Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Positieve Sportbeleving

Stiposport

Laatste nieuws

VOETBALFAMILIE ZOETEWEI EN WOOD AND PARTY FELLAS OP SCHAKELPAGINA

Voetbalfamilie ZoeteweiVandaag is er een nieuwe Schakelpagina van BVV Barendrecht verschenen in het huis-aan-huis weekblad. Op deze BVV-pagina's is er weer aandacht voor een aantal betrokkenen bij BVV Barendrecht. Zo vertelt Wood and Party Fellas over haar activiteiten en haar sponsoring van de club. De innovatieve meubelmaker is onder meer sponsor van Barendrecht F1. Het interview met Wood and Party Fellas leest u hier.

Daarnaast komt de familie Zoetewei aan het woord. Björn, Jolanda en Rajko Zoetewei vormen één van de vele actieve voetbalfamilies van BVV Barendrecht. Zij zijn actief als trainer, speler en voor de BVV-shop. Zij vertellen uitgebreid over hun dagelijkse bezigheden bij de voetbalvereniging. Het interview met voetbalfamilie Zoetewei leest u hier.

NIEUWE PASFOTO’S NODIG ALS JE GEBOREN BENT IN 2003, 1998 OF 1993

SpelerspassenDe KNVB werkt sinds enkele jaren met verplichte spelerspassen voor alle voetballers die deelnemen aan officiële competitiewedstrijden. Om de paar jaar moeten deze spelerspassen dan ook vernieuwd worden. Ook deze zomer moeten er weer flink wat nieuwe spelerspassen gemaakt worden, waarvoor ook een pasfoto nodig is.

Alle spelers die geboren zijn in 2003, 1998 of 1993 moeten bij Piet Weeda een nieuwe pasfoto aanleveren voor hun nieuwe spelerspas. Piet heeft een postbakje in de commissiekamer, maar de foto mag ook worden opgestuurd naar Piet Weeda, Kofschip 41, 2991 PT Barendrecht. Schrijf op de achterkant van de foto je naam, je geboortedatum en de naam van je team. Heb je vragen? Bel dan met Piet via 06-53255032.

BARENDRECHT LOOPT FINALEPLAATS MIS DOOR NEDERLAAG TEGEN CAPELLE

Delano  Cohen TNBarendrecht is woensdagavond uitgeschakeld in het toernooi om de districtsbeker. De rood/witten gingen op sportpark De Bongerd in de halve finale onderuit tegen Capelle. De Topklasse-genoot van Barendrecht won met 2-0. Na een gelijkopgaande maar matige eerste helft, trok Capelle in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe. Eerst scoorde Gert Jan Rothman uit een vrije trap, waarna Marvin Strik de wedstrijd vlak voor tijd definitief besliste. Het wedstrijdverslag en de wedstrijdbeelden vindt u hier.

Capelle bereikte door de zege de finale, die het op zaterdag 17 mei speelt op het terrein van UVS. Tegenstander die middag is Sportlust '46 uit Woerden, dat eerder deze week Excelsior Maassluis met 2-1 klopte in de andere halve finale.

KEEPER MARVIN VAN TIENEN NAAR BVV BARENDRECHT

Marvin van TienenMarvin van Tienen speelt komend seizoen bij BVV Barendrecht. De 28-jarige keeper komt momenteel uit voor hoofdklasser Smitshoek, waar hij bezig is aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht. Daarvoor stond de sluitpost drie jaar onder de lat bij zondagtweedeklasser Poortugaal en een jaar bij EBOH uit Dordrecht. Met Van Tienen is de keepersselectie van Barendrecht voor komend seizoen compleet. Mark Zegers stopt na dit seizoen, terwijl talent Marc van Splunter en routinier Maurice Langstraat hun verblijf op sportpark De Bongerd verlengden. Naast van Tienen spelen volgend seizoen ook Mahmut Sonmez, Patrick Stolk, Nick van Katwijk (allen Leonidas), Marvin van der Pluijm (Jodan Boys), Donny Navajes Sanchez, Jan Tuitel (beiden Xerxes/DZB) en Melvin Winterberg (Nieuwenhoorn) op sportpark De Bongerd.

KV MECHELEN EN AFC AMSTERDAM WINNEN INTERNATIONAAL PAASTOERNOOI

Paastoernooi 2014 prijsuitreikingHet Belgische KV Mechelen en het Amsterdamse AFC zijn maandagmiddag tot winnaars gekroond van het internationale Paastoernooi voor B- en C-junioren. Tijdens de 20e editie van het jaarlijkse jeugdtoernooi kwamen op tweede Paasdag weer talrijke jeugdtalenten uit binnen- en buitenland in actie. Naast KV Mechelen zorgde Hull City (Engeland) voor de internationale inbreng, aangevuld met profclubs als FC Volendam, Willem II/RKC en Excelsior Rotterdam. Ook verschillende topamateurploegen kwamen in actie. Voor de prijsuitreiking kwam niemand minder dan Jean-Paul Boëtius (foto) naar De Bongerd. De aanvaller van Feyenoord staat symbool voor de doorbraak van jeugdtalent en was dan ook een passende afsluiter van de geslaagde dag. BVV Barendrecht eindigde zelf op de zevende plaats bij zowel de B-junioren als C-junioren. Een leuk verslag en foto's vindt u op BarendrechtNu

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 44 gasten en geen leden online