Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Tulpencompetitie

Tulpencompetitie

Laatste nieuws

MICHAEL BOMMELEYN VOLGEND SEIZOEN TERUG NAAR BARENDRECHT

Michael BommeleynMichael Bommeleyn komt na de zomer terug naar Barendrecht. De 20-jarige centrale verdediger speelde afgelopen seizoen bij Jong Dordrecht, maar kwam in de jeugd uit voor de BVV. Hij doorliep de jeugdopleiding op sportpark De Bongerd tot en met de D1, waarna hij naar Excelsior Rotterdam ging. Daar speelde hij in alle jeugdselectieteams.

Bommeleyn kwam in het seizoen 2013/2014 uit voor het Onder-19 team van Excelsior, maar trainde regelmatig mee met het eerste elftal. In januari 2014 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van de Kralingers in de oefenwedstrijd tegen Feyenoord in de Rotterdamse Kuip. In de zomer van 2014 koos de verdediger voor een overstap naar de beloftes van FC Dordrecht. Na deze zomer keert Bommeleyn terug op De Bongerd, om weer voor zijn oude club Barendrecht in actie te komen.

HALVE FINALISTEN RENES 35+ COMPETITIE BEKEND

35+De halve finalisten van de Renes 35+-competitie bij de BVV Barendrecht zijn bekend. Bij de interne competitie voor spelers van 35 jaar en ouder zijn de twee competitiepoules op zaterdag en woensdagavond inmiddels afgerond. Op de zaterdag hebben 4FC / Stoomerette en Veteranen 2 de halve finale bereikt, terwijl Boca Seniors en Tinke Assurantien van de woensdagafdeling in de halve eindstrijd staan.

Op woensdag 27 mei speelt de Stoomerette, de nummer 1 van de zaterdag, tegen Tinke en neemt Boca Seniors, de winnaar van de woensdag, het op tegen Veteranen 2. De finale tussen de winnaars van beide duels staat gepland voor zaterdag 6 juni.


HALVE FINALE VOETBAL RIJNMOND CUP NAAR DINSDAG 26 MEI

voetbal rijnmond cupBVV Barendrecht speelt op dinsdag 26 mei de halve finale van de Voetbal Rijnmond Cup. De ontmoeting met hoofdklasser Spijkenisse stond oorspronkelijk gepland voor dinsdag 19 mei, maar doordat Spijkenisse de derde periodetitel in de wacht sleepte speelt de ploeg die avond nacompetitie om promotie naar de Topklasse af te dwingen. De halve eindstrijd begint op 26 mei om 20 uur op sportpark De Bongerd.

Spijkenisse klopte achtereenvolgens Papendrecht (7-3), Pelikaan (3-2), OVV (4-1), ASWH (1-1, winst na strafschoppen) en RVVH (3-2). Barendrecht bereikte de halve finale dankzij zeges op Kocatepe (6-0), DBGC (4-3), Ommoord (3-1), SHO (6-1) en FC Vlotbrug (7-2). De andere halve finale gaat tussen Deltasport en Jodan Boys. De finale is op zaterdag 13 juni.

PARTNERTOERNOOI FEYENOORD ACADEMY GROOT SUCCES VOOR BARENDRECHT F1

Barendrecht F1 bij FeyenoordAfgelopen vrijdag vond in De Kuip het allereerste Feyenoord Academy Partnertoernooi plaats. Dit is één van de activiteiten van Feyenoord om de samenwerking te verstevigen met de Academy Partners, een samenwerking die Barendrecht dit voorjaar aanging met de Rotterdamse profclub. De spelers van Barendrecht F1 keken er al weken naar uit. Er werd gespeeld tegen de F1 teams van o.a. Velo, RBC en Alphense Boys, clubs die zich net als BVV Barendrecht Academy Partner van Feyenoord mogen noemen. Uiteraard speelden de Barendrechtse pupillen ook tegen gastheer Feyenoord.

De spelers, leiders en toeschouwers genoten volop van het spel van de fanatieke voetballertjes en het mooie weer, waardoor het een zeer geslaagde dag werd. De medailles en een leuke Feyenoord-bidon zorgden voor een mooie afsluiting.

ADRIE POLDERVAART WINT RINUS MICHELS AWARD

Adrie PoldervaartAankomend Barendrecht-trainer Adrie Poldervaart heeft vrijdag de Rinus Michels Award als beste trainer uit het amateurvoetbal gewonnen. Tijdens het landelijke trainerscongres werd Poldervaart verkozen. “Ik ben hier heel trots. Deze waardering is voor mij erg belangrijk”, liet VoetbalRotterdam optekenen uit de mond van de winnende trainer.

Adrie Poldervaart is momenteel actief bij hoofdklasser Zwaluwen Vlaardingen, maar neemt volgend seizoen plaats op de bank bij Barendrecht. Voor de aankomend trainer is zijn klus bij Zwaluwen nagenoeg voorbij; alleen het Vlaardings Voetbal Kampioenschap staat nog op het programma. PSV-trainer Phillip Cocu kreeg de Rinus Michels Award voor beste coach in het betaalde voetbal. Bondscoach Guus Hiddink kreeg een oeuvreprijs wegens zijn verdiensten voor het Nederlandse voetbal.

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 41 gasten en geen leden online