Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

ZATERDAG: BARENDRECHT IN EIGEN HUIS TEGEN HEKKENSLUITER ACHILLES '29

DM TN17 01Het vlaggenschip van BVV Barendrecht ontvangt zaterdag in eigen huis Achilles '29. De ploeg uit Groesbeek is hekkensluiter in de Tweede Divisie en staat aan de vooravond van degradatie: bij een nederlaag in Barendrecht is dat voor Achilles '29 een feit. De zondagploeg kwam de afgelopen jaren als enige amateurclub ooit uit in de Jupiler League, maar raakte na degradatie vorig seizoen in de financiële problemen. Deze winterstop werd het faillissement uitgesproken en liep de club leeg. Achilles '29 kreeg zes punten in mindering, maar maakt het seizoen wel af met een veredeld jeugdelftal. Daarmee was Achilles '29 nog niet succesvol, getuige de zestien (!) nederlagen op rij die volgden. Barendrecht, met een derde plaats en acht wedstrijden ongeslagen zaterdag torenhoog favoriet, zal moeten waken voor onderschatting voor Achilles '29, dat de degradatie natuurlijk met minimaal een week wil uitstellen. De wedstrijd op De Bongerd begint zaterdag om 14.30 uur.

CLINIC MEIDENVOETBAL OP WOENSDAG 9 MEI

Excel BVV TN 03BVV Barendrecht heeft een omvangrijke afdeling voor vrouwenvoetbal, met onder meer het combinatieteam Excelsior-Barendrecht in de Eredivisie Vrouwen. Komend seizoen wil de club ook het meidenvoetbal op sportpark De Bongerd een boost geven! Dit betekent dat er ruimte komt voor extra meidenteams (zowel prestatief als recreatief niveau), keus voor een mix-team of meidenteam (t/m O12 altijd mix) en gezamenlijke activiteiten voor dames/meiden. Spreekt dit je aan? Kom dan naar de clinic meidenvoetbal die BVV Barendrecht op woensdag 9 mei van 13.00 tot 15.00 uur organiseert op sportpark De Bongerd. Een aantal dames van Excelsior/Barendrecht staat klaar voor een leuke en sportieve middag en je kunt vragen stellen aan de trainers. Inschrijven voor de voetbalclinic kan door dit formulier in te vullen. Wellicht zien we jou dan volgend seizoen terug in het rood/wit van Barendrecht!

BARENDRECHT JO-19 DENDERT OVER DONGEN HEEN

TN BVV JO19 1 02In een wedstrijd zonder spanning heeft Barendrecht JO-19 ongenadig afgerekend met VV Dongen. Na een kwartier hadden de gedreven BVV-talenten al gedemonstreerd hoe ze door uitstekend de ruimtes te benutten een 4-0 voorsprong konden nemen. Het thuispubliek was getuige van een heuse doelpuntenfestijn. De rood/witte voorhoede wist elkaar probleemloos te vinden: het kwartet aanvallers sneed voortdurend door de Dongense verdediging. Dongen mocht nog wel tegen scoren, maar dat bleek slechts een speldenprik, want rond minuut 50 stond de tiende BVV-treffer al op het bord. Door constant druk op de bal te houden werd zelfs in de laatste minuut nog gescoord en werd met 15-1 de eindbalans opgemaakt. Met deze gretigheid blijft BVV bovenaan de derde periode en lonkt een spannende eindfase van de competitie. Bakour (5), Reinsma (5), Hanssen (2), Oosting, Landburg en Oz zorgde voor de vijftien Barendrechtse treffers. Zaterdag speelt JO-19 tegen DHC op De Bongerd (14.30 uur).

BIJNA GEEN JEUGDTRAININGEN IN MEIVAKANTIE

Training-BVV1 TNHet jeugdbestuur van BVV Barendrecht heeft in de aankomende meivakantie een aangepast trainingsprogramma aangekondigd. Het gaat om de week van 28 april t/m 6 mei, waarin alle scholen vakantie hebben. Aangezien veel trainers en spelers die week vrij hebben, wordt er die week nauwelijks getraind door de jeugdteams. De weken voor en na de meivakantie wordt er dus gewoon getraind!

Van 28 april t/m 6 mei wordt er door de breedtesport en de selectieteams JO 8/9 en JO11 niet getraind. De selectie teams JO19 1/2 t/m JO15 1/2 en JO13-1 en JO12-1 trainen in deze week alleen op donderdag 3 mei. Let op: eventuele wedstrijden op zaterdag 28 april en zaterdag 5 mei gaan uiteraard wel gewoon door!

AANVALSTER KATELYN HENDRIKS GESELECTEERD VOOR ORANJE ONDER-15

Katelyn Hendriks Voetbalster Katelyn Hendriks, uitkomend als aanvalster in de JO15-1 selectie van BVV Barendrecht, is opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands meisjeselftal Onder 15 jaar. Tijdens een driedaagse activiteit van 16 t/m 18 april wordt er woensdagmiddag in Rijssen een wedstrijd afgewerkt tegen Duitsland. Afgelopen zomer maakte Katelyn de overstap van NSVV naar BVV Barendrecht, met als uiteindelijke doel om ooit het Nederlands elftal vrouwen te bereiken. Voor Katelyn is het dus een bijzonder moment wanneer zij haar officiële debuut mag maken in een jeugdelftal van Oranje. De aanvalster van de JO15-1 maakte de afgelopen seizoenen steevast deel uit van de regionale selecties. Zaterdag maakte ze nog op prachtige wijze de 0-1 uit bij Best Vooruit, wellicht een mooie voorbode voor wat woensdag komen gaat! BVV Barendrecht wenst Katelyn veel succes en plezier tijdens deze driedaagse activiteit!

 Digisource

Stersponsors