Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Tulpencompetitie

Tulpencompetitie

Laatste nieuws

NIEUWE NIEUWSBRIEF MET ALLE TEAMINDELINGEN VERSCHENEN

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht heeft deze week haar nieuwe digitale nieuwsbrief uitgebracht. In deze nieuwsbrief zijn onder meer alle nieuwe teamindelingen voor het komend seizoen opgenomen. Ook staan alle contactgegevens van de teamleiders en trainers in deze nieuwsbrief. In het bijzonder uw aandacht voor het lijstje met in te leveren pasfoto’s t.b.v. de spelerspas. Wanneer de pasfoto niet op tijd binnen is, kun er geen pas worden aangemaakt en kan er helaas niet gevoetbald worden. Verder leest u nieuws over het aankomende landelijke G-voetbaltoernooi, de gebruikelijke bijdrages van voorzitter Martin Seltenrijch en jeugdvoorzitter Robert Lucas, talrijke vacante vrijwilligersposities en informatie vanuit commerciële zaken.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden. Voor aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar deze pagina.

BARENDRECHT ZOEKT OEFENTEGENSTANDER VOOR DINSDAG 21 JULI

Eerste TrainingHet eerste elftal van BVV Barendrecht is op zoek naar een tegenstander voor een oefenduel op dinsdag 21 juli a.s. De rood/witten zouden die avond aantreden tegen het Schouws Elftal, maar de Zeeuwen krijgen voor die datum geen representatief elftal op de been. Daarom zoekt Barendrecht een nieuwe tegenstander die op sportpark De Bongerd wil oefenen tegen de rood/witten. Geinteresseerden kunnen contact opnemen met Rob van den Eijnden via telefoonnummer 06-53532357.

Over ruim twee weken, op maandag 13 juli, begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De nieuwe trainer Adrie Poldervaart werkt die avond de eerste training af met de selectie. Zaterdag 18 juli is direct de eerste oefenwedstrijd voor de rood/witten: RKC Waalwijk is dan op sportpark De Bongerd om 14.30 uur de tegenstander van Barendrecht.

BARENDRECHT BEGINT COMPETITIE TEGEN DEBUTANT STEDOCO

topklasse logoHet vlaggenschip van BVV Barendrecht begint het nieuwe Topklasse-seizoen met een uitwedstrijd. De rood/witten starten de competitie op zaterdag 22 augustus met een duel bij SteDoCo. De ploeg uit Hoornaar werd afgelopen seizoen kampioen in de hoofdklasse A en debuteert na de zomer op het hoogste amateurpodium. Ook vorig jaar startte Barendrecht de competitie met een wedstrijd tegen een debutant; toen was Ajax op sportpark De Bongerd de tegenstander.

Een week na de openingswedstrijd, op zaterdag 28 augustus, speelt Barendrecht haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Dan komt Excelsior Maassluis naar sportpark De Bongerd. Ook op de laatste speeldag speelt Barendrecht thuis; op de slotdag van de competitie ontvangen de rood/witten buurman RVVH, dat eveneens debuteert in de Topklasse. Het volledige programma van Barendrecht vindt u hier.

MOOIE LOTING VOOR BARENDRECHT IN KNVB-BEKER

excelsior logoBVV Barendrecht treedt in de tweede ronde van de KNVB-beker aan tegen de profs van Excelsior. Woensdagavond werden de Bongerdbewoners tijdens de loting gekoppeld aan de Kralingse buurman. Het duel wordt gespeeld op dinsdag 22, woensdag 23 of donderdag 24 september op sportpark De Bongerd. Voor Adrie Poldervaart wordt het in ieder geval een bijzondere ontmoeting: hij is na de zomer niet alleen trainer van Barendrecht, maar blijft ook als fysiotherapeut aan Excelsior verbonden. Dat betekent dat zijn beide werkgevers elkaar in september treffen.

Barendrecht mag de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi overslaan, omdat het vorig jaar een vervangende periodetitel in de Topklasse in de wacht sleepte. Excelsior maakte vorig seizoen indruk in het bekertoernooi: pas in de halve finale werden de Kralingers uitgeschakeld door FC Groningen, dat de beker uiteindelijk won.

LEVER OP TIJD PASFOTO IN VOOR NIEUWE SPELERSPAS

SpelerspassenDe KNVB werkt sinds enkele jaren met verplichte spelerspassen voor alle voetballers die deelnemen aan officiële competitiewedstrijden. Om de paar jaar moeten deze spelerspassen dan ook vernieuwd worden. Ook deze zomer moeten er weer flink wat nieuwe spelerspassen gemaakt worden, waarvoor ook een pasfoto nodig is.

Tijdig een pasfoto inleveren voor de (nieuwe) spelerspas is heel belangrijk voor jezelf, voor het elftal/team waarin je speelt en de vereniging. Voor het aanmaken van een spelerspas heeft de KNVB een aantal weken nodig. Als jouw pasfoto dus laat aangeleverd wordt, kan dat inhouden dat je de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen niet mee kan spelen. Lever dus voor de vakantie begint een pasfoto in als daar om is gevraagd door de aanvoerder, leider of trainer van jouw team!

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 59 gasten en geen leden online