Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

DABAGHIAN EN KHALDI OOK VOLGEND SEIZOEN OP DE BONGERD

AK TN17 03BVV Barendrecht heeft opnieuw twee spelers voor een extra seizoen aan zich verbonden. Christiaan Dabaghian en Ali Khaldi komen ook volgend seizoen uit op sportpark De Bongerd.

De 21-jarige Christiaan Dabaghian kwam afgelopen zomer over van de reserves van PEC Zwolle. De buitenspeler was daar drie seizoenen actief en speelde daarvoor in de Rijnmond-regio voor Spijkenisse. Afgelopen zaterdag maakte hij zijn eerste treffer in het shirt van Barendrecht. Jeugdtalent Ali Khaldi (foto) was dit seizoen al vijf keer trefzeker voor de Bongerdbewoners. De 19-jarige aanvaller kwam in de vorige winterstop bij de A-selectie en speelde daarvoor in de jeugd van BVV Barendrecht. Oorspronkelijk is Khaldi afkomstig van JHR, waar hij de jeugdopleiding doorliep.

ZATERDAG: BARENDRECHT OP BEZOEK BIJ VVSB

BM TN17 01Het vlaggenschip van BVV Barendrecht gaat zaterdag voor de Tweede Divisie op bezoek bij VVSB. Daarmee staat er een duel tussen twee sterke subtoppers op het programma. Beide ploegen hebben namelijk evenveel punten behaald, dus Barendrecht heeft alleen op doelsaldo de vierde plaats in handen. VVSB is echter in vorm, want de ploeg won in 2018 al zijn wedstrijden: overwinningen op GVVV (2-0), Achilles '29 (3-2), Rijnsburgse Boys (3-1), HFC (2-1) en FC Lisse (1-0) zorgden voor een flinke opmars van de zondagploeg, die nu dus een knappe vijfde plaats op de ranglijst bezet. In Barendrecht werd het eerder dit seizoen 1-1, waarbij Frans van Niel de gasten op voorsprong zette maar Ramy Salem nog voor rust de Barendrechtse gelijkmaker aantekende. De aanvaller is inmiddels met negen treffers topscorer van de rood/witten. De wedstrijd op sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout begint zaterdag om 18.00 uur.

BARENDRECHT JO19 PAKT DRAAD WEER OP TEGEN HEKKENSLUITER

A1 tnNa een teleurstellende reeks voor de winterstop en misstap in de herstand van de competitie (1-4 verlies bij Kampong), heeft Barendrecht JO19-1 zaterdag de draad weer opgepakt. Hekkensluiter VFC werd in Vlaardingen met 4-0 verslagen. Het was een ongelijke krachtmeting waarbij de Barendrechters al in de eerste helft met 3-0 voor kwamen te staan. De doelpunten kwamen op naam van Armando de Bruijn, Sjacco Meijer en Kayo Renwarin. In de tweede helft probeerde VFC nog terug in de wedstrijd te komen, maar de Vlaardingers konden geen vuist maken. Marc Bakker maakte er in de 54e minuut zelf 4-0 van. Barendrecht-keeper Daniel Kumic hield zijn doel schoon, onder meer dankzij een spectaculaire redding op een schot van VFC. Met de drie punten op zak speelt Barendrecht de volgende competitiewedstrijd thuis tegen RKDVC, op zaterdag 3 maart. Komend weekend oefenen de rood/witten op de Bongerd tegen Smitshoek.

ROEL VAN WAYENBURG STOPT BIJ BVV BARENDRECHT

wayenburg roelRoel van Wayenburg vertrekt na dit seizoen als Hoofd Jeugdopleiding bij BVV Barendrecht. De technische man legt na de zomer zijn functie bij de club neer, om zich meer te kunnen richten op zijn privéleven. Roel heeft er na dit jaar vijf seizoenen in deze functie op zitten bij de rood/witten, waarin hij met veel plezier zijn rol heeft uitgeoefend.

BVV Barendrecht betreurt het vertrek, maar respecteert uiteraard het besluit van Roel. De komende maanden wordt er gewerkt aan de opvolging in de vorm van een nieuw Hoofd Jeugdopleiding. De komende maanden blijft Roel in functie, om een soepele overdracht van het technisch jeugdbeleid naar een nieuw Hoofd Jeugdopleiding te begeleiden in samenwerking met de technische leiding van BVV Barendrecht.

BIJNA GEEN JEUGDTRAININGEN IN VOORJAARSVAKANTIE

Training-BVV1 TNHet jeugdbestuur van BVV Barendrecht heeft in de aankomende voorjaarsvakantie een aangepast trainingsprogramma aangekondigd. Vanuit de overtuiging dat zowel spelers als hun trainers en assistenten zo nu en dan de accu moeten opladen, kiest het bestuur ervoor om in de vakanties een korte 'pauze' in te lassen.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart wordt er door de breedtesport jeugd niet getraind. De selectieteams van JO19 t/m JO13 trainen alleen op donderdag 1 maart. Let op: eventuele wedstrijden op zaterdag 24 febrauri en zaterdag 3 maart gaan uiteraard wel gewoon door!


 Digisource

Stersponsors