Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Positieve Sportbeleving

Stiposport

Laatste nieuws

KANTINETEAM ZOEKT VERSTERKING, VANAF ZATERDAG WEER GEOPEND

Kantine vrijwilligersHet nieuwe voetbalseizoen gaat medio juli weer van start en dus opent ook de kantine op sportpark De Bongerd weer haar deuren. Komende zaterdag 26 juli is de kantine vanaf 16.00 uur open voor een natje en een droogje. In de avond staat er namelijk een oefenwedstrijd tussen de profs van Excelsior Rotterdam en Roda JC op het programma op het hoofdveld van de rood/witten.

Door het stoppen van verschillende vrijwilligers komt het kantineteam op zaterdagmorgen nog mensen tekort om de bar en de keuken te bemannen. Daarom doet de club hierbij een oproep voor mensen die op de zaterdagochtend een paar uur bardienst willen draaien. Heeft u interesse of kent u kandidaten? Meldt u dan bij Jan Kooiman of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

FOUTJE IN TEAMINDELING SENIOREN, JUISTE INDELINGEN OP DE SITE

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht bracht onlangs haar nieuwsbrief uit met alle teamindelingen voor het komend seizoen. Bij de teamindelingen van de senioren, is er echter een foutje in de berichtgeving geslopen. 

De foutieve indeling was met name van toepassing bij de lagere senioren. De indeling van het eerste tot en met het tiende elftal was correct en ook BVV 17 en 18 stonden juist ingedeeld. De gewijzigde indeling betreft derhalve het elfde tot en met zestiende elftal en de veteranen.

De juiste teamindeling van de senioren voor seizoen 2014/2015 is hier gepubliceerd.

WOENSDAG EN DONDERDAG VOORVERKOOP BARENDRECHT - LEVANTE

Levante UDHet eerste elftal van BVV Barendrecht speelt op dinsdagavond 29 juli een bijzonder oefenduel. De rood/witten komen die avond in actie tegen Levante UD, dat uitkomt in de Spaanse Primera Division en afgelopen seizoen nog op een verdienstelijke tiende plaats eindigde. De oefenwedstrijd op sportpark De Bongerd begint die dinsdagavond om 19.30 uur.

Komende week vindt de voorverkoop voor dit duel plaats. De commissiekamer van sportpark De Bongerd opent daarvoor op woensdag 23 en donderdag 24 juli tussen 19.00 en 20.00 uur haar deuren. Staanplaatsen voor leden van BVV Barendrecht en 65+-ers zijn € 5,-. Niet-leden betalen € 7,50. Voor tribuneplaatsen geldt een tarief van € 9,50 om de bijzondere oefenwedstrijd bij te wonen.

ZATERDAG: EXCELSIOR ROTTERDAM EN RODA JC OEFENEN OP DE BONGERD

Excelsior logoDe profclubs Excelsior Rotterdam en Roda JC zijn komende zaterdag 26 juli te gast op sportpark De Bongerd. De kersverse Eredivisionist uit Kralingen en de gedegradeerde Limburgse ploeg oefenen die avond tegen elkaar en Excelsior vroeg Barendrecht om haar hoofdveld voor deze wedstrijd ter beschikking te stellen. Excelsior en Roda JC trappen die zaterdag af om 19.30 uur.

Eerder die middag komt het eerste elftal van BVV Barendrecht vermoedelijk zelf in actie. De rood/witten spelen dan hun eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen, waarvoor nog een nieuwe tegenstander wordt gezocht. Barendrecht bereidt zich voor op het nieuwe Topklasse-seizoen, dat op zaterdag 23 augustus van start gaat.

OEFENDUEL TEGEN OJC ROSMALEN AFGELAST, BARENDRECHT ZOEKT NIEUWE TEGENSTANDER

BVV Barendrecht logoHet eerste oefenduel van BVV Barendrecht tegen OJC Rosmalen is afgelast. De zondagclub zag twee van haar leden en hun gezinnen overlijden tijdens de vliegtuigramp in Oekraïne. De vlaggen bij de club hangen sindsdien halfstok en alle trainingen en wedstrijden, waaronder het oefenduel met Barendrecht, zijn met onmiddellijke ingang tot nader order afgelast. BVV Barendrecht wenst de betrokkenen uiteraard veel sterkte met de verwerking van het verlies.

De wedstrijd tussen Barendrecht en OJC Rosmalen stond gepland voor zaterdag 26 juli. Voor die dag zoekt het eerste elftal nu een nieuwe tegenstander om op sportpark De Bongerd tegen te oefenen. Voor meer informatie daarover kunt u contact opnemen met Rob van den Eijnden via 06-53532357.

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 77 gasten en geen leden online