Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Positieve Sportbeleving

Stiposport

Laatste nieuws

BARENDRECHT WINT OEFENDUEL VAN SVW ERITREA

BVV Barendrecht logoBarendrecht oefende dinsdagavond op sportpark De Bongerd tegen SVW/Eritrea, de voormalig nationale ploeg van het Afrikaanse land. Al bij rust was het duel gespeeld, want toen stond het 4-0. De rood/witten wonnen tegen de Gorinchemmers uiteindelijk met liefst 7-1. De doelpunten kwamen bij de zaterdag-topklasser van Donny Navajas Sanchez, Shabir Isoufi en Bas Mourits, die allen twee keer scoorde. Daarnaast scoorde SVW/Eritrea een eigen doelpunt.

Het voormalig nationaal elftal van Eritrea liep in december 2012 weg tijdens het CECAFA-bekertoernooi toernooi in Oeganda. Na een jaar in Oeganda geleefd te hebben, belandde de ploeg via Roemenië in Nederland. Daar werd zij ondergebracht in Gorinchem, waar het team zich aansloot bij de Gorinchemse voetbalclub SVW.

NIEUWE NIEUWSBRIEF VERSCHENEN

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht heeft deze week haar nieuwe nieuwsbrief uitgebracht. In deze nieuwsbrief vindt u onder meer informatie over de gezellige feestavond met onder meer een optreden van de Lawineboys op zaterdag 11 oktober. Verder vindt u het gebruikelijke voorwoord voorzitter Martin Seltenrijch en jeugdvoorzitter Robert Lucas. Ook is er aandacht voor de vrijwilligersvacatures, activiteitenkalender en diverse overige jeugdzaken.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden. Voor aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar deze pagina.BARENDRECHT TREFT XERXES/DZB EN KOCATEPE IN BEKERTOERNOOIEN

BVV Barendrecht logoIn de loting voor de diverse bekertoernooien zijn de tegenstanders van Barendrecht in de eerste rondes bekend geworden. Voor de districtsbeker in de regio West II begint Barendrecht het toernooi tegen XerxesDZB. De Rotterdamse hoofdklasse bereikte het bekertoernooi op doelsaldo, nadat het de beslissende wedstrijd tegen HMSH met liefst 10-1 had gewonnen. XerxesDZB staat in de middenmoot van de hoofdklasse en treft Barendrecht op zaterdag 18 oktober in Rotterdam.

Ook voor het toernooi om de Voetbal Rijnmond Cup heeft Barendrecht een uitwedstrijd geloot. De rood/witten treffen in de eerste ronde Kocatepe, dat uitkomt in de eerste klasse van het zondagvoetbal. Wanneer de wedstrijd tegen de Rotterdammers wordt gespeeld, is nog niet bekend.

EERSTE ZEGE VOOR BARENDRECHT 2, REMISES VOOR A1 EN B1

Alex de RondeBarendrecht 2 heeft zaterdag haar eerste zege in de competitie geboekt. FC Rijnvogels werd met 3-1 verslagen. Melvin Winterberg scoorde al na vijf minuten de openingsgoal, maar in de tweede helft kwam FC Rijnvogels langszij. In de slotfase zorgden twee invallers alsnog voor de drie punten; eerst scoorde Richard Yeboah uit een steekpass van Nick van Katwijk, waarna Alex de Ronde (foto) in blessuretijd de bevrijdende 3-1 tegen de touwen schoot.

Het derde elftal had minder geluk; op de eigen Bongerd was BVCB met 1-0 te sterk. Barendrecht A1 en B1 moesten zich tevreden stellen met een punt. A1 speelde met 1-1 gelijk bij NEC Nijmegen, terwijl B1 een 2-2 remise boekten tegen Alphense Boys. Ondanks de knappe remises blijven beide jeugdteams in de degradatiezone van de tweede en derde divisie bivakkeren.

BVV ORGANISEERT FEESTAVOND MET LAWINEBOYS OP ZATERDAG 11 OKTOBER

LawineboysBVV Barendrecht organiseert op zaterdag 11 oktober weer een gezellige feestavond. Die avond is er onder meer een optreden van de Lawineboys. Dé feestact van Nederland zet de kantine van de rood/witten ongetwijfeld op z'n kop met hun vrolijke meezingers die bij vrijwel iedereen bekend zijn. Daarnaast zorgt de band Big Apple voor de verdere muzikale omlijsting van de feestavond.

Kaarten voor de feestavond kosten € 10,- per persoon en zijn vanaf heden te koop aan de bar van de kantine op sportpark De Bongerd. De avond begint op zaterdag 11 oktober om 20.00 uur.


 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 40 gasten en geen leden online