Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

BARENDRECHT WINT WEER BIJ KOZAKKEN BOYS

Joey Jongman 01Barendrecht heeft zaterdag goede zaken gedaan in de Tweede Divisie. De rood/witten boekten bij Kozakken Boys hun tweede zege op rij en lijken de degradatiezone nu definitief verlaten te hebben. Barendrecht kwam via Danny Monster al na tien minuten op 1-0 en voor de rust kwam die voorsprong niet meer in gevaar. Na de onderbreking maakte El Azzouti namens thuisploeg Kozakken Boys gelijk. Door een tweede gele kaart voor Mendes Moreira moest Kozakken Boys de laatste twintig minuten met tien man verder, waarna Barendrecht de overtalsituatie knap benutte. Invaller Ali Khaldi maakte met zijn eerste Barendrecht-treffer de 2-1, waarna Tim Eekman vanaf de penaltystip het duel vlak voor tijd besliste (3-1). Daardoor won Barendrecht net als de voorgaande vier ontmoetingen opnieuw van Kozakken Boys. Het wedstrijdverslag en de wedstrijdbeelden volgen later. 

BURAK DOGAN (CAPELLE) NAAR BVV BARENDRECHT

Burak DoganBVV Barendrecht heeft zich voor komend seizoen versterkt met Burak Dogan. De 22-jarige aanvallende middenvelder komt deze zomer over van VV Capelle, waarmee hij uitkomt in de Derde Divisie. Dogan speelde in de jeugd voor Leonidas en kwam twee seizoenen uit in het eerste elftal van de Rotterdamse club. De middenvelder speelde ook een seizoen voor XerxesDZB.

Na verdediger Lionel Fitsch (VV Goes) en keeper Ryan Vos (VV Capelle) is Burak Dogan de derde versterking van de Bongerdbewoners voor het komend seizoen. Een groot deel van de huidige selectie heeft de verbintenis met Barendrecht bovendien al verlengd.


KEEPER YOEL VAN DALEN VERTREKT, RYAN VOS KEERT TERUG

Ryan VosReservekeeper Yoel van Dalen vertrekt deze zomer bij BVV Barendrecht. De doelman, die eerder uitkwam voor Excelsior maar ook een groot deel van de jeugdopleiding van Barendrecht doorliep, wil graag minuten maken als keeper in een eerste elftal. Nu komt Van Dalen voornamelijk uit voor de beloftes van Barendrecht. De sluitpost is net terug van een blessure, maar speelt komend seizoen dus niet meer op sportpark De Bongerd.

Keeper Ryan Vos (foto) keert wel weer terug bij BVV Barendrecht. De 20-jarige doelman, die een verleden heeft bij FC Dordrecht, kwam vorig seizoen uit voor Barendrecht A1. Vos vertrok naar VV Capelle, maar sluit zich komend seizoen aan bij de hoofdmacht van BVV Barendrecht. 

BELANGRIJKE ZEGE BARENDRECHT BIJ JONG VITESSE

Danny MonsterBarendrecht heeft dinsdagavond een belangrijke overwinning behaald in de Tweede Divisie. Op sportpark Papendal wonnen de rood/witten met 2-0 bij Jong Vitesse. Daarmee haalde Barendrecht dus de volle mep uit het veelbesproken duel dat moest worden overgespeeld omdat Jong Vitesse teveel dispensatiespelers opstelde. 

In een gelijkopgaande wedstrijd zette Daniël Esajas Barendrecht na een uur op voorsprong uit een voorzet van Tim Eekman. Jong Vitesse, dat in degradatiezorgen verkeerd, ging op zoek naar de gelijkmaker maar kwam niet tot scoren. In blessuretijd zorgde Ramy Salem voor de 2-0 voor Barendrecht, waardoor de Bongerdbewoners juist weer weglopen van de degradatiezone die na twee nederlagen op rij in zicht was gekomen. Het wedstrijdverslag en de wedstrijdbeelden vindt u hier

BARENDRECHT ONDERUIT TEGEN EXCELSIOR MAASSLUIS

Marc v Splunter 03Barendrecht heeft zaterdag voor de tweede keer op rij een thuiswedstrijd verloren. Op sportpark De Bongerd was landskampioen Excelsior Maassluis met 2-0 te sterk. De regiogenoten waren in de eerste helft gelijkwaardig aan elkaar, meer wisten allebei weinig kansen te creëren. Na rust kwamen de gasten uit Maassluis snel op 1-0 door een doelpunt van Vincent van den Berg. Rond het uur schoot Daan Blij de 2-0 binnen voor Excelsior Maassluis, waarna Barendrecht niet meer bij machte was om het tij te keren. Jeffrey Aarts kreeg nog twee gele kaarten, waardoor Barendrecht de wedstrijd met tien man eindigde. Het wedstrijdverslag vindt u hier.

Dinsdagavond komt Barendrecht alweer in actie: dan reizen de rood/witten af naar Papendal voor het inhaalduel bij Jong Vitesse.

 Digisource

Stersponsors