Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Positieve Sportbeleving

Stiposport

Laatste nieuws

MIDDENVELDER SHABIR ISOUFI NAAR BARENDRECHT

Topklasse logoBVV Barendrecht heeft zich op de valreep van het sluiten van de overschrijvingsperiode versterkt met Shabir Isoufi. De 22-jarige voetballer is deze week aan de selectie van de rood/witten toegevoegd.

De aanvallende middenvelder speelde afgelopen seizoen bij Telstar, maar zijn contract werd daar niet verlengd. Daarom zet Isoufi zijn loopbaan nu voort op het hoogste amateurvoetbalniveau. In de jeugd speelde Isoufi bij de beloftes van Feyenoord, waarna hij later werd verhuurd aan FC Dordrecht en Telstar. Mogelijk kan de middenvelder komende zaterdag in het uitduel bij Kozakken Boys al zijn debuut maken voor Barendrecht.


DEZE WEEK KLEDING AFHALEN VOOR JEUGDTEAMS

BVV Barendrecht logoHet nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen, dus dat betekent dat de kleding van de diverse jeugdteams weer wordt verdeeld. De leiders van de diverse jeugdteams kunnen daarom deze week de kleding weer afhalen, die door een groep vrijwilligers gereed is gemaakt voor het nieuwe seizoen seizoen.

Ophalen van de kleind kan op de volgende momenten in de BVV-shop in het jeugdhonk:
* Woensdag 3 september van 18.45 tot 20.30 uur
* Donderdag 4 september van 18.45 tot 20.30 uurBARENDRECHT ONDERUIT BIJ GVVV

Tim EekmanBarendrecht is er zaterdag opnieuw niet in geslaagd te winnen van GVVV. De rood/witten wonnen op Topklasse-niveau nog nooit van de ploeg uit Veenendaal en ook zaterdag waren de Blauwen in eigen huis te sterk. GVVV was de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar had wel een discutabele strafschop nodig voor de winst. Halverwege de tweede helft ging de bal op de stip na een vermeende overtreding van Tim Eekman (foto), die tot overmaat van ramp met een brancard van het veld moest. Wilco den Hartog velde het vonnis vanaf de stip, waarna Barendrecht niet meer in staat was om de gelijkmaker te scoren. 

Het wedstrijdverslag en de wedstrijdbeelden vindt u hier.

JAN TUITEL TERUG NAAR XERXES DZB

Jan TuitelJan Tuitel heeft besloten Barendrecht nog voor zijn eerste officiële wedstrijd al weer te verlaten. Dat meldt het AD Rotterdams Dagblad dit weekend. De 26-jarige middenvelder heeft besloten terug te keren naar zijn vorige club XerxesDZB (za).

Deze mogelijkheid is er voor Tuitel, omdat hij tot nu toe nog niet in actie kwam voor Barendrecht tijdens de officiële duels van de topklasser tegen AFC Ajax (AV) en RKSV De Ster. Reden voor zijn plotselinge vertrek is het gebrek aan perspectief op speeltijd bij de topklasser.


BARENDRECHT TREFT FC GRONINGEN NA MOEIZAME ZEGE OP DE STER

KNVB BekerBarendrecht heeft woensdagavond de tweede ronde van de 'betaalde' KNVB-beker bereikt. De rood/witten wonnen op De Bongerd na verlenging van RKSV De Ster. De Limburgse zondag-tweedeklasser bleek een taaie tegenstander, want ondanks een numerieke meerderheid (na 30 minuten kreeg De Ster een rode kaart) kon Barendrecht het verschil niet maken in de reguliere speeltijd. Jeffrey Aarts zette Barendrecht op voorsprong uit een strafschop, maar vlak daarna maakte De Ster met een mooie treffer gelijk. Uiteindelijk besliste Daniël Esajas pas in de verlenging de wedstrijd in het voordeel van Barendrecht (2-1). Het wedstrijdverslag leest u hier. Dankzij de zege speelt Barendrecht nu in de tweede ronde tegen de profs van FC Groningen. De ploeg van trainer Erwin van de Looi komt op woensdag 24 of donderdag 25 september voor het KNVB-bekerduel naar sportpark De Bongerd.

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 23 gasten en geen leden online