Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

LAATSTE WEEK 'CASH VOOR JE CLUB' ACTIE CARNISSE VESTE

gteam carnissevesteEen brede afvaardiging van BVV Barendrecht was afgelopen weekend present in winkelcentrum Carnisse Veste. Talrijke spelers en vrijwilligers van de BVV presenteerden zich aan het winkelend publiek, voor de laatste week van de 'Cash voor je Club' actie. Trainer Henk Vermeer was met zijn G-team aanwezig (foto), maar ook trainer Carlo Maat was met de E-pupillen present, net als trainer Sven Louter en coördinator Paulien Jeurissen met de F-pupillen en Eric en Claudia Baden met de spelertjes van de IKEA Barendrecht Champions League. Kantinebeheerders Jolanda & Dennis van Haften en Sandra de Jong van de activiteitencommissie completeerden de afvaardiging vanuit de BVV. Iedereen heeft ontzettend hard zijn best gedaan om het aantal muntjes voor de club in de laatste week nog te laten stijgen. Volgende week wordt de opbrengst voor alle verenigingen bekend gemaakt en wordt duidelijk wat de 'Cash voor je Club' actie in Carnisse Veste heeft opgeleverd voor onze voetbalvereniging.

SVEN LOUTER NIEUWE HOOFDTRAINER F-PUPILLEN BVV BARENDRECHT

Sven LouterSven Louter is na de herfstvakantie benoemd tot nieuwe hoofdtrainer van de F-pupillen (JO9). De 19-jarige oefenmeester komt zelf uit in het tweede en derde elftal van BVV Barendrecht, maar verdiende de afgelopen jaren ook zijn sporen als jeugdtrainer op sportpark De Bongerd. Inmiddels is hij voor het derde seizoen actief bij selectieteams van de jeugdopleiding van de BVV.

Sven, al sinds de Bongerdjes speler bij BVV Barendrecht, was de afgelopen jaren trainer van Barendrecht F2 en trainde sinds de zomer de E-selectie. Vanwege zijn betrokkenheid, talent en zijn uitstekende omgang met kinderen heeft de club nu besloten om hem te benoemen tot nieuwe hoofdtrainer van de F-pupillen, de jongste voetbaljeugd van BVV Barendrecht die in competitieverband in actie komt.

AANNEMINGSBEDRIJF KRAAIJEVELD EN LOUTER PROMOTIES STEKEN 35+ TEAMS IN HET NIEUW

Kraaijeveld 35plusAannemingsbedrijf Kraaijeveld heeft de sponsoring van haar 35+ team voortgezet. Onder de naam Kraaijeveld (foto) doet het team al jaren mee aan de interne voetbalcompetitie op de woensdagavond bij BVV Barendrecht. De spelers voetballen voor hun gezondheid en plezier in de interne competitie. In de nieuwe outfit speelde Kraaijeveld vorige week in een doelpuntrijk duel met 5-5 gelijk.

Ook Louter Promotions stak een 35+ team in het nieuw. Eigenaar Marcel Louter komt zelf uit in het team van Louter Promotions en is tevens coördinator van de 35+ competitie. Heeft u zelf belangstelling om mee te gaan spelen? Neem dan contact op met Marcel Louter.

NIEUW TRAININGSSCHEMA VAN TOEPASSING NA HERFSTVAKANTIE

ballenNa de herfstvakantie beginnen de wintermaanden, waarbij ook de veld- en kleedkamerindeling van de trainingsgroepen kunnen veranderen. Het wedstrijdsecretariaat heeft alvast het nieuwe trainingsschema bekend gemaakt, dat van kracht is vanaf maandag 24 oktober. U kunt het 'winterschema' hier downloaden.NIEUWE NIEUWSBRIEF VERSCHENEN

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht heeft deze week haar nieuwe digitale nieuwsbrief uitgebracht. In deze nieuwsbrief vindt u een uitgebreid voorwoord van secretaris Piet Schadee, die bij afwezigheid van de voorzitter terugkijkt en vooruitblikt op een aantal actualiteiten. Verder uw aandacht voor de loterij van de BVV, die een belangrijke rol moet spelen in de realisatie van nieuwe kleedkamers op sportpark De Bongerd, en de feestavond ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum. Tenslotte vindt u in de nieuwsbrief veel gebruikelijke onderwerpen, zoals nieuws vanuit commerciële zaken, algemene mededelingen, vrijwilligersvacatures en actualiteiten vanuit de jeugdafdeling. 

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden. Voor aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar deze pagina.

 Digisource

Stersponsors