Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Tulpencompetitie

Tulpencompetitie

Laatste nieuws

BARENDRECHT WINT OEFENDUEL VAN BRABANT UNITED

Joey Jongman TN 01Barendrecht heeft dinsdagavond haar derde oefenwedstrijd in de voorbereiding winnend afgesloten. In Waalwijk werd Brabant United geklopt. Het combinatieteam van de reserves van RKC Waalwijk en FC Den Bosch werd met 1-0 verslagen door de rood/witten, dankzij een doelpunt van Joey Jongman die halverwege de tweede helft de enige treffer scoorde. Daarvoor hadden Tim Eekman en Mahmut Sönmez al de lat geraakt voor Barendrecht. Het wedstrijdverslag leest u hier, de wedstrijdbeelden worden later toegevoegd.

Zaterdag hervatten de Bongerdbewoners de voorbereiding. Dan speelt Barendrecht op het eigen sportpark tegen OJC Rosmalen. Aanvang van die oefenwedstrijd is 14.30 uur.

TOERNOOIBOEKJE LANDELIJKE G-VOETBALDAG NU ONLINE

gtoernooi2014 keeper ajaxSportpark De Bongerd in Barendrecht is op woensdag 5 augustus opnieuw het decor van de Landelijke G-voetbaldag. Ruim 400 voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking komen die dag in actie. Inmiddels is het toernooiboekje verschenen en via deze link te bekijken. Net als vorig jaar verlenen alle profclubs hun medewerking aan het evenement en zijn vele hoofdtrainers van de talrijke betaald voetbalclubs aanwezig. Het is alweer de 23e keer dat het bijzondere toernooi georganiseerd wordt. Het jaarlijkse toernooi is een initiatief van de Coaches Betaald Voetbal (CBV) en de Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal (BSBV), die het voetbalevenement organiseren in samenwerking met de KNVB en BVV Barendrecht. Tientallen vrijwilligers van de BVV zorgen voor een goed verloop van het toernooi. Om 09.45 uur stellen de spelers en coaches zich aan het publiek voor. De finales beginnen om 16.15 uur met aansluitend om 17.00 uur de prijsuitreiking.

BVV BARENDRECHT DRINGEND OP ZOEK NAAR NIEUWE VERZORGERS

verbandtrommelBVV Barendrecht is voor het nieuwe seizoen dringend op zoek naar nieuwe verzorgers. Vooral de positie bij het eerste dameselftal, dat volgend seizoen in de Topklasse speelt, moet op korte termijn worden vervuld. Tot op heden heeft de BVV echter nog geen goede link kunnen vinden tussen de kandidaten en de kwaliteitseisen, waarbij onder meer een sportverzorgingsdiploma van toepassing is.

Behalve een verzorger voor de dames, zoekt BVV Barendrecht ook verzorgers voor de jeugdafdeling en voor de algemene verzorging op de zaterdagen. De club betaalt hiervoor een vergoeding, dus als u interesse heeft om op dit vlak iets voor ons te betekenen, dan kunt u contact opnemen met Pieter van Hengel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 06-53518611.

EERSTE OEFENZEGE VOOR BARENDRECHT

Daniel Esajas 01Trainer Adrie Poldervaart heeft zijn eerste zege met Barendrecht op zak. De ploeg van de nieuwe oefenmeester klopte dinsdagavond het elftal van Prestige Sports, een managementbureau van transfervrije prof- en amateurvoetballers. Op sportpark De Bongerd werd het 5-2 voor de rood/witten. De wedstrijd was al voor rust beslist dankzij twee doelpunten van Daniël Esajas en een goal van Melvin Winterberg. Vlak na rust scoorde Rishie Basoski zijn eerste treffer in het shirt van Barendrecht 1, waarmee de stand op 4-0 kwam. Prestige Sports maakte twee treffers, maar vlak voor tijd zorgde jeugdtalent Jeroen Malotaux voor een Barendrechts slotakkoord (5-2). De wedstrijdbeelden vindt u hier.

Barendrecht hervat de voorbereiding volgende week dinsdag. De rood/witten spelen dan in het stadion van RKC Waalwijk tegen Brabant United, aftrap 19.30 uur.

BARENDRECHT VERLIEST OEFENDUEL VAN RKC WAALWIJK

Richie Basoski 01BVV Barendrecht heeft haar eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen verloren. Op sportpark De Bongerd waren de profs van RKC Waalwijk met 4-1 te sterk voor de rood/witten. De ploeg uit de Jupiler League opende de score al na zes minuten via Arsenio Valpoort. Daarna kreeg Barendrecht enkele goede kansen op de gelijkmaker, maar de Brabanders kwamen via Adnan Bajic op 2-0. Vlak voor rust scoorde aanvoerder Patrick Stolk uit een strafschop toch de aansluitingstreffer voor Barendrecht. Na de rust, rond het uur, was het duel gespeeld toen Philippe van Arnhem in twee minuten tijd twee keer trefzeker was voor RKC. Daardoor won de ploeg uit Waalwijk met 4-1 van Barendrecht. Het wedstrijdverslag en de samenvatting vindt u hier. Barendrecht hervat dinsdagavond de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Adrie Poldervaart speelt dan opnieuw op De Bongerd, waar Prestige Sports om 20.00 uur de tegenstander is.

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 34 gasten en geen leden online