Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

ZATERDAG: BARENDRECHT OP BEZOEK BIJ GVVV

Ramy Salem 01Na een weekje rust tijdens het inhaalweekend, komt BVV Barendrecht zaterdag weer in actie in de Tweede Divisie. De rood/witten gaan dan op bezoek bij GVVV, dat deze week zijn 70-jarig bestaan vierde. De ploeg uit Veenendaal staat op een verdienstelijke tweede plaats, al zagen de Blauwen de achterstand op koploper Katwijk wel oplopen naar acht punten na een nederlaag tegen FC Lisse (2-0). In datzelfde weekend boekte Barendrecht juist weer eens een zege: regiogenoot Excelsior Maassluis werd in een spannend duel met 2-1 verslagen. GVVV was jarenlang een angstgegner waar Barendrecht maar moeilijk van kon winnen, maar in de laatste vier ontmoetingen was Barendrecht driemaal de sterkste en werd het een keer gelijk. Trainer Adrie Poldervaart kan dus goede cijfers overleggen tegen GVVV en zal die reeks zaterdag graag willen uitbreiden. De wedstrijd op sportpark Panhuis begint zaterdag om 15.30 uur.

BARENDRECHT ONDER-21 WINT VAN SC FEYENOORD

BVV2 01Voor de BVV-talenten Onder-21 jaar stond dinsdagavond de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. Met een mix aan spelers van het eerste elftal, Barendrecht 2 en A1 werd op Varkenoord aangetreden tegen de leeftijdsgenoten van SC Feyenoord. Ondanks een sterke eerste helft, duurde het tot het begin van de tweede helft voordat de mannen van Martin Maat en Leen Vos op voorsprong kwamen. Na een goede combinatie kwam de bal terecht bij de ingeschoven centrale verdediger Yilmaz, die de bal vanaf 25 meter schitterend in de rechter bovenhoek joeg. Barendrecht zette direct aan en invaller Luc Fierinck zette met een steekbal Jeroen van der Wal voor de keeper, die schoof de bal rustig in het doel (0-2). De BVV controleerde en gaf Feyenoord slechts één kans op de aansluitingstreffer, die op de lat eindigde. Daarna kwam de overwinning niet meer in gevaar. Dinsdag 28 november spelen de talenten hun tweede poulewedstrijd tegen Nieuwenhoorn Onder-21.

VOLGENDE THUISWEDSTRIJD BARENDRECHT OM 14.30 UUR

toegangspoortHet duel van het eerste elftal tegen FC Lisse op zaterdag 25 november is een uur vervroegd. Dat betekent dat de rood/witten hun eerstvolgende thuiswedstrijd om 14.30 uur aftrappen op sportpark De Bongerd. 

Voordat Barendrecht zaterdag 25 november aantreedt tegen FC Lisse, speelt de ploeg van trainer Adrie Poldervaart eerst nog een uitduel bij GVVV. In Veenendaal wordt komende zaterdag 18 november om 15.30 uur afgetrapt.
BARENDRECHT JO-19 BLIJFT KOPLOPER NA WINST OP SC FEYENOORD

TN BVV JO19 1 03Tijdens de drukbezochte, sfeervolle ontmoeting tegen SC Feyenoord op De Bongerd pakte Barendrecht JO-19 opnieuw drie punten. Hiermee wisten de junioren de koppositie te handhaven, al voelt het wel de hete adem van Kampong in de nek. Opnieuw begon Barendrecht uitstekend aan de wedstrijd. Boran Oz wist in de 16e minuut de score te openen. Vanuit de afvallende bal uit een corner schoot hij met binnenkant linkerbeen in de verre hoek. SC Feyenoord gaf goed tegenstand en was daarbij gretiger in de duels. Gelukkig voor de Barendrechters was de tegenstander niet nauwkeurig genoeg in de afronding. In de slotfase ontstond er ruimte voor een tweede treffer: na tachtig minuten was het raak door Ozan Yilmaz, (2-0). Door een knap genomen vrije trap zorgde diezelfde Yilmaz bijna nog voor een derde doelpunt, maar het bleef bij 2-0 op De Bongerd. Zaterdag kunnen de rood/witten de periodetitel behalen, als Barendrecht uit speelt tegen DHC.

SPAREN VOOR CLUBARTIKELEN BIJ JUMBO BARENDRECHT

jumbo clubartikelenJumbo Barendrecht start vanaf 1 november weer een bijzondere actie. Alle leden en supporters van BVV Barendrecht kunnen namelijk exclusief bij Jumbo Barendrecht sparen voor gepersonaliseerde clubartikelen! Hoe spaart u mee? Bij elke € 10,- aan boodschappen bij Jumbo Barendrecht ontvangt u een zegel. Elk product kan op basis van een aantal zegels bij elkaar gespaard worden. Heeft u het aantal zegels gespaard, dan kunt u die bij de servicebalie van Jumbo Barendrecht inleveren. U krijgt dan een unieke code, die u op www.myclubstore.nl/jumbobarendrecht activeert. Vervolgens selecteert u uw product, kunt u dit zelf personaliseren en krijgt u een bericht als u deze kunt afhalen bij de BVV in de kantine. Een deel van de opbrengsten komt bovendien ten goede aan onze vereniging! Bij elke aankoop gaat er een deel van de waarde van het product naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 1 november naar Jumbo Barendrecht en spaar mee!

 Digisource

Stersponsors