Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Positieve Sportbeleving

Stiposport

Laatste nieuws

LEVANTE NET TE STERK VOOR BARENDRECHT IN OEFENDUEL

Daniel Esajas TN 01De Spaanse topclub Levante heeft dinsdagavond gewonnen van BVV Barendrecht. In een oefenduel op sportpark De Bongerd was de ploeg uit de Primera Division met 2-1 te sterk voor de rood/witten. Barendrecht, dat haar eerste oefenwedstrijd speelde, startte fris aan de wedstrijd. Rond het kwartier werd dat beloond met de openingstreffer van Daniël Esajas, die de bal binnenprikte nadat Joey Jongman goed had doorgezet op de Spaanse defensie. Vlak voor rust werd het gelijk, maar na rust hield Barendrecht lang stand. Pas een klein kwartier voor tijd capituleerde de Barendrecht-defensie en kwam Levante op 2-1. Daar bleef het bij op het zonnige sportpark De Bongerd. Foto's van de wedstrijd vindt u op deze Facebook-pagina. Het wedstrijdverslag en de samenvatting vindt u hier.

BVV EXPERIMENTEERT MET DIGITALE FACTURATIE

digitalefactuurVele BVV-leden hebben deze week ongetwijfeld gemerkt dat de club experimenteert met digitale facturatie. Veel facturen voor de contributies vielen deze week niet op de deurmat van de leden, maar kwamen binnen in het digitale postvak. Vrijwilligers van de ledenadministratie spanden zich de afgelopen maanden in om honderden e-mailadressen te verzamelen en in te voeren in Sportlink, het digitale administratiepakket van de KNVB.

Doordat de facturen nu met één druk op de knop verstuurd worden, besparen de betrokken vrijwilligers veel tijd en geld doordat deze facturen niet meer uitgeprint en rondgebracht hoeven worden. Ontvangt u de factuur van uw lidmaatschap nog gewoon per post? Geef dan uw e-mailadres door bij uw jeugdcoördinator of aanvoerder om uw factuur digitaal te ontvangen.

TOERNOOIBOEKJE LANDELIJK G-VOETBALTOERNOOI ONLINE

G-toernooi 2013Het jaarlijkse G-voetbaltoernooi van de Coaches Betaald Voetbal (CBV) wordt deze zomer weer bij BVV Barendrecht gespeeld. Honderden G-voetballers uit heel Nederland beleven op woensdag 6 augustus op sportpark De Bongerd ongetwijfeld de dat van hun leven. Die dag vertegenwoordigen zij één van de ruim veertig teams, die gecoached worden door de trainers uit het betaald voetbal. Zo kunnen de G-voetballers die dag zomaar getraind worden door Frank de Boer, Marco van Basten of Peter Bosz. Ook de scheidsrechters uit het betaald voetbal leveren een bijdrage door de duels in goede banen te leiden. De prijsuitreiking aan het einde van de middag wordt altijd verzorgd door een prominent uit de voetbalwereld. Of de nieuwe bondscoach Guus Hiddink daarvoor naar De Bongerd komt is nog niet bekend. Het toernooiboekje staat al wel online en is te vinden op deze pagina.

KANTINETEAM ZOEKT VERSTERKING, VANAF ZATERDAG WEER GEOPEND

Kantine vrijwilligersHet nieuwe voetbalseizoen gaat medio juli weer van start en dus opent ook de kantine op sportpark De Bongerd weer haar deuren. Zaterdag 26 juli is de kantine vanaf 16.00 uur open voor een natje en een droogje. In de avond staat er namelijk een oefenwedstrijd tussen de profs van Excelsior Rotterdam en Roda JC op het programma op het hoofdveld van de rood/witten.

Door het stoppen van verschillende vrijwilligers komt het kantineteam op zaterdagmorgen nog mensen tekort om de bar en de keuken te bemannen. Daarom doet de club hierbij een oproep voor mensen die op zaterdagochtend een paar uur bardienst willen draaien. Heeft u interesse? Meldt u dan bij Jan Kooiman of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FOUTJE IN TEAMINDELING SENIOREN, JUISTE INDELINGEN OP DE SITE

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht bracht onlangs haar nieuwsbrief uit met alle teamindelingen voor het komend seizoen. Bij de teamindelingen van de senioren, is er echter een foutje in de berichtgeving geslopen. 

De foutieve indeling was met name van toepassing bij de lagere senioren. De indeling van het eerste tot en met het tiende elftal was correct en ook BVV 17 en 18 stonden juist ingedeeld. De gewijzigde indeling betreft derhalve het elfde tot en met zestiende elftal en de veteranen.

De juiste teamindeling van de senioren voor seizoen 2014/2015 is hier gepubliceerd.

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 61 gasten en geen leden online