Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

BARENDRECHT WINT BIJ JONG SPARTA

Ramy Salem 03Barendrecht heeft zaterdag de tweede zege van het seizoen binnen gesleept. Op Het Kasteel won Barendrecht met 3-1 van Jong Sparta Rotterdam. Tegen de huidige hekkensluiter van de Tweede Divisie opende Daniël Esajas na tien minuten de score voor Barendrecht (0-1). Thuisploeg Jong Sparta kwam nog binnen het kwartier langszij via Boukhari (1-1). Na de rust trok Barendrecht het duel naar zich toe: invaller Marlon Oranje stelde aanvoerder Joey Jongman met een prima steekbal in staat na zeventig minuten de 1-2 te scoren. Een kwartier voor tijd was het invaller Richard Stolte die een uitstekende voorzet gaf op Donny Navajas Sanches, die de wedstrijd besliste (1-3). Ook vorig jaar eindigde de ontmoeting op Het Kasteel met dezelfde cijfers. Door de overwinning op Jong Sparta stijgt Barendrecht naar het linkerrijtje van de ranglijst. Het wedstrijdverslag volgt zondag.

STERK BARENDRECHT LAAT GO AHEAD EAGLES ONTSNAPPEN OP DE BONGERD

DE TN17 02Het vlaggenschip van BVV Barendrecht heeft dinsdagavond niet voor een stunt kunnen zorgen in de landelijke KNVB-beker. Tegen de profs van Go Ahead Eagles waren de rood/witten grote delen van de wedstrijd de betere partij, maar de ploeg uit Deventer ging er met de zege vandoor (1-3). Een sterke opening leverde Barendrecht na een kwartier de 1-0 voorsprong op via Daniël Esajas. Rond het half uur kwam Go Ahead Eagles via Langedijk op gelijke hoogte (1-1). Barendrecht bleef de gevaarlijkste ploeg, ook in het tweede bedrijf. Uit een spaarzame aanval schoot Hendriks de Eagles echter toch op een 2-1 voorsprong. Toen Yorik van Deelen even later rood kreeg wegens verbale uitlatingen richting zijn tegenstander was het duel gespeeld. Ook daarna kreeg Barendrecht nog kansen op de gelijkmaker, maar Hendriks profiteerde van de ruimte die ontstond in de Barendrechtse defensie en zette met zijn tweede treffer de 3-1 eindstand op het bord. Het wedstrijdverslag vindt u hier.

RVVH TEGENSTANDER BARENDRECHT IN EERSTE RONDE VOETBAL RIJNMOND CUP

bvvlogoBVV Barendrecht begint het toernooi om de Voetbal Rijnmond Cup met een uitwedstrijd. De rood/witten gaan in de eerste ronde van het regionale bekertoernooi op bezoek bij RVVH. Die ploeg is bepaald geen onbekende van Barendrecht: de afgelopen twee jaar troffen beide ploegen elkaar ook in de Voetbal Rijnmond Cup. In 2016 won Barendrecht in de finale van RVVH (3-1), vorig seizoen was de hoofdklasser uit Ridderkerk in de halve finale te sterk voor Barendrecht (2-1). Nu staat de 'kraker' dus al direct in de eerste ronde op het programma. Het duel staat voorlopig voor dinsdag 24 oktober ingepland.

Ook de vrouwen van Barendrecht nemen weer deel aan het toernooi: in de eerste ronde gaan de vrouwen op bezoek bij SVS, waarschijnlijk op woensdag 8 november.

WIM BEUKERS OVERLEDEN

RouwkransHet bestuur van BVV Barendrecht heeft bedroefd kennis genomen van het overlijden van Wim Beukers. Wim was al jarenlang lid van BVV Barendrecht. Hij was in het verleden sponsor en elftalleider van het eerste elftal, onder meer in de tijd dat Jan Rab trainer was van het vlaggenschip. Hij organiseerde ook regelmatig uitjes voor de selectie op de boot die hij destijds had waarmee hij rondvaarten organiseerde.

Het bestuur wenst alle nabestaanden en zijn zoons Michel en Eric Beukers veel sterkte toe bij de verwerking van het verlies.  VROUWEN EXCELSIOR BARENDRECHT VRIJDAGAVOND VOOR HET EERST OP DE BONGERD

excbarHet gecombineerde vrouwenteam van Excelsior en Barendrecht speelt komende vrijdag voor het eerst op sportpark De Bongerd. De nieuwkomer in de Eredivisie Vrouwen neemt het in Barendrecht dan op tegen de vrouwen van FC Twente. Daarmee komt de meervoudig landskampioen naar sportpark De Bongerd: de vrouwen van FC Twente veroverden al vijf keer de titel, waaronder van 2013 t/m 2016. Vorig seizoen moesten de Tukkers die eer aan de vrouwen van Ajax laten. FC Twente is het seizoen begonnen met een overwinning op PEC Zwolle (3-0) en een gelijkspel tegen Ajax (1-1). Barendrecht moet nog even wennen aan het hoogste niveau: in de openingswedstrijd was PSV veel te sterk (0-7) en ook van Achilles '29 werd verloren (2-4). Het duel van de Excelsior / Barendrecht Vrouwen tegen FC Twente begint vrijdag om 19.30 uur op De Bongerd.

 Digisource

Stersponsors