Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Positieve Sportbeleving

Stiposport

Laatste nieuws

BARENDRECHT LOOPT FINALEPLAATS MIS DOOR NEDERLAAG TEGEN CAPELLE

Delano  Cohen TNBarendrecht is woensdagavond uitgeschakeld in het toernooi om de districtsbeker. De rood/witten gingen op sportpark De Bongerd in de halve finale onderuit tegen Capelle. De Topklasse-genoot van Barendrecht won met 2-0. Na een gelijkopgaande maar matige eerste helft, trok Capelle in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe. Eerst scoorde Gert Jan Rothman uit een vrije trap, waarna Marvin Strik de wedstrijd vlak voor tijd definitief besliste. Het wedstrijdverslag en de wedstrijdbeelden vindt u hier.

Capelle bereikte door de zege de finale, die het op zaterdag 17 mei speelt op het terrein van UVS. Tegenstander die middag is Sportlust '46 uit Woerden, dat eerder deze week Excelsior Maassluis met 2-1 klopte in de andere halve finale.

KEEPER MARVIN VAN TIENEN NAAR BVV BARENDRECHT

Marvin van TienenMarvin van Tienen speelt komend seizoen bij BVV Barendrecht. De 28-jarige keeper komt momenteel uit voor hoofdklasser Smitshoek, waar hij bezig is aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht. Daarvoor stond de sluitpost drie jaar onder de lat bij zondagtweedeklasser Poortugaal en een jaar bij EBOH uit Dordrecht. Met Van Tienen is de keepersselectie van Barendrecht voor komend seizoen compleet. Mark Zegers stopt na dit seizoen, terwijl talent Marc van Splunter en routinier Maurice Langstraat hun verblijf op sportpark De Bongerd verlengden. Naast van Tienen spelen volgend seizoen ook Mahmut Sonmez, Patrick Stolk, Nick van Katwijk (allen Leonidas), Marvin van der Pluijm (Jodan Boys), Donny Navajes Sanchez, Jan Tuitel (beiden Xerxes/DZB) en Melvin Winterberg (Nieuwenhoorn) op sportpark De Bongerd.

KV MECHELEN EN AFC AMSTERDAM WINNEN INTERNATIONAAL PAASTOERNOOI

Paastoernooi 2014 prijsuitreikingHet Belgische KV Mechelen en het Amsterdamse AFC zijn maandagmiddag tot winnaars gekroond van het internationale Paastoernooi voor B- en C-junioren. Tijdens de 20e editie van het jaarlijkse jeugdtoernooi kwamen op tweede Paasdag weer talrijke jeugdtalenten uit binnen- en buitenland in actie. Naast KV Mechelen zorgde Hull City (Engeland) voor de internationale inbreng, aangevuld met profclubs als FC Volendam, Willem II/RKC en Excelsior Rotterdam. Ook verschillende topamateurploegen kwamen in actie. Voor de prijsuitreiking kwam niemand minder dan Jean-Paul Boëtius (foto) naar De Bongerd. De aanvaller van Feyenoord staat symbool voor de doorbraak van jeugdtalent en was dan ook een passende afsluiter van de geslaagde dag. BVV Barendrecht eindigde zelf op de zevende plaats bij zowel de B-junioren als C-junioren. Een leuk verslag en foto's vindt u op BarendrechtNu

BVV ZATERDAG DICHT, AANGEPAST TRAININGSPROGRAMMA IN MEIVAKANTIE

afgelasting hek hoofdveldBVV Barendrecht houdt op zaterdag 26 april de deuren van haar accommodatie op sportpark De Bongerd gesloten. Op die dag viert Nederland de eerste Koningsdag en is er geen voetbalprogramma vanuit de KNVB. Er worden die dag ook geen oefenwedstrijden of toernooien gespeeld bij de BVV en de kantine van de club is eveneens gesloten. Tijdens de meivakantie is er vervolgens een aangepast trainingsprogramma. Voor de breedtesport is er in de week van 28 april tot 2 mei facultatief trainen en in de week van 5 tot 9 mei geen trainen. Vervolgens starten de trainingen van de nieuwe groepen vanaf 12 mei. De Bongerdjes en de IKEA Barendrecht Champions League trainen woensdag 30 april niet, maar op woensdag 7 mei is er wel gewoon training. De selectieteams volgen een aangepast programma opgesteld door de teamtrainers.

SPARTA NIJKERK VOLGEND SEIZOEN WEER IN DE TOPKLASSE

Sparta Nijkerk kampioenNa het Zeeuwse Hoek keert ook Sparta Nijkerk volgend seizoen terug in de Topklasse. De Nijkerkers maakten net als Hoek het debuutjaar van de Topklasse mee, maar degradeerden in het eerste seizoen naar de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag veroverde Sparta Nijkerk de titel in de hoofdklasse A door DOVO met 5-1 te verslaan. Doordat de enige overgebleven concurrent Quick Boys met 3-1 verloor van ODIN '59, kon de champagne in Nijkerk ontkurkt worden.

In de hoofdklasse C heeft Flevo Boys op twee duels van het einde van de competitie de beste papieren voor de titel. De ploeg uit Emmeloord staat drie punten voor op concurrenten SC Genemuiden en ACV. Ook Harkemase Boys (4 punten) en Staphorst (5 punten) maken in theorie nog kans. 

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 49 gasten en geen leden online