Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Positieve Sportbeleving

Stiposport

Laatste nieuws

BARENDRECHT ONDERUIT BIJ GVVV

Tim EekmanBarendrecht is er zaterdag opnieuw niet in geslaagd te winnen van GVVV. De rood/witten wonnen op Topklasse-niveau nog nooit van de ploeg uit Veenendaal en ook zaterdag waren de Blauwen in eigen huis te sterk. GVVV was de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar had wel een discutabele strafschop nodig voor de winst. Halverwege de tweede helft ging de bal op de stip na een vermeende overtreding van Tim Eekman (foto), die tot overmaat van ramp met een brancard van het veld moest. Wilco den Hartog velde het vonnis vanaf de stip, waarna Barendrecht niet meer in staat was om de gelijkmaker te scoren. 

Het wedstrijdverslag en de wedstrijdbeelden volgen zondag.

BARENDRECHT TREFT FC GRONINGEN NA MOEIZAME ZEGE OP DE STER

KNVB BekerBarendrecht heeft woensdagavond de tweede ronde van de 'betaalde' KNVB-beker bereikt. De rood/witten wonnen op De Bongerd na verlenging van RKSV De Ster. De Limburgse zondag-tweedeklasser bleek een taaie tegenstander, want ondanks een numerieke meerderheid (na 30 minuten kreeg De Ster een rode kaart) kon Barendrecht het verschil niet maken in de reguliere speeltijd. Jeffrey Aarts zette Barendrecht op voorsprong uit een strafschop, maar vlak daarna maakte De Ster met een mooie treffer gelijk. Uiteindelijk besliste Daniël Esajas pas in de verlenging de wedstrijd in het voordeel van Barendrecht (2-1). Het wedstrijdverslag leest u hier. Dankzij de zege speelt Barendrecht nu in de tweede ronde tegen de profs van FC Groningen. De ploeg van trainer Erwin van de Looi komt op woensdag 24 of donderdag 25 september voor het KNVB-bekerduel naar sportpark De Bongerd.

BARENDRECHT-SELECTIE STORT OOK VOOR 'DANNY'S HOPE 4 LIFE'

BVV Barendrecht logoDe spelers en technische staf van het eerste elftal van BVV Barendrecht hebben deze week een bijdrage gestort voor Danny’s Hope 4 Life. Danny van Brenk, voormalig speler van GVVV waar Barendrecht de afgelopen jaren vaak tegen speelde, heeft kanker gekregen. De 32-jarige patiënt is uitbehandeld in Nederland en heeft nog maar enkele maanden te leven. Mogelijk kan Danny nog wel behandeld worden in Amerika, maar dit is een kostbare ingreep met vele vervolgbehandelingen die ruim € 300.000,- kost. Daarom is er de website http://dannyshope4life.nl/ gemaakt en een crowdfundings actie georganiseerd. De spelers en begeleiding van de Barendrecht-selectie hebben ook een bijdrage geschonken. Inmiddels hebben alle tot nu toe gestortte bijdragen ertoe geleid dat Danny naar Amerika kan vertrekken voor zijn eerste behandeling.

NIEUWE PRESENTATIEGIDS EIND DEZE WEEK OP DE MAT

Presentatiegids2014De nieuwe presentatiegids is afgelopen weekend officieel uitgebracht. Na afloop van de seizoensoverture van Barendrecht 1 tegen de amateurs van Ajax, mocht Daniël Esajas het eerste exemplaar in ontvangst nemen van één van de medewerkers van De Bondt grafimedia communicatie. Die zorgde er ook dit jaar weer voor dat de presentatiegids ontworpen en gedrukt werd. Diverse vrijwilligers werkten deze zomer aan talrijke verhalen over BVV Barendrecht, waardoor de presentatiegids weer een aantal prachtige artikelen en uiteraard tientallen prachtige foto's bevat. Vanaf donderdag wordt de presentatiegids bezorgd bij alle BVV-leden in Barendrecht, Rhoon, Heerjansdam en Ridderkerk. Wie (nog) geen gids heeft ontvangen of extra exemplaren wil, kan die vanaf zaterdag afhalen in de kantine van sportpark De Bongerd.

BAS MOURITS SCOORT OP TWEE NA SNELSTE TOPKLASSE-GOAL

Bas MouritsBas Mourits opende zaterdag al na 22 seconden de score voor BVV Barendrecht in het thuisduel tegen Ajax. De treffer van Mourits betekende de eerste goal van het nieuwe Topklasse-seizoen, maar was niet de snelste treffer die ooit is gemaakt op het hoogste amateurniveau. Dat staat namelijk op naam van Lars Offringa, die namens HHC Hardenberg op 21 augustus 2010 al na 9 seconden scoorde tegen Katwijk. Ook HHC-er Gersom Klok trof ooit na 19 seconden doel en was daarmee sneller dan Mourits.

Mede dankzij de snelle goal van Mourits won Barendrecht haar openingswedstrijd van de competitie. De amateurs van Ajax werden uiteindelijk met 2-0 verslagen. 

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 148 gasten en geen leden online