Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Tulpencompetitie

Tulpencompetitie

Laatste nieuws

BARENDRECHT ONDER-23 LEGT TITELHOUDER OVER DE KNIE

Daniël EsajasBarendrecht Onder-23 heeft dinsdagavond een ruime zege geboekt in de regionale Onder-23 competitie. De leeftijdgenoten van Nieuwenhoorn, vorig seizoen nog winnaar van het toernooi, werd met 7-1 verslagen. Al voor rust legde Barendrecht de tegenstander over de knie en zorgden Daniël Esajas (drie goals), Bas Mourits (twee goals) en Max van Dijk voor een ruime 6-0 voorsprong. Na rust deed Nieuwenhoorn wat terug en moest keeper Joël van Daalen een tegentreffer incasseren. Vlak voor tijd zorgde Carlo van den Eijnden voor de 7-1 eindstand.

Het talententeam van BVV Barendrecht heeft na twee wedstrijden nu vier punten in de door SHO georganiseerde Onder-23 competitie. Eerder eindigde de ontmoeting met de leeftijdgenoten van Excelsior Maassluis in een doelpuntrijk 3-3 gelijkspel. Volgende week komt Onder-23 weer in actie en is Spijkenisse de tegenstander.

MAX VAN DIJK BLIJFT BIJ BARENDRECHT

Max van DijkMax van Dijk komt ook volgend seizoen uit voor BVV Barendrecht. De verdediger, die vorige week zijn 24e verjaardag vierde, begint na de zomer aan zijn tweede seizoen bij de rood/witten. Van Dijk kwam afgelopen zomer over van Leonidas en speelde in het verleden ook voor BCVG. 

Van Dijk is de zesde selectiespeler die ook voor komend seizoen is vastgelegd. Eerder verlengde BVV Barendrecht het verblijf van Danny Monster, Mitchel van Gastel, Joey Jongman, Bas Mourits en Tim Eekman. Ook kan de nieuwe hoofdtrainer Adrie Poldervaart volgend seizoen beschikken over aanvaller Rishie Basoski, die na de zomerstop overkomt van Kozakken Boys.

BARENDRECHT 1 WINT OEFENDUEL, BARENDRECHT 3 BOEKT COMPETITIEZEGE

Christian OpschoorVanwege de sneeuwval werd er dit weekend nauwelijks gevoetbald op sportpark De Bongerd en op de sportvelden in de regio. Ook de uitwedstrijd van Barendrecht 1 bij Sparta Nijkerk werd afgelast, maar de rood/witten konden op haar eigen hoofdveld wel oefenen. Hoofdklasser Spijkenisse werd in de oefenwedstrijd met 1-0 verslagen; Christian Opschoor zorgde halverwege de eerste helft voor de enige goal van de middag.

Barendrecht 3 was éen van de weinige tams die wel in competitieverband in actie kwam. Op bezoek bij laagvlieger Rozenburg werd met 0-1 gewonnen door een doelpunt van Carlo van den Eijnden, na een assist van Danny Dubbeldam. BVV 3 klimt hiermee naar de vijfde plaats op de ranglijst in de reserve eerste klasse.

ZATERDAG: BARENDRECHT OP BEZOEK BIJ SPARTA NIJKERK

Jeffrey AartsHet vlaggenschip van BVV Barendrecht speelt zaterdag weer voor de Topklasse. De rood/witten gaan dan op bezoek bij Sparta Nijkerk. De ontmoeting op sportpark De Bongerd eindigde voor de winterstop in 1-1 en kwam pas laat op gang. Tien minuten voor tijd leek Daniël Esajas de drie punten veilig te stellen, maar vijf minuten later maakte Sparta Nijkerk alsnog gelijk. In eigen huis hebben de Nijkerkerkers het echter lastig, want nog geen enkel thuisduel op sportpark De Ebbenhorst eindigde dit seizoen in een overwinning voor de thuisploeg. Vier van de acht thuisduels eindigden wel in een gelijkspel, wat eraan bijdraagt dat Sparta Nijkerk koploper is als het gaat om remises in de Topklasse (8). Barendrecht heeft acht punten meer dan Sparta Nijkerk en wil graag aansluiting houden met de subtop van de Topklasse, door zaterdag drie punten mee terug te nemen naar De Bongerd. De wedstrijd begint zaterdag om 15.00 uur in Nijkerk.

JAN KOOIMAN EN ANWAR EL GHAZI GENOMINEERD VOOR SPORTGALA GEMEENTE BARENDRECHT

Jan KooimanJan Kooiman is één van de genomineerden voor het Sportgala van de gemeente Barendrecht. Samen met Maarten Booij (ZPB) en Ineke Westerhof (CAV Energie Barendrecht) is de kantinebeheerder van BVV Barendrecht genomineerd voor de titel 'Sportvrijwilliger van het Jaar'. Ook voor zijn rol als kantinebeheerder was Jan al decennia in vele vrijwilligersrollen actief voor de club. Tijdens het Sportgala op maandag 16 februari wordt bekend of Jan de eretitel in de wacht sleept.

Ook in een andere categorie was er een nominatie met een BVV-tintje; bij de Sportman van het Jaar is Anwar El Ghazi één van de drie genomineerden. El Ghazi brak dit seizoen door bij de profs van Ajax, maar startte zijn voetbalcarrière bij de BVV op sportpark De Bongerd. De talentvolle aanvaller is nog altijd woonachtig in Barendrecht.

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 35 gasten en geen leden online