Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Positieve Sportbeleving

Stiposport

Laatste nieuws

WOENSDAG: BMP FINANCE HERFSTDAG VOOR BVV-JEUGD

IKEA Barendrecht Champions LeagueDe Barendrechtse voetbaljeugd moet het deze week weliswaar met wat minder trainingen stellen, maar gelukkig organiseert de Activiteitencommissie voor de pupillen wel een gezellige sportdag tijdens de Herfstvakantie. Op de traditionele BMP Finance Herfstdag op woensdag 22 oktober staan er voor alle pupillen talrijke activiteiten op het programma. 

's Ochtends van 09.30 tot 12.00 uur beleven de spelertjes van de IKEA Barendrecht Champions League en de F-pupillen hun Herfstdag. Er zijn leuke voetbalspellen en een 4-tegen-4 toernooi. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. In de middag is het de beurt aan de E- en D-pupillen, die van 14.00 tot 16.30 uur welkom zijn. Toegang is gratis, maar de BMP Finance Herfstdag is alleen toegankelijk voor BVV-leden.

BARENDRECHT 2 EN 3 VERDER IN BEKERTOERNOOI

Kilian BerkhoutBarendrecht 2 en 3 hebben zaterdag de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt. Barendrecht 2 versloeg de beloftes van VV Smitshoek. In een gelijkopgaande wedstrijd gaf Barendrecht de 1-0 voorsprong (doelpunt Jeroen Malotaux) uit handen, maar kwam het daarna sterk terug. Eerst scoorde Alex de Ronde de gelijkmaker, waarna beide ploegen in het laatste half uur kansen kregen op de winst. Uiteindelijk was het Barendrecht dat de winnende treffer wist te scoren. De snelle Ibrahim Fofane trok door tot aan de achterlijn en zijn op maat gegeven voorzet werd snoeihard door Kilian Berkhout (foto) de touwen ingejaagd. Daardoor zit Barendrecht in de koker bij de loting voor de volgende ronde van de beker.

Ook Barendrecht 3 bekert verder. In Oud-Beijerland werd gastheer SHO 2 op een 3-1 nederlaag getrakeerd, waardoor Barendrecht de derde ronde bereikte.

BARENDRECHT VERDER IN BEKER NA ZEGE OP XERXES/DZB

Shabir IsoufiBarendrecht heeft zich zaterdag geplaatst voor de tweede ronde van de districtsbeker West II. De rood-witten klopten in Rotterdam-Zevenkamp zaterdag-hoofdklasser XerxesDZB met 2-0. Voor de rust zorgde Shabir Isoufi voor de 0-1, na de rust maakte Melvin Winterberg er 0-2 van. De samenvatting van de wedstrijd vindt u hier.

De ploeg van trainer Jack van den Berg trad met een aantal invallers aan zoals doelman Marvin van Tienen, Isoufi, Bas Mourits en ook Winterberg. Bij Barendrecht ontbraken de geschorste Daniel Esajas, de geblesseerde Mitchel van Gastel en Marvin van der Pluijm wegens vakantie. Komende zaterdag is er weer competitie in de topklasse, uit bij FC Lisse, aanvang 14.30 uur.

ZWEMMEN VOOR 'SPIEREN VOOR SPIEREN' IN INGE DE BRUIJN SPORTFONDSENBAD

WintertijdchallengeIn het laatste weekend van de Herfstvakantie vindt een bijzondere sportactiviteit plaats in Barendrecht. In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 oktober vindt namelijk de vierde editie van de Wintertijd Challenge plaats. Op meer dan 100 locaties in Nederland wordt gesport om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar spierziekte bij kinderen. Ook Barendrecht doet mee. De Buurtsportcoach organiseert samen met zwemvereniging ZPB en het Inge de Bruijn Sportfondsenbad een spetterend zwemfeest. Deelnemers kunnen samen met teamgenoten, collega’s, vrienden, familieleden en/of buren voor maar € 15,- meedoen. Inschrijven gaat via www.wintertijdchallenge.nl. De nacht start om 24.00 uur met een Spelshow en een persoonlijk verhaal van kind-ambassadeur Jesse Voshol, die sinds vorig jaar weet dat hij een spierziekte heeft. Tijdens de warming-up en het baantjes zwemmen zorgt een DJ voor heerlijke beats.

VOORMALIG ZWART WIT '28 HOUDT TIENDE REÜNIE

Zwart Wit '28 memorialVoormalig amateurclub Zwart Wit '28 houdt op vrijdag 7 november a.s. voor de tiende keer een reünie. Alle oud-leden, donateurs en symapthisanten van de roemruchte Rotterdamse voetbalvereniging zijn welkom op deze reünie.

Zoals gebruikelijk wordt de reünie gehouden in de kantine van BZC '95 op sportpark De Vaan aan de Oldegaarde. De toegang is gratis, voor koffie met koekjes en voor diverse hapjes wordt gezorgd. Dranken en snacks zijn voor eigen rekening. De reünie begint op vrijdag 7 november om 19.30 uur. Wie op de hoogte wil blijven van deze en andere activiteiten rondom het voormalige Zwart Wit '28, kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 36 gasten en geen leden online