Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

MAANDAG: JONG FEYENOORD TREFT JONG ADO DEN HAAG OP DE BONGERD

feyenoord logoHet hoofdveld van sportpark De Bongerd is maandagavond het decor voor de ontmoeting tussen Jong Feyenoord en Jong ADO Den Haag. De beloftes van de beide Eredivisionisten treffen elkaar die avond in competitieverband en spelen die wedstrijd bij BVV Barendrecht.

De Rotterdammers gaan momenteel aan kop van poule A van de beloftecompetitie. ADO Den Haag bevindt zich in de middenmoot en bezet de vierde plaats. Eerder dit seizoen won Jong Feyenoord de uitwedstrijd in Den Haag met 2-0 van Jong ADO Den Haag. De wedstrijd op De Bongerd begint maandagavond al om 18.30 uur. De kantine is vanaf 17.30 uur geopend.

BARENDRECHT HEEFT WEINIG MOEITE MET SPORTLUST '46 IN OEFENDUEL

bvvlogoHet vlaggenschip van BVV Barendrecht komt dit weekend niet in actie vanwege een vrij weekend in de Topklasse. Daarom oefenden de rood/witten donderdagavond tegen Sportlust '46.

De hoofdklasser uit Woerden had weinig te vertellen op sportpark De Bongerd. Al na dertig seconden opende Donny Navajas Sanches de score voor Barendrecht (1-0). Nog voor de rust was de wedstrijd gespeeld dankzij een doelpunt van Daniël Esajas (2-0) en een schitterende treffer van Nelson Viera. Na de thee duurde het lang voordat er weer een doelpunt viel, maar in de slotfase voerden Mahmut Sönmez (4-0) en Nito Sequira (5-0) de score nog op voor de Bongerdbewoners.

DONNY NAVAJAS SANCHEZ EN IBRAHIM FOFANE BLIJVEN OP DE BONGERD

DNS TEBVV Barendrecht heeft opnieuw twee spelers uit de hoofdmacht langer aan zich verbonden. Donny Navajas Sanchez en Ibrahim Fofane volgend seizoen actief blijven op sportpark De Bongerd.

Middenvelder Donny Navajas Sanches (links op de foto) kwam twee zomers terug over van XerxesDZB naar Barendrecht. De creatieve voetballer geldt als één van de grootste talenten van de regio en scoorde dit seizoen tot nu toe twee keer voor de rood/witten. De aanvallend ingestelde middenvelder begint na de zomer aan zijn derde jaargang bij Barendrecht. Ook Ibrahim Fofane blijft bij de selectie van de rood/witten. De verdediger is bezig aan zijn eerste seizoen in de A-selectie en kwam daarvoor uit voor de beloftes en de A1 van BVV Barendrecht.

PIET VAN DER LINDEN BENOEMD TOT LID VAN VERDIENSTE

Piet van der LindenVrijwilliger Piet van der Linden is tijdens de algemene ledenvergadering benoemd tot Lid van Verdienste van BVV Barendrecht. Deze bijzondere eretitel is voorbehouden aan BVV-leden die zich jarenlang belangeloos hebben ingezet voor de club.

Piet staat bekend als een hardwerkende vrijwilliger die in het verleden lange tijd deel uitmaakte van de toenmalige kascommissie. Daarnaast is hij nauw betrokken bij het vlaggenschip van de BVV, dat hij als één van de grondleggers van de trouwe 5e colonne elke wedstrijd volgt. Piet stond aan de basis van de Speler van het Seizoen-verkiezing, die sinds enkele jaren de seizoensafsluiting van het eerste elftal vormt. Daarnaast bracht Piet tot voor kort de digitale nieuwsbrief Van Dittum En Van Dattum uit, dat een Barendrechtse blik bood op het landelijke amateurvoetbal. Uiteraard werd ook met de benoeming van Piet tot Lid van Verdienste ingestemd.

RONALD VAN GRONINGEN BENOEMD TOT LID VAN VERDIENSTE

Ronald van GroningenVrijwilliger Ronald van Groningen is benoemd tot Lid van Verdienste van BVV Barendrecht. Deze bijzondere eretitel is voorbehouden aan een select aantal BVV-leden die zich jarenlang belangeloos hebben ingezet voor de club.

Ronald was in het verleden verdienstelijk keeper in de B-selectie en begon in zijn tienerjaren al met vrijwilligerswerk op sportpark De Bongerd. Hij was jarenlang één van de drijvende krachten achter sterk bezette jeugdtoernooien en organiseerde talrijke evenementen op de club. Bovendien maakte hij meerdere jaren deel uit van het Businessclub-bestuur. Ook anno 2016 is hij nog wekelijks actief voor de BVV als scheidsrechter en aan de buitenbar tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal. Het spreekt voor zich dat de voordracht van Ronald tot Lid van Verdienste door de ledenvergadering unaniem werd bekrachtigd.

 Digisource

Stersponsors

Wie is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Balsponsor Topklasse

nike 160 100