Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

ZATERDAG: HEKKENSLUITER AFC NAAR DE BONGERD

RS TN17 01Het eerste elftal van BVV Barendrecht komt zaterdag nog één keer in actie voor de winterstop. Op het eigen sportpark De Bongerd spelen de rood/witten dan tegen AFC. De Amsterdammers maken een moeilijke tijd door en zijn momenteel hekkensluiter in de Tweede Divisie. Zaterdag werd in eigen huis nog een ruime nederlaag geleden tegen GVVV (0-4). Ook Barendrecht moest een flinke nederlaag incasseren (0-3 tegen Kozakken Boys), maar de vier duels daarvoor werden gewonnen. Daardoor bezet Barendrecht momenteel de vijfde plaats op de ranglijst, een positie die trainer Adrie Poldervaart in de laatste wedstrijd van het kalenderjaar uiteraard graag wil vasthouden. De wedstrijd begint zaterdag al om 14.00 uur op sportpark De Bongerd, zodat supporters na de wedstrijd nog ruim de tijd hebben om zich bij de gezellige feestmiddag met het Rad van Avontuur en live muziek te voegen!

ZATERDAG RAD VAN AVONTUUR EN LIVE MUZIEK

RolladeBVV Barendrecht sluit het kalenderjaar zaterdag in stijl af. In de kantine van sportpark De Bongerd, die dan uiteraard in kerstsfeer is opgemaakt, wordt op zaterdag 16 december het jaarlijks terugkerende Rad van Avontuur georganiseerd. Het rad draait die middag en met de loten die worden verkocht zijn smakelijke vleesprijzen en andere mooie cadeaus te winnen. Om 17.00 uur is er bovendien live muziek van zanger Andy, die al vaker heeft opgetreden op De Bongerd. Natuurlijk zijn jong en oud welkom tijdens de gezellige middag. Wie niet wil deelnemen aan het Rad van Avontuur, kan uiteraard een drankje komen nuttigen op sportpark De Bongerd. Om ervoor te zorgen dat iedereen gezellig in de kantine kan aansluiten, is de thuiswedstrijd van Barendrecht 1 die middag tegen AFC vervroegd. Dat duel begint zaterdag al om 14.00 uur.

BARENDRECHT JO11-3 ONGESLAGEN WINTERKAMPIOEN

jo11 3 winterkampioenDe talenten van Barendrecht JO11-3 zijn na een reeks van dertien opeenvolgende overwinningen winterkampioen geworden in de tweede klasse. Het team van eerste elftal speler Yorik van Deelen scoorde dit najaar liefst 75 keer en bleek ongenaakbaar in zijn klasse. Milan, Ayoub, Benjamin, Mike, Djilani, Sven, Jayden M, Shaldison en Jayden K. gefeliciteerd namens BVV Barendrecht!

Ook BVV JO11-4 mag zich 'Herbstmeister' noemen, echter kan de concurrentie na de winterstop de jonge BVV-ers nog inhalen. Desalniettemin een knappe prestatie. Ook JO11-1 en JO11-2 presteerde bijzonder sterk met een vierde plaats in de respectievelijke hoofdklasse en eerste klasse.

BARENDRECHT OP ZATERDAG 6 JANUARI TEGEN MVV

mvv logoHet eerste elftal van BVV Barendrecht blijft dit seizoen tijdens de winterstop in eigen land. De equipe van trainer Adrie Poldervaart belegt een kort trainingskamp in Limburg om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.

Tijdens dat trainingskamp wacht de rood/witten ook een sportieve uitdaging, want op zaterdag 6 januari oefent Barendrecht tegen profclub MVV. De middenmoter uit de Jupiler League is die zaterdag om 15.00 uur de gastheer van het oefenduel, dat plaatsvindt in stadion De Geusselt. Tickets voor het oefenduel kosten € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor jeugdige bezoekers en kunnen besteld worden via www.mvv.nl/tickets.

LID VAN VERDIENSTE HENK VAN VUGT OVERLEDEN

RouwkransHet bestuur van BVV Barendrecht heeft bedroefd kennis genomen van het overlijden van Henk van Vugt. De voormalig speler van het eerste elftal overleed zaterdag op 85-jarige leeftijd. Henk was sinds 1949 lid van de BVV Barendrecht en kwam gedurende vele jaren uit voor Barendrecht 1. Als lid van de onderhoudsploeg was hij nauw betrokken bij de bouw van de kleedkamers en de vorige tribune. Ook droeg Henk regelmatig zijn steentje bij achter de bar in de kantine. Al in 1981 werd hij voor zijn inspanningen voor de club uitgeroepen tot Lid van Verdienste.

Het bestuur wenst alle nabestaanden veel sterkte toe bij de verwerking van het verlies. De uitvaart is vrijdag 15 december om 17.00 uur bij het crematorium aan de Maeterlinckweg in Rotterdam, met aansluitend gelegenheid tot condoleren.

 Digisource

Stersponsors