Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

HANS VAT EN JAN VERVEER OVERLEDEN

RouwkransBVV Barendrecht heeft bedroefd kennis genomen van het overlijden van twee van haar leden. Hans Vat overleed zaterdag op 76-jarige leeftijd en was een vaste toeschouwer van het vlaggenschip van BVV Barendrecht, zowel bij thuiswedstrijd als bij uitwedstrijden. Ook was hij als rustend lid aan de club verbonden. De uitvaart vindt komende vrijdag 3 juni plaats om 14.30 uur op begraafplaats Den Ouden Dijck aan de Derde Barendrechtseweg 460. De rouwkaart vindt u hier. Ook Jan Verveer is donderdag op 88-jarige leeftijd overleden. Als vader van Peter Verveer, die in de jeugd en in het eerste elftal speelde, was Jan Verveer een zeer trouwe supporter. Hij was eveneens rustend lid van BVV Barendrecht. De crematieplechtigheid vindt plaats op dinsdag 31 mei om 14.30 uur bij crematorium Rotterdam aan de Maeterlickweg. De rouwkaart vindt u hier. Het bestuur van de club wenst beide families en vrienden veel sterkte toe met de verwerking van het verlies.

BARENDRECHT 2 EN 3 NAAR FINALERONDE NACOMPETITIE

3e PDBarendrecht 2 en 3 zijn allebei doorgedrongen tot de finaleronde van de nacompetitie. Barendrecht 2 won met 3-0 van ARC en dat was ruim voldoende na de eerdere zege in Alphen. Mathijn Valster maakte twee treffers, Coen Ouwerkerk scoorde tussendoor. De reserves van Ter Leede zijn nu de laatste tegenstander van de rood/witten. Barendrecht 3 moest tot het uiterste gaan om een 2-0 nederlaag bij Forum Sport 2 weg te poetsen. Het derde elftal slaagde daar al snel in door doelpunten van Dennis Schaap en Danny Dubbeldam. Na rust kwam Barendrecht op 3-0 door een kopbal van Bart Boersma. Door een penalty werd het toch 3-1. In de verlenging werd niet gescoord, dus strafschoppen moesten de winnaar brengen. De achtste penalty werd uiteindelijk gestopt door inval-keeper Carlo Maat, gesteund door de hele E-jeugdselectie. De beslissende wedstrijd is tegen Capelle 2. Hierdoor heeft Barendrecht twee ijzers in het vuur voor een plaats in de hoofdklasse.

BARENDRECHT F1 MAAKT INDRUK IN DE KUIP

F1 KuipZondag 22 mei was de grote dag voor de jongens van Barendrecht F1: zij speelden het Feyenoord Academy Partner toernooi in De Kuip! Met de winst in het eigen thuistoernooi op zak een dag eerder, gingen de jongens vol vertrouwen richting Rotterdam-Zuid. In de poulefase werd duidelijk dat Barendrecht zich thuis voelde op die schitterende grasmat: na winst op VOC en VVIJ werd gelijkgespeeld tegen gastheer Feyenoord. Na wedstrijden tegen SC Feyenoord en RBC werd zelfs de halve finale bereikt. Deze halve finale werd de mooiste wedstrijd van het toernooi. Thuisploeg Feyenoord kwam op 1-0, maar met prima spel en mooie combinaties werd Feyenoord naar achteren gedrukt. De terechte gelijkmaker werd dan ook uitgebreid gevierd. Na een bloedstollende penaltyreeks was Feyenoord echter de meest gelukkige. Barendrecht F1 eindigde daardoor als vierde, maar dat is een resultaat waar iedereen trots op kan zijn.

HALVE FINALISTEN RENES 35+ COMPETITIE BEKEND

35plus kampioen2015De halve finales van de Renes 35+-competitie bij de BVV Barendrecht zijn bekend. Stoomerette, nummer één bij de zaterdagafdeling, speelt op woensdag 1 juni tegen Boca Seniors, de nummer twee van de woensdag. Dat duel is pikant, want het was de finale van vorig seizoen die toen werd gewonnen door de Stoomerette. De andere halve eindstrijd gaat tussen Optimaal Talent en Heer Jan. Beide duels zijn woensdag 1 juni en worden afgetrapt om 20.45 uur.

Na de halve finales volgt uiteraard ook nog de eindstrijd. De finale van de interne voetbalcompetitie van de BVV staat gepland op zaterdag 4 juni en wordt gespeeld op het hoofdveld van sportpark De Bongerd. De aftrap is dan om 13.25 uur.

DONDERDAGAVOND BUSINESSCLUB-TOERNOOI OP DE BONGERD, GEEN TRAININGEN

BC Rabo 2014 TNDe Businessclub van BVV Barendrecht organiseert op donderdagavond 26 mei a.s. haar jaarlijkse voetbaltoernooi. Tijdens het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi wordt er zoals altijd gespeeld in teams van 7-tegen-7 op een half veld. Het gebruikelijke motto van het toernooi is 'Winnen is zilver, meedoen is goud'. De traditionele BBQ zal uiteraard niet ontbreken en in de kantine wordt de sportieve avond feestelijk afgesloten.

De eerste wedstrijden van het toernooi beginnen om 18.30 uur, de finales staan om 22.00 uur op het programma. Tussendoor is er een barbecue voor de deelnemers en supporters is er voldoende entertainment. Vanwege het toernooi zijn er donderdagavond geen trainingen op sportpark De Bongerd, aangezien alle velden donderdag bezet zijn voor het Businessclub-toernooi.

 Digisource

Stersponsors

Wie is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Balsponsor Topklasse

nike 160 100