Welkom op de website van BVV Barendrecht

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

BARENDRECHT DINSDAGAVOND TEGEN VVOG VOOR KNVB-BEKER

knvb loting vpVVOG is dinsdagavond de tegenstander van BVV Barendrecht in de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker. De Derde Divisionist uit Harderwijk won zaterdag de eerste kwalificatieronde met 2-0 van Gemert en komt deze week dus naar sportpark De Bongerd voor de ontmoeting met Barendrecht. Als ploeg uit de Tweede Divisie was Barendrecht vrijgesteld van de eerste kwalificatieronde.

De wedstrijd op de KNVB-beker stond oorspronkelijk ingepland op woensdagavond, maar in onderling overleg hebben VVOG en Barendrecht het duel laten verplaatsen naar dinsdag 22 augustus. De aftrap op sportpark De Bongerd is dan om 20.00 uur. De winnaar komt in het hoofdtoernooi van de KNVB-beker, waar ook de profclubs instromen. De loting voor het hoofdtoernooi vindt plaats op zaterdag 26 augustus.


BARENDRECHT WINT LAATSTE OEFENDUEL IN VOORBEREIDING OP NIEUWE SEIZOEN

DM TN17 01Het eerste elftal van BVV Barendrecht heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een overwinning. In eigen huis was Barendrecht zaterdagmiddag met 1-0 te sterk voor Jodan Boys. Beide ploegen gaven nauwelijks ruimte weg waardoor er weinig kansen ontstonden op sportpark De Bongerd, maar vlak voor tijd vond Danny Monster toch een gaatje in de Goudse defensie door een afgeslagen aanval bij de tweede paal binnen te schieten. Jodan Boys had daarvoor nog de lat geraakt. Een kort verslag leest u hier.

Door de zege besluit Barendrecht de voorbereiding met een positief resultaat. Trainer Adrie Poldervaart zag vijf overwinningen en twee keer nederlagen. Volgend weekend start de competitie in de Tweede Divisie met een uitduel bij Rijnsburgse Boys: dinsdagavond wacht ook nog VVOG voor de kwalificatieronde van de KNVB-beker.

OEFENPROGRAMMA BARENDRECHT 1 IN VOORBEREIDING OP NIEUWE SEIZOEN

Adrie Poldervaart 03Het vlaggenschip van BVV Barendrecht speelde in de voorbereiding diverse oefenduels. Hieronder vindt u alle uitslagen van de ploeg van trainer Adrie Poldervaart.

Zaterdag 29 juli: Barendrecht - OJC Rosmalen (5-2)
Dinsdag 1 augustus: USV Hercules - Barendrecht (0-1)
Zaterdag 5 augustus: Barendrecht - Smitshoek (2-0)
Dinsdag 8 augustus: Quick Boys - Barendrecht (1-4)
Zaterdag 12 augustus: Barendrecht - Capelle (0-2)
Zaterdag 12 augustus: Leonidas - Barendrecht (4-1) 
Dinsdag 15 augustus: Barendrecht - Jong RKC Waalwijk (3-0) 
Zaterdag 19 augustus: Barendrecht - Jodan Boys (1-0).

KANTINE WEER BIJNA HELE WEEK GEOPEND

bvvlogoDe zomerstop is bijna weer voorbij en veel teams zijn al begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Ook het kantineteam is weer opgeladen voor een nieuw voetbaljaar, dus vanaf komende week is de kantine weer vrijwel de hele week geopend.

Op vrijwel alle doordeweekse dagen en op zaterdag kunt u in de kantine terecht voor een hapje en een drankje. Alleen op vrijdagavond en op zondag is de kantine van BVV Barendrecht gesloten.

BARENDRECHT KLOPT JONG RKC WAALWIJK IN OEFENDUEL

Ali Khaldi 01Het vlaggenschip van BVV Barendrecht heeft de draad weer opgepakt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de twee nederlagen in de dubbele oefenduels van afgelopen zaterdag, wonnen de rood/witten dinsdagavond in eigen huis van Jong RKC Waalwijk. Tegen de Brabantse beloftes opende Ramy Salem al snel de score voor de thuisploeg. Pas na de rust liep Barendrecht verder uit en zorgden Ali Khaldi en Tim Eekman voor een ruime 3-0 overwinning.

Zaterdag oefent Barendrecht nog één keer: dan is Jodan Boys om 14.30 uur de tegenstander van de ploeg van trainer Adrie Poldervaart. Volgende week begint het seizoen met een wedstrijd in de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker: dan is de winnaar van VVOG - Gemert de opponent van Barendrecht. Zaterdag 26 augustus begint de competitie met een uitwedstrijd bij Rijnsburgse Boys.

 Digisource

Stersponsors