Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Tulpencompetitie

Tulpencompetitie

Laatste nieuws

BARENDRECHT BEREIKT KWARTFINALE VOETBAL RIJNMOND CUP DANKZIJ RUIME ZEGE OP SHO

BVV-XerxesBarendrecht heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de kwartfinale van het toernooi om de Voetbal Rijnmond Cup. De rood-witten wonnen op eigen veld met 6-1 van hoofdklasser SHO. Bij rust was het 2-1. Het duel moest nog even worden stilgelegd door de regen.

De bezoekers uit Oud-Beijerland kwamen nota bene voor door een treffer van routinier Henk Roeland, 0-1. Maar dankzij twee doelpunten van Joey Jongman werd de score rap omgebogen. Na de onderbreking gaf Barendrecht gas en werd het door Tim Eekman, invaller Daniel Esajas (twee keer) en Mahmut Sönmez 6-1. Een terechte zege die Barendrecht bij de laatste acht brengt van het regionale voetbaltoernooi, waarvan de kwartfinales half april op het programma staan.

DAMES 1 OP TITELKOERS, HERSTEL VOOR BARENDRECHT 2

Dames 1 in actieDames 1 heeft sinds zaterdag de titelkansen volledig in eigen hand. Terwijl de ploeg van trainer Egmond Blinker zelf met 3-2 won van Be Quick '28, verloor titelconcurrent SSS met 4-1 bij Heerenveen. Daardoor staan de dames nu op gelijke hoogte met de pkloeg uit Klaaswaal, terwijl het nog wel één wedstrijd tegoed heeft. Met nog vijf wedstrijden te gaan maken de rood/witte dames dan ook een serieuze kans op de titel in de sterke hoofdklasse. Barendrecht 2 herstelde zich zaterdag van een reeks nederlagen; in eigen huis werd Capelle 2 met 3-0 verslagen. Carlo van den Eijnden opende voor rust de score, waarna de winst na de thee zeker werd gesteld door goals van Kilian Berkhout en Alex de Ronde. Barendrecht 3 kwam tekort tegen Spijkenisse; de goal van Jesse Boer in de slotfase kwam te laat om de 2-1 nederlaag te voorkomen. Barendrecht A1 ging tenslotte met 3-0 onderuit bij FC Dordrecht, terwijl B1 hekkensluiter Volendam in een doelpuntrijk duel met 4-3 versloeg.

BARENDRECHT ONDERUIT TEGEN EXCELSIOR MAASSLUIS

Marc v Splunter TN02BVV Barendrecht lijkt definitief te zijn afgehaakt in de race om het kampioenschap in de Topklasse. Hoewel koploper Kozakken Boys verloor van FC Lisse, ging ook Barendrecht onderuit. Op de eigen sportpark De Bongerd was Excelsior Maassluis met 1-0 te sterk voor de rood/witten. In de eerste helft was Barendrecht de betere ploeg, maar toen het met rust nog 0-0 stond kreeg trainer John de Wolf het voor elkaar om zijn manschappen met volle energie de tweede helft in te sturen. Uiteindelijk werd Niels Redert een kwartier voor tijd de matchwinner, door de enige treffer van de middag te maken.

Barendrecht blijft ondanks de nederlaag wel derde, maar zag Spakenburg - dat won bij ONS Boso Sneek - uitlopen. Het wedstrijdverslag en de wedstrijdbeelden vindt u hier.

SCHAKELPAGINA: AANDACHT VOOR MEEÙS EN KOERS BARENDRECHT 1

Martin Seltenrijch en Rob van den EijndenDeze week zijn in weekblad De Schakel weer twee BVV-pagina's verschenen. Op de ene pagina is er aandacht voor Meeùs, al jarenlang een trouwe sub-shirtsponsor van BVV Barendrecht. De verzekeringsspecialist vertelt over de mogelijkheden voor ondernemers om zich te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, een risico dat veel ondernemers niet afdekken. Het complete verhaal leest u hier.

Verder komen Martin Seltenrijch en Rob van den Eijnden (foto), beleidsbepalers rondom het eerste elftal, uitgebreid aan het woord. Van den Eijnden en Seltenrijch blikken vooruit op het komend seizoen, waarin Barendrecht een jaar vol uitdagingen wacht. In het dubbelinterview bespreken zij de koers van het vlaggenschip van de BVV voor de komende jaren. Het interview leest u hier.

SELECTIETEAMS E-PUPILLEN NOG IN RACE VOOR KAMPIOENSCHAP

BVV Barendrecht logoDe hoogste E-jeugdteams maken een zeer goede ontwikkeling door bij BVV Barendrecht. Ook afgelopen weekend werden weer knappe resultaten geboekt. Barendrecht E1 won met 2-6 bij Capelle E1 en werd daarmee knap tweede in de tweede fase van de 9:9 competitie. Met 15 punten uit 7 wedstrijden was het doelsaldo van liefst +25 (38 voor om 13 tegen) zelfs beter dan dat van kampioen VOC (+19). E1 gaat nu de derde fase in en komt daarin uit tegen onder meer kampioen VOC en Feyenoord. Laatstgenoemde is zaterdag  de eerste tegenstander op de Bongerd om 14:30. Barendrecht E2 behaalde een knappe 1-0 overwinning op koploper RVVH E2. Daardoor staat E2 nu tweede en maakt het nog altijd kans op het kampioenschap. Barendrecht E3 leek tenslotte te gaan verliezen van Poortugaal E2 na een 0-3 achterstand, maar middels een fantastische comeback werd er toch met 4-3 gewonnen! Ook E3 maakt nog altijd kans op het kampioenschap.

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 27 gasten en geen leden online