Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Positieve Sportbeleving

Stiposport

Laatste nieuws

ZATERDAG: BARENDRECHT OP BEZOEK BIJ FC LISSE

Jeffrey AartsHet eerste elftal van BVV Barendrecht hervat zaterdag de Topklasse in de Bollenstreek. De rood/witten gaan op bezoek bij FC Lisse, net als Barendrecht een vaste waarde op het hoogste amateurniveau. FC Lisse begon het seizoen sterk met zeges op Excelsior Maassluis en IJsselmeervogels, maar sinds de tweede speelronde werd er niet meer gewonnen. In de laatste twee ontmoeting ging FC Lisse nog fors onderuit tegen Spakenburg (1-5). Daarmee incasseerden FC Lisse in één duel net zoveel tegentreffers als Barendrecht tot nu toe in het hele seizoen te verwerken kreeg. De stabiele defensie is de kracht van Barendrecht, dat met elf punten uit de laatste vijf wedstrijden stilletjes de top vijf van de Topklasse binnen sloop. Zaterdag hopen de Bongerdbewoners opnieuw drie punten bij te schrijven, terwijl FC Lisse er alles aan gelegen is om uit de degradatiezone te blijven. Op sportpark Ter Specke wordt om 14.30 uur afgetrapt.

STEF ASBAI NIEUWE TECHNISCH JEUGDCOÖRDINATOR PUPILLEN

JeugdtrainingDe jeugdafdeling van BVV Barendrecht beschikt sinds enkele weken over een nieuwe technisch jeugdcoördinator voor de pupillen. Stef Asbai neemt deze taak sinds enkele weken op zich. Asbai komt oorspronkelijk uit Alphen aan den Rijn en speelde daar in alle selectieteams, waarna hij ook met het eerste elftal van de Alphenaren veel successen beleefde.

Sinds 2005 woont hij in Barendrecht en nadat zijn zoon Nizar bij de BVV ging voetballen, kwam Asbai in contact met de rood/witten. Nu zijn werk het toelaat - Asbai heeft een eigen bedrijf dat klimaatinstallaties voor grote gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen en sportaccommodaties verzorgt - gaat Asbai zijn technische voetbalkennis inzetten voor de pupillen, in het bijzonder voor de F-jeugd van de BVV.

NIEUW TRAININGSSCHEMA VAN TOEPASSING NA HERFSTVAKANTIE

Logo BVV BarendrechtMet ingang van de Herfstvakantie is er een nieuw trainingsschema van toepassing voor alle avondtrainingen bij BVV Barendrecht. Doordat twee natuurgrasvelden na de vakantieweek niet meer beschikbaar zijn voor trainingen, is er een nieuwe veldindeling gemaakt voor alle trainingen. Het nieuwe schema hangt uiteraard in het clubgebouw, maar staat ook op de website. U vindt het schema hier.

De nieuwe veldindeling is in ieder geval van kracht tot en met komend voorjaar. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan er vanaf medio april wellicht weer getraind worden op de natuurgrasvelden.


NIEUWE NIEUWSBRIEF VERSCHENEN

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht heeft deze week haar nieuwe nieuwsbrief uitgebracht. In deze nieuwsbrief vindt u onder meer een voorwoord van secretaris Piet Schadee en de gebruikelijke bijdrage vanuit jeugdvoorzitter Robert Lucas. Verder leest u over de diverse activiteiten bij de jeugdafdeling, waaronder de Grote Clubactie en de mogelijkheid om maatschappelijke stages te volgen bij BVV Barendrecht. Uiteraard vindt u in de nieuwsbrief ook de vrijwilligersvacatures, activiteitenkalender, informatie vanuit commerciële zaken en diverse overige jeugdzaken. 

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden. Voor aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar deze pagina.


WOENSDAG: BMP FINANCE HERFSTDAG VOOR BVV-JEUGD

IKEA Barendrecht Champions LeagueDe Barendrechtse voetbaljeugd moet het deze week weliswaar met wat minder trainingen stellen, maar gelukkig organiseert de Activiteitencommissie voor de pupillen wel een gezellige sportdag tijdens de Herfstvakantie. Op de traditionele BMP Finance Herfstdag op woensdag 22 oktober staan er voor alle pupillen talrijke activiteiten op het programma. 

's Ochtends van 09.30 tot 12.00 uur beleven de spelertjes van de IKEA Barendrecht Champions League en de F-pupillen hun Herfstdag. Er zijn leuke voetbalspellen en een 4-tegen-4 toernooi. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. In de middag is het de beurt aan de E- en D-pupillen, die van 14.00 tot 16.30 uur welkom zijn. Toegang is gratis, maar de BMP Finance Herfstdag is alleen toegankelijk voor BVV-leden.

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 30 gasten en geen leden online