Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

BARENDRECHT ZATERDAG NIET IN ACTIE

Adrie PoldervaartHet eerste elftal van BVV Barendrecht zit middenin de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar komt zaterdag niet in actie. Oefentegenstander SDV Barneveld heeft de oefenwedstrijd van zaterdag geannuleerd en Barendrecht heeft geen vervangende tegenstander gevonden. Daarom trainen de mannen van Adrie Poldervaart zaterdag op de eigen Bongerd. De kantine is wel geopend van 14.00 tot 18.00 uur.

Er volgen nog wel drie oefenduels: dinsdag speelt Barendrecht tegen Heinenoord, zaterdag 6 augustus treffen de rood/witten Capelle en dinsdag 9 augustus speelt Barendrecht tegen Zwaluwen Vlaardingen. De competitie begint over twee weken: op zaterdag 13 augustus is Spakenburg de eerste tegenstander in de nieuwe Tweede Divisie.

BARENDRECHT TOONT VEERKRACHT TEGEN SMITSHOEK

Jeffrey Aarts 01Barendrecht heeft ook haar vierde wedstrijd in de voorbereiding winnend afgesloten. De dorpsderby tegen Smitshoek werd dinsdagavond gewonnen door de rood/witten.

Daar zag het in de eerste helft niet naar uit, want hoofdklasser Smitshoek nam in eigen huis een 2-0 voorsprong. Na de thee stelde Barendrecht echter orde op zaken. Rond het uur scoorde Daniël Esajas de aansluitingstreffer, waarna Jeffrey Aarts drie minuten later de gelijkmaker scoorde. Daarna ging Barendrecht op zoek naar de winnende treffer. De Bongerdbewoners kregen een kwartier voor tijd loon naar werken, toen Melvin Winterberg (foto) de 3-2 aantekende. Het wedstrijdverslag van de dorpsderby vindt u hier.

NATIONAAL G-VOETBAL TOERNOOI MET COACHES UIT BETAALD VOETBAL BIJ BVV BARENDRECHT

G toernooi 2015 01Woensdag 3 augustus a.s. is het zover, dan vindt voor de 24ste keer het Nationaal G-Voetbaltoernooi plaats. Net als in alle voorgaande editie is BVV Barendrecht gastheer en wordt het toernooi op sportpark De Bongerd afgewerkt. Het jaarlijks terugkerend toernooi wordt georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal in samenwerking met de KNVB, Fonds Gehandicaptensport, BVV Barendrecht en de sponsors ING, PWC en Staatsloterij. Aan het toernooi nemen maar liefst 400 G-voetballers deel die allemaal in de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen en worden gecoacht door alle bekende trainers van de profclubs. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest. Het toernooi is vrij toegankelijk. Bezoekers uit Barendrecht en omgeving wordt wel geadviseerd om met de fiets naar sportpark De Bongerd te komen, want doordat er voetballers uit het hele land meedoen is de parkeergelegenheid gedurende de dag mogelijk beperkt.

BARENDRECHT WINT OOK DERDE OEFENDUEL

Tim Eekman 01Barendrecht 1 heeft ook haar derde wedstrijd in de voorbereiding winnend afgesloten. In Vlissingen klopte Barendrecht het 100-jarige VC Vlissingen met 3-0. Het duel stond in het teken van het eeuwfeest van Vlissingen, dat uitkomt in de zondag-hoofdklasse. Tim Eekman (foto) zette Barendrecht halverwege de eerste helft op voorsprong uit een strafschop (1-0). Na de thee was het de beurt aan nieuweling Ramy Salem om zijn eerste treffer te maken voor de Bongerdbewoners (2-0). Het slotakkoord was voor Melvin Winterberg, die uit een rebound van een gemiste strafschop de 3-0 aantekende. De wedstrijdbeelden vindt u hier. Dinsdagavond komt Barendrecht alweer in actie. Dan staat de dorpsderby tegen VV Smitshoek op het programma. Dit duel komt jaarlijks terug in de voorbereiding en wordt dit jaar bij VV Smitshoek gespeeld. Aan de Voordijk wordt dinsdagavond om 19.45 uur afgetrapt.

MICHIEL IJZERMAN VERSTERKT COMMERCIËLE TEAM BVV BARENDRECHT

Michiel IJzermanBVV Barendrecht heeft het hoofdbestuur uitgebreid met Michiel IJzerman. De 44-jarige Barendrechter krijgt commerciële zaken in zijn portefeuille, een post die hij deelt met Wim Vonk. De alom bekende voorzitter van de Businessclub, die vorig jaar nog erelid werd van de voetbalclub, stoot enkele taken af.

Michiel IJzerman is manager relations and business development bij Verwey Vastgoed BV in Rotterdam en heeft daarnaast een groot netwerk in de gemeente Barendrecht. De benoeming van IJzerman is op ad-interim basis, net als de andere aangekondigde bestuurswisselingen. Later dit jaar moet de algemene ledenvergadering van de club nog haar goedkeuring verlenen voor de bestuursbenoemingen, maar tot die tijd gaan de nieuwe bestuurders van de club vast aan de slag.

 Digisource

Stersponsors

Wie is online

We hebben 338 gasten en geen leden online

Balsponsor Topklasse

nike 160 100