Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

BARENDRECHT DONDERDAG ALWEER IN ACTIE VOOR TWEEDE DIVISIE

Danny MonsterHet vlaggenschip van BVV Barendrecht komt donderdagavond alweer in actie voor de Tweede Divisie. De rood/witten moeten die avond op bezoek in Arnhem voor de ontmoeting met Jong Vitesse. Dit najaar sleepte Barendrecht op sportpark Papendal een zwaarbevochten 4-4 gelijkspel uit het vuur, maar de wedstrijd moet worden overgespeeld omdat Jong Vitesse teveel dispensatiespelers opstelde. Barendrecht moet daarom opnieuw naar Arnhem, waarbij de Bongerdbewoners sterkhouder Danny Monster vanwege een schorsing moeten missen. Jong Vitesse kwam maandagavond nog in actie en zag haar degradatiezorgen toenemen door een 2-1 nederlaag bij Jong Sparta. De Arnhemmers hebben dus een zege nodig om uit de degradatiezone te komen, maar ook Barendrecht zal gemotiveerd zijn om het verdiende punt uit het najaar minimaal te handhaven. De wedstrijd begint donderdag om 20.00 uur op Papendal.

GEEN JEUGDTRAININGEN IN VOORJAARSVAKANTIE

Training-BVV1 TNHet jeugdbestuur van BVV Barendrecht heeft in de aankomende voorjaarsvakantie een aangepast trainingsprogramma aangekondigd. Vanuit de overtuiging dat zowel spelers als hun trainers en assistenten zo nu en dan de accu moeten opladen, kiest het bestuur ervoor om in de vakanties een korte 'pauze' in te lassen.

Van maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart wordt er door de jeugd niet getraind. Let op: eventuele wedstrijden op zaterdag 25 februari en zaterdag 4 maart gaan uiteraard wel gewoon door!


NIEUWE NIEUWSBRIEF VERSCHENEN

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht heeft deze week haar nieuwe digitale nieuwsbrief uitgebracht. In deze nieuwsbrief vindt u weer uitgebreid voorwoord van voorzitter Martin Seltenrijch, diverse mededelingen, aandacht voor commerciële zaken, vrijwilligersvacatures en de activiteitenkalender.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden. Voor aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar deze pagina.
BARENDRECHT GELIJK TEGEN FC LIENDEN

Daniel Esajas 02BVV Barendrecht heeft zaterdag een punt overgehouden aan het thuisduel met FC Lienden. Op sportpark De Bongerd had Barendrecht het betere van het spel, maar kwamen de rood/witten niet verder dan 2-2. Na een sterke openingsfase van Barendrecht ontsnapte Loukili namens FC Lienden aan de buitenspelval en stond het plotseling 0-1. Danny Monster maakte met een prachtige lob van de rand van het strafschopgebied gelijk (1-1). Vooral voor rust zette Barendrecht de ploeg van trainer Hans Kraay Jr. flink onder druk, maar wisten de rood/witten niet meer te scoren. Na de thee waren de verhoudingen op het veld meer in balans. Een vrije trap van FC Lienden belandde via het hoofd van Joey Jongman en de onderkant van de lat achter keeper Marc van Splunter (1-2), maar rond het uur trok Daniël Esajas met een goed schot de stand weer gelijk (2-2). In die stand kwam, ondanks enkele mogelijkheden voor beide ploegen, geen verandering meer. Het wedstrijdverslag vindt u hier.

BAS LEEUWENBURG OVERLEDEN

RouwkransHet bestuur van BVV Barendrecht heeft bedroefd kennis genomen van het overlijden van Bas Leeuwenburg. Het trouwe BVV-lid overleed deze week op 72-jarige leeftijd. Bas was al decennia lid van de voetbalvereniging, waar zijn broer Rinus Leeuwenburg lange tijd in het eerste elftal speelde en sinds begin deze eeuw lid van verdienste was. Rinus overleed reeds enkele jaren geleden.

Uiteraard zijn de gedachtes van de BVV bij de familie en vrienden van Bas Leeuwenburg. Het bestuur wenst hen en alle andere nabestaanden uiteraard veel sterkte toe bij de verwerking van het verlies.

 Digisource

Stersponsors