Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

BARENDRECHT TEN ONDER IN MAASSLUIS

Jeffery Aarts TN 04BVV Barendrecht is er vandaag niet in geslaagd om te winnen in de Tweede Divisie. In een uitwedstrijd was Excelsior Maassluis met 1-0 te sterk voor de ploeg van trainer Adrie Polderwaart. Een strafschop vanwege hands werd Barendrecht na rust fataal, het betekende de enige treffer van de wedstrijd.

Dankzij de overwinning stijgt de kampioen van de Topklasse van afgelopen jaar weer over BVV Barendrecht heen op de ranglijst en mengt zicht tussen de ploegen in de middenmoot. BVV Barendrecht zakt wat weg op de ranglijst met zeven punten uit zeven duels. Aanstaande dinsdag speelt BVV Barendrecht een oefenwedstrijd tegen ASWH om 20.00 uur in Hendrik-Ido-Ambacht. Het uitegbreide verslag en de samenvatting volgen later.

GEEN DISPENSATIEREGELING SPELERSPASSEN MEER

SpelerspassenDe KNVB werkt sinds enkele jaren met verplichte spelerspassen voor alle voetballers die deelnemen aan officiële competitiewedstrijden. In de periode van 20 augustus tot en met 18 september 2016 was er tijdelijk een algehele dispensatieregeling van kracht voor het niet kunnen tonen van een geldige spelerspas voor het veldvoetbal.

Met ingang van maandag 19 september 2016 is voor het veldvoetbal deze dispensatieregeling ingetrokken. Vanaf deze datum is de standaardregel weer volledig van toepassing: geen geldige spelerspas, betekent niet voetballen. Wees dus gewaarschuwd!

 

BVV BARENDRECHT KOMT NET TEKORT TEGEN EXCELSIOR

Ramy Salem 02BVV Barendrecht is er dinsdagavond niet in geslaagd om te stunten in de KNVB-Beker. Het team van Adrie Poldervaart kwam een tegengoal van Nigel Hasselbaink in de eerste helft niet te boven en verloor met 0-1. Na rust knokten de rood-witten en ontstonden er goede kansen op de gelijkmaker. Ramy Salem was het dichtste bij een treffer. Zijn schot van afstand spatte uiteen op de lat boven Filip Kurto. Ook een klutsbal in de slotfase wilde er niet in. 

Excelsior bekert dus door en voor BVV Barendrecht gaat de competitie aanstaande zaterdag weer verder in de Tweede Divisie. Om 14.30 uur wacht de uitwedstrijd tegen regiogenoot Excelsior Maassluis. Het uitgebreide wedstrijdverslag vindt u hier. De samenvatting van Fox Sports vindt u hier.

DINSDAGAVOND GEEN TRAINING IVM BEKERWEDSTRIJD EXCELSIOR

KunstgrasEen dienstmededeling voor de leden van onze mooie club. Vanwege de KNVB Beker-wedstrijd tussen BVV Barendrecht en Excelsior vinden er dinsdagavond geen trainingen plaats op Sportpark de Bongerd. 

Heb je toch zin in voetbal? Steun dan het eerste elftal in de bekerwedstrijd tegen de nummer 8 in de Eredivisie. BVV Barendrecht is er nog niet eerder in de clubgeschiedenis in geslaagd om te winnen van een club uit het Betaalde Voetbal. De ploeg van Adrie Poldervaart kan alle aanmoedigingen dus goed gebruiken. De entree voor leden van BVV Barendrecht is gratis, dus op vertoon van de lidmaatschapskaart kun je de wedstrijd kosteloos bezoeken. 

 

BVV BARENDRECHT SPEELT WEER GELIJK

Joey Jongman 01BVV Barendrecht is er niet in geslaagd om te winnen van HHC Hardenberg. Op het eigen Sportpark de Bongerd werd de ploeg uit het Oosten van het land op 2-2 gehouden. Barendrecht kwam al vroeg 0-1 achter, maar knokte zicht terug door goals van Joey Jongman en Donny Navajas Sanchez. Het bleek niet genoeg voor de overwinning, omdat Rob van der Leij uit een strafschop zijn tweede doelpunt van de middag scoorde. Met de puntendeling schieten beide teams weinig op. BVV Barendrecht blijft in de middenmoot, terwijl HHC in de onderste regionen bivakkeert.

Het wedstrijdverslag en de beelden van Fox Sports vindt u hier.

 

 Digisource

Stersponsors