Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Positieve Sportbeleving

Stiposport

Laatste nieuws

CO-SPONSOR DIGISOURCE OP ZOEK NAAR NIEUW TALENT

digisource bedrijfskledingBedrijven die als sponsor zijn aangesloten bij BVV Barendrecht, hebben regelmatig vacatures. Ook co-sponsor Digisource, dat onder meer deze website ter beschikking stelt, heeft plek voor nieuw talent. Digisource is de digitale bron voor zorgeloze automatisering en levert gedegen oplossingen voor ICT en telefonie aan steeds meer bedrijven. Met name systeembeheer op afstand, het koppelen van verschillende netwerken op locaties en VoIP diensten, maakt Digisource een vooruitstrevend automatiseringsbedrijf. Om haar klanten nog beter van dienst te zijn, is Digisource dringend op zoek naar een fulltime Junior Remote Systeembeheerder. Die functionaris is verantwoordelijk voor het correct te woord staan van de klanten, die bellen met diverse computerproblemen. Meer weten? Bekijk de vacature op de website van Digisource.

NIEUWE BVV-NIEUWSBRIEF VERSCHENEN

Nieuwsbrief BVV BarendrechtVandaag is de nieuwe digitale nieuwsbrief van BVV Barendrecht verschenen. In deze nieuwsbrief vindt u uiteraard het voorwoord van voorzitter Martin Seltenrijch. Daarnaast leest u informatie over inschrijvingen voor de zaalvoetbalcompetitie, een dringende oproep vanuit de G-voetballers, informatie over diverse jeugdtoernooien, een bijdrage van de jeugdvoorzitter en talrijke vrijwilligersposities. Uiteraard is ook de gebruikelijk informatie vanuit commerciële zaken, de activiteitenkalender en algemene informatie opgenomen.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden. Voor aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar deze pagina.

ZEGES VOOR TWEEDE EN DERDE ELFTAL

BVV2Barendrecht 2 heeft zaterdag een moeizame zege geboekt bij laagvlieger Xerxes/DZB. Ondanks de vlotte openingstreffer van Alex de Ronde lukte het Barendrecht niet om te overtuigen op sportpark Faas Wilkes. Pas tien minuten voor tijd scoorde Martijn Valster de 2-0, waarna het door een benutte strafschop van Xerxes/DZB alsnog spannend werd. Topscorer Alex de Ronde maakte aan alle twijfel een eind door in de slotminuut 3-1 te scoren. Door puntverlies van de concurrentie staat Barendrecht 2 nu steviger op de tweede plaats. 

Ook Barendrecht 3 boekte een zege: in eigen huis wonnen de rood/witten met 3-1 van Jodan Boys. Het derde elftal is nog altijd een outsider voor de titel in de eerste klasse B, maar dan moet zaterdag in ieder geval de topper tegen koploper Smitshoek gewonnen worden.

HOEK VOLGEND SEIZOEN IN TOPKLASSE, TER LEEDE DEGRADEERT

Hoek kampioenHet Zeeuwse Hoek speelt komend seizoen in de Topklasse. Drie wedstrijden voor het einde van de competitie is de ploeg niet meer in te halen in de hoofdklasse B. Nadat de Zeeuwen zaterdagmiddag zelf met 3-1 wonnen bij Achilles Veen en de enige overgebleven concurrent Stedoco punten verspeelde, kon de champagne ontkurkt worden in Hoek. De ploeg speelde in het openingsseizoen ook al in de Topklasse, maar degradeerde dat jaar. Nu keert Hoek weer terug op het hoogste amateurniveau.

De terugkeer van Hoek gaat in ieder geval ten koste van Ter Leede. De promovendus uit Sassenheim verloor zaterdag met 3-0 van ONS Boso Sneek, waardoor degradatie voor Ter Leede een feit is.

KNAPPE ZEGE BARENDRECHT BIJ SPAKENBURG

Delano Cohen TN 03Barendrecht heeft zaterdag een onverwachte maar welkome zege geboekt. Titelkandidaat Spakenburg werd in eigen huis met 2-0 verslagen. Barendrecht kwam al na twee minuten op 1-0, toen Delano a Cohen een strafschop benutte voor de rood/witten. Even later kreeg ook Spakenburg een penalty, maar die eindigde op de paal. Nadat Daniël Esajas tien minuten voor rust een verdedigingsfout afstrafte, gaf Barendrecht de 2-0 voorsprong niet meer uit handen. Spakenburg kreeg in de tweede helft weliswaar een aantal goede kansen, maar de Barendrecht-defensie hield de nul. Het wedstrijdverslag leest u hier. Door de zege is de voorsprong van Barendrecht op de promotie/degradatie-plaats gestegen naar 4 punten. Of dat genoeg is, moet in de laatste drie duels blijken als Barendrecht achtereenvolgens Katwijk (thuis), Capelle (uit) en GVVV (thuis) ontmoet. 

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 58 gasten en geen leden online