Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

BVV 1 OPNIEUW ONDERUIT (wedstrijdverslag)

TE TN17 02

Barendrecht 1 leed zaterdag de tweede nederlaag op rij. Na het verlies bij Kon. HFC was nu het ambitieuze De Dijk te sterk. De Amsterdammers wonnen met 1-3, dankzij twee goals van Chakib Tayeb en één van Jack Tuijp. Het uitgebreide wedstrijdverslag vindt u hier.

 


  

HULP GEZOCHT IN DE KANTINE!

BVV Barendrecht logoDe kantineploeg van BVV Barendrecht is dringend op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in de keuken, bij het maken van tosti's en broodjes, en bij het opnemen van de bestellingen. De mensen van de kantineploeg zorgen ervoor dat we allemaal voor of na de training of wedstrijd wat kunnen eten, en zijn daarmee natuurlijk ook belangrijk voor de clubkas. Belangrijk én leuk werk dus, maar ze hebben grote behoefte aan nieuwe vrijwilligers om mee te helpen.

Interesse? Neem dan contact op met Jan Kooiman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

GEEN JEUGDTRAININGEN IN HERFSTVAKANTIE

Training-BVV1 TNHet jeugdbestuur van BVV Barendrecht heeft in de aankomende voorjaarsvakantie een aangepast trainingsprogramma aangekondigd. Vanuit de overtuiging dat zowel spelers als hun trainers en assistenten zo nu en dan de accu moeten opladen, kiest het bestuur ervoor om in de vakanties een korte 'pauze' in te lassen.

Van maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober wordt er door de breedtesport jeugd niet getraind. De selectie teams E en F trainen in deze periode ook niet. De overige selectie teams trainen aangepast en worden door hun trainers hierover ingelicht. Let op: eventuele wedstrijden op zaterdag 14 en zaterdag 21 oktober gaan uiteraard wel gewoon door!


BVV 1 FLINK ONDERUIT

AP TN17 02

Barendrecht 1 heeft een zware nederlaag geleden tegen Koninklijke HFC. De oudste club van Nederland, die tot vandaag evenveel punten had als Barendrecht, won op eigen terrein met 5-1. De rood-witten zakken daardoor naar de zevende plek in de Tweede Divisie, HFC stijgt naar plek drie. Melvin Winterberg maakte voor Barendrecht het enige doelpunt, Danny Monster kreeg rood. Het wedstrijdverslag vindt u hier.  

 

 

BVV 1 NAAR DE KONINKLIJKE

MO TN17 01

Barendrecht 1 treft zaterdag de oudste voetbalvereniging van Nederland: Koninklijke HFC. Het duel in Tweede Divisie belooft een spannend treffen te worden, want beide clubs staan na zes duels op tien punten, dankzij drie zeges en één gelijkspel. De wedstrijd in Haarlem begint om 15.00 uur.
Koninklijke HFC werd in 1879 opgericht en neemt daarmee een belangrijke plek in de Nederlandse sportgeschiedenis in. Om dat te benadrukken kreeg het in 1959 het predikaat koninklijk. HFC werd drie keer landskampioen en won drie keer de nationale beker. In de hoogste regionen speelt de club allang niet meer, maar in het amateurvoetbal is de zondagvereniging nog altijd wél een factor van belang. Topscorer dit seizoen is Roy Castien (ex-ADO) met 5 goals.

 Digisource

Stersponsors