Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

KLAVERJASSEN WEER VAN START BIJ BVV BARENDRECHT

KlaverjassenIn de kantine van sportpark De Bongerd gaat vanaf maandagavond 12 september het klaverjassen weer van start. Iedereen die het leuk vindt om deel te nemen is van harte welkom, dus ook niet-leden van de voetbalvereniging kunnen meedoen.

De klaverjasavonden in de kantine van het sportpark aan de Dierensteinweg beginnen om 19.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u bellen met de heer Ad den Otter, telefoon 0180 611 339.

JONG SPARTA - BARENDRECHT ZATERDAG OP HET KASTEEL

sparta kasteelBVV Barendrecht ontmoet dit jaar in de Tweede Divisie niet alleen amateurclubs, maar ook beloftenteams van betaald voetbal organisaties. Zaterdag spelen de rood/witten tegen Jong Sparta. De wedstrijd wordt gespeeld op Het Kasteel, het stadion van de club uit Rotterdam-West.

Kaarten zijn op de wedstrijddag in de fanshop te koop, via ingang D (naast de fanshop) is het hierna mogelijk het stadion binnen te komen. De toegangsprijs bedraagt voor alle bezoekers € 5,-. Seizoenkaarthouders van Sparta vormen een uitzondering: zij mogen zaterdag gratis naar binnen. Het Kasteel is zaterdag 1,5 uur voor de wedstrijd toegankelijk, vanaf 13.30 uur. De aftrap van de wedstrijd is zaterdag om 15.00 uur.

VOLGENDE WEEK FOTO-SHOOTS VOOR VOETBALPLAATJES ALBUM JUMBO

hoofdveld balIn samenwerking met Jumbo Barendrecht brengt de BVV dit jaar een nieuw verzamelalbum met voetbalplaatjes uit. In het kader van het 90-jarig jubileum van de club worden alle jeugdleden volgende week gefotografeerd. De weken erop brengt Jumbo Barendrecht een verzamelalbum uit en krijgen klanten bij hun boodschappen voetbalplaatjes met de jeugdleden van de BVV erop. Zo kunnen onze jeugdleden dus hun eigen teamfoto of spelersfoto sparen!

De foto's voor het verzamelalbum worden gemaakt op maandag 5, dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 september. Er is een speciaal schema gemaakt zodat alle jeugdleden in korte tijd op de foto kunnen, dus alle spelers moeten op tijd en in tenue aanwezig zijn in het jeugdhonk. Het schema voor de foto-shoots is hier te vinden, samen met aanvullende informatie over het gebruik van de foto's.

ALLE PRESENTATIEGIDSEN DEZE WEEK BEZORGD

PgidsBVV Barendrecht heeft ook dit jaar weer een prachtige presentatiegids uitgebracht. Het jaarlijkse boekwerk van de club is net als voorgaande jaren tot stand gekomen dankzij de inzet van verschillende vrijwilligers, die voor de teksten, beelden en advertenties in de gids hebben gezorgd. Natuurlijk komen er ook talrijke vrijwilligers, trainers, sponsors en andere BVV-betrokkenen aan het woord in de 100 pagina's tellende presentatiegids. De laatste presentatiegidsen worden deze week bezorgd bij alle BVV-leden in Barendrecht, Portland, Heerjansdam en Ridderkerk. Zaterdag werd er rondom Barendrecht - Katwijk nog officieel stil gestaan bij het verschijnen van de nieuwe gids. Peter de Bondt van De Bondt grafimedia communicatie, dat net als voorgaande jaren de productie voor haar rekening nam, kreeg uiteraard een exemplaar uitgereikt. Wie deze week geen gids ontvangt of extra exemplaren wil, kan die afhalen in de kantine van sportpark De Bongerd.

BARENDRECHT WEER TEGEN EXCELSIOR VOOR KNVB-BEKER

knvb loting vpIn de eerste officiële ronde van de KNVB-bekertoernooi neemt Barendrecht het opnieuw op tegen Excelsior. De profs uit Kralingen werden zaterdagavond tijdens de loting aan Barendrecht gekoppeld. Vorig seizoen kwam exact dezelfde wedstrijd uit de koker; toen won Excelsior met 0-2 op sportpark De Bongerd. De ontmoeting met Excelsior is voor Barendrecht-trainer Adrie Poldervaart een bijzondere: de oefenmeester is namelijk ook als fysiotherapeut verbonden aan de Kralingers. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 20 september om 20.00 uur.

Barendrecht bereikte eerder deze week het hoofdtoernooi van de KNVB-beker, door Juliana '31 te verslaan. Op sportpark De Bongerd wonnen de rood/witten met 3-1 van de ploeg uit Malden, die uitkomt in de zondag Derde Divisie.

 Digisource

Stersponsors