Welkom op de website van BVV Barendrecht

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

NIEUWE CONTRIBUTIE-BEPALINGEN VOOR KOMEND SEIZOEN

bvvlogoMet ingang van het nieuwe seizoen wordt de contributie voor het hele jaar in één keer geïnd aan het begin van het seizoen. Dat betekent dat alle leden hun contributie vóór 1 september 2017 voldaan moeten hebben. Wie op die datum niet betaald heeft, wordt geschorst en kan niet (meer) voetballen. 

De hoogte van de contributie is afhankelijk van de leeftijdscategorie. De contributiebedragen voor het seizoen 2017/2018 vindt u hier. Op deze pagina vindt u ook alle informatie hoe u de contributie kunt voldoen en tot welke contactpersonen u zich kunt richten bij eventuele vragen. Bij bijzondere omstandigheden, kunt u gehele of gedeeltelijke ontheffing aanvragen via de jeugdvoorzitter of de penningmeester.

COMPETITIE-PROGRAMMA TWEEDE DIVISIE OP 28 JUNI BEKEND

Ali Khaldi 01De KNVB maakt op woensdag 28 juni het competitieprogramma voor de Tweede Divisie bekend. Bij de voetbalbond komen die woensdag alle clubs bijeen in Zeist om de speelschema's van de landelijke divisies naar buiten te brengen. De eerste speelronde staat op het programma voor zaterdag 26 augustus. Binnenkort wordt bekend welke tegenstander Barendrecht in de openingsronde treft.

Op zaterdag 1 juli verricht de KNVB de loting voor de twee voorrondes van de landelijke KNVB-beker. In deze kwalificatierondes komen alleen amateurclubs in actie. Als Tweede Divisionist mag Barendrecht de eerste voorronde overslaan, dus de rood/witten stromen pas bij de tweede kwalificatieronde in. Deze speelronde staat gepland voor woensdag 23 augustus, daags voor de start van de competitie.

AANVALLER CHRIS DABAGHIAN NA DE ZOMER NAAR BARENDRECHT

Dabaghian ChrisBVV Barendrecht heeft haar selectie voor komend seizoen verder versterkt. De rood/witten kunnen na de zomer gebruik maken van de diensten van Chris Dabaghian. De 20-jarige vleugelaanvaller komt over van de beloftes van PEC Zwolle, waar hij drie seizoenen actief was. Voor zijn tijd in Zwolle was de Dabaghian actief in de Rijnmond-regio voor Spijkenisse.

Dabaghian is de zesde aanwinst voor Barendrecht het aankomend seizoen. Lee-Quincy Cheuk-a-Lam (Deltasport), Burak Dogan (Capelle), Lionel Fitsch (HSV Hoek) en Ryan Vos (Capelle) maken eveneens de overstap naar sportpark De Bongerd. Uit de eigen jeugd van de rood/witten, sluit talent Ali Khaldi na de zomer eveneens aan bij de hoofdmacht van Barendrecht.

BARENDRECHT BEGINT VOORBEREIDING OP 17 JULI

Adrie Poldervaart 03Het vlaggenschip van BVV Barendrecht begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen op maandag 17 juli. Die avond werkt de selectie van trainer Adrie Poldervaart de eerste training af voor het nieuwe seizoen. Ter voorbereiding op de nieuwe jaargang in de Tweede Divisie oefent Barendrecht uiteraard ook nog een aantal keer. Het eerste oefenduel van de rood/witten is op zaterdag 29 juli tegen OJC Rosmalen (15.00 uur). Daarna volgen nog oefenwedstrijden tegen VV Dongen (1 augustus, uit 20.00 uur), VV Smitshoek (5 augustus, thuis 14.30 uur), Quick Boys (8 augustus, uit 20.00 uur), Capelle (12 augustus, thuis 14.30 uur) en Jong RKC Waalwijk (15 augustus, thuis 19.30 uur). Voor zaterdag 19 augustus wordt nog een oefentegenstander gezocht. Vlak daarna begint voor de Bongerdbewoners het echte werk: op dinsdag 22 augustus staat de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker op het programma, terwijl op zaterdag 26 augustus tenslotte de competitie in de Tweede Divisie van start gaat.

WILFRED GENEE EN ANWAR EL GHAZI TE GAST TIJDENS SPORTCAFÉ BARENDRECHT

Wilfred GeneeOp woensdag 14 juni vindt de zesde editie plaats van het sportcafé Barendrecht. Deze editie vindt plaats bij BVV Barendrecht. De organisatie heeft een mooi programma samengesteld. Hoofdgast Wilfred Genee (foto) komt samen met zijn vrouw Lilian vertellen over de gezonde sportkantine. Tevens komen er twee landelijk bekende voetballers die bij de BVV hebben gevoetbald, namelijk Finn Stokkers (ex Sparta, nu Fortuna Sittard) en Anwar El Ghazi (ex-Ajax en Oranje, nu Lille). De avond wordt afgesloten met de Sportcafé wisseltrofee. Een aantal sportverenigingen in Barendrecht wilden verbinding leggen met andere sportclubs en sportgerelateerde partners, om kennis uit te wisselen en zo een netwerk op te bouwen. Samen met de gemeente is dit vormgegeven en van hieruit is het Sportcafé geboren. De bijeenkomsten worden elk half jaar georganiseerd bij telkens een andere gastheer. Sportbestuurders kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Digisource

Stersponsors