 1-0 te sterk voor Scheveningen. De competitiegenoot van Barendrecht was op haar eigen sportpark gelijkwaardig aan de rood/witten, maar Yorik van Deelen (foto) scoorde rond het uur de enige goal van de avond. Daardoor bekert Barendrecht na de winterstop verder in de districtsbeker. De samenvatting ziet u hier.

Barendrecht weet al welke tegenstander het treft in de achtste finale van het toernooi. De rood/witten gaan medio februari op bezoek bij eersteklasser Heinenoord, dat vorige week verrassend won van FC Lisse. De wedstrijd staat voorlopig ingepland voor zaterdag 14 februari 2015.

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 81 gasten en geen leden online