Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

WEBSHOP KLUPP VOOR BVV-KLEDING

KluppKledingmerk Klupp, sinds begin dit seizoen de officiële kledingsponsor van BVV Barendrecht, heeft vorige maand een webshop geopend waarin BVV-artikelen besteld kunnen worden. Via de Klupp-webshop kunnen de officiële Klupp-tenues van BVV Barendrecht en andere BVV-artikelen besteld en betaald worden. De artikelen worden dan afgeleverd op sportpark De Bongerd en kunnen enkele dagen later worden opgehaald in de BVV Shop in het jeugdhonk. Alle leden krijgen met de code bvvshop2016 maar liefst 20% korting op hun bestellingen.

Het team van de BVV Shop is ook op zoek naar tweedehands voetbalschoenen. Wie nog voetballenschoenen heeft, maar die niet meer gebruikt, kan ze inleveren bij de BVV Shop zodat die schoenen tegen een kleine vergoeding weer beschikbaar gesteld kunnen worden aan andere leden.

BARENDRECHT TREFT CAPELLE IN HALVE FINALE VOETBAL RIJNMOND CUP

Tim Eekman 03Barendrecht speelt in de halve finale van de Voetbal Rijmond Cup tegen Capelle. De competitiegenoot van Barendrecht bereikte vorige week de halve finale, door Brielle na strafschoppen te verslaan. In de reguliere speeltijd was de wedstrijd in 2-2 geëindigd. Barendrecht had die halve finale al eerder bereikt, door het Rotterdamse Zwarte Pijl te verslaan.

De halve finale tussen Capelle en Barendrecht staat op het programma op dinsdag 17 mei. De aftrap op sportpark 't Slot is dan om 20.00 uur. Mocht Barendrecht winnen van de Topklasse-genoot, dan spelen de rood/witten op zaterdag 4 juni de finale van het regiotoernooi. De andere halve finale gaat eveneens tussen twee Topklassers: RVVH en Excelsior Maassluis gaan uitmaken wie de andere finalist wordt.

VOORMALIG BVV-SPELER DUMFRIES UITGEROEPEN TOT BESTE TALENT JUPILER LEAGUE

Denzel DumfriesDenzel Dumfries is deze week uitgeroepen tot beste talent van de Jupiler League. De rechterverdediger van Sparta won de Gouden Stier, een prijs voor spelers op het één na hoogste niveau van Nederland. Dumfries werd in april kampioen van de eerste divisie met Sparta Rotterdam, waar hij in de loop van de voetbaljaargang een vaste waarde was geworden. Nog geen twee jaar geleden vertoonde Dumfries echter zijn kunsten bij Barendrecht A1. Na zijn overstap vanaf De Bongerd naar de Rotterdamse profs, maakte hij zijn debuut in de eerste divisie in februari 2015. Iets meer dan een jaar later heeft de net 20-jarige Dumfries zijn eerste sportieve en persoonlijke titel op zak. Daarmee schaart Dumfries zich in een rijtje van spelers als Dries Mertens, Michael de Leeuw, Tjaronn Chery, Iliass Bel Hassani en Quincy Promes, die de afgelopen jaren ook een Gouden Stier als beste talent van de Jupiler League kregen.

RENES 35+ TEAMS HEBBEN PLEK VOOR NIEUWE SPELERS

35plus kampioen2015De Renes 35+ competitie heeft plaats voor nieuwe spelers. In deze interne competitie voor voetballers van 35 jaar en ouder die op een recreatieve manier willen voetballen, staat het plezier al 16 jaar lang voorop. Er wordt op halve velden gespeeld, altijd op het eigen sportpark De Bongerd. Komend seizoen spelen er maar liefst 18 teams in de woensdagavond-competitie en 12 op zaterdag.

Qua teams is het maximum aantal inschrijvingen bereikt, maar er zijn enkele ploegen op zoek naar versterking. Ben je minimaal 35 jaar oud, kan je een aardige bal raken en heb je interesse om gemiddeld eens per twee weken een wedstrijd te spelen? Neem dan contact op met Marcel Louter via 06-42772812 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wellicht kan je zelfs tijdens de wedstrijden in mei al op proef meespelen of een avondje meetrainen!

BARENDRECHT NAAR TWEEDE DIVISIE NA ZEGE OP STEDOCO

Patrick Stolk 03Het eerste elftal van BVV Barendrecht komt volgend jaar uit in de Tweede Divisie. Met een zege op SteDoCo plaatsen de rood/witten zich zaterdag op twee duels van het competitieslot definitief voor het nieuwe voetbalpodium.

Barendrecht lag al voor rust op koers, want dankzij twee kopgoals van Bas Mourits en Max van Dijk gingen de Bongerdbewoners met een 2-0 voorsprong aan de thee. Na de onderbreking kwam SteDoCo terug in de wedstrijd dankzij een doelpunt van Mohammed Faouzi, maar twintig minuten voor tijd verruimde Donny Navajas Sanches de score weer naar 3-1. Beide ploegen raakten daarna nog de paal, maar gescoord werd er niet meer op De Bongerd, waar na het laatste fluitsignaal een klein feestje werd gevierd vanwege de promotie. Het wedstrijdverslag en de wedstrijdbeelden vindt u hier.

 Digisource

Stersponsors

Wie is online

We hebben 21 gasten en geen leden online

Balsponsor Topklasse

nike 160 100