Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Tulpencompetitie

Tulpencompetitie

Laatste nieuws

BARENDRECHT 2 EN 3 BEKEREN VERDER

BVV2 02Zowel Barendrecht 2 als Barendrecht 3 hebben zaterdag de tweede ronde van het bekertoernooi bereikt. De beide talententeams van de club wonnen hun poule. Barendrecht 2 had daar een overwinning voor nodig bij de reserves van NSVV. In Numansdorp werd het 2-1 voor de Barendrechters. Barendrecht 3 had na twee overwinningen genoeg aan een gelijkspel tegen het nog puntloze DSO. De rood/witten begonnen voortvarend en wisten na twee minuten de score al te openen dankzij uitstekend voorbereidend werk van Mitchel Jacobs. Aanvoerder Thomas van Halsema zorgde binnen het kwartier voor de 2-0, maar vanwege nonchalance aan Barendrecht-zijde kwam DSO nog voor rust terug tot 2-2. Na rust scoorde Mitchel Jacobs de 3-2 maar wederom kwam DSO terug tot 3-3. In de slotfase zorgde Jesse de Boer (4-3) en Rajko Zoetewei (5-3) alsnog voor de verdiende winst.

NIEUWE PRESENTATIEGIDS OFFICIEEL UITGEBRACHT

Gert Onnink en Peter de BondtBVV Barendrecht heeft ook dit jaar weer een prachtige presentatiegids uitgebracht. Het jaarlijkse boekwerk van de club staat dit jaar in het teken van het 90-jarig jubileum van de BVV, dat in februari 2016 gevierd wordt. In aanloop naar dat jubileum wordt er in diverse bijdrages uitgebreid teruggekeken op de omvangrijke historie. Natuurlijk komen er ook talrijke vrijwilligers, trainers, sponsors en andere BVV-betrokkenen aan het woord in de 96-pagina's tellende presentatiegids. De presentatiegids is zaterdag officieel uitgebracht. Het eerste exemplaar werd symbolisch overhandigd aan Gert Onnink, redacteur van het eerste uur, en Peter de Bondt, wiens bedrijf De Bondt grafimedia communicatie net als voorgaande jaren de productie voor haar rekening nam. De presentatiegids is bezorgd bij alle BVV-leden in Barendrecht, Portland, Heerjansdam en Ridderkerk. Wie geen gids heeft ontvangen of extra exemplaren wil, kan die afhalen in de kantine van sportpark De Bongerd.

BARENDRECHT SPEELT GELIJK TEGEN EXCELSIOR MAASSLUIS

Melvin Winterberg 01Barendrecht heeft haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk gespeeld tegen Excelsior Maassluis. Daarmee behaalden de rood/witten een maximaal resultaat, want eigenlijk was Excelsior Maassluis de betere ploeg. Tegen de verhouding in kwam Barendrecht halverwege de eerste helft toch op voorsprong, toen een voorzet van Joey Jongman knap werd ingeschoten door Melvin Winterberg. Even later moest Barendrecht verder met tien man, toen keeper Marc van Splunter een doorgebroken speler neerhaalde en met rood naar de kant moest. Vervanger Roy Rondeltap hield zijn doel lange tijd schoon, tot Excelsior Maassluis in de tweede helft een strafschop kreeg die benut werd door Stephan Kruithof. Hoewel de tricolores in de resterende twintig minuten nog op zoek gingen naar de winnende treffer, kwamen de tien Barendrechters niet meer in de problemen en bleef het 1-1 op De Bongerd. Het wedstrijdverslag en de wedstrijdbeelden vindt u hier.

BESTUUR STRENGER OP GEBRUIK KLEEDKAMERS

kleedkamers bvvHet bestuur van BVV Barendrecht gaat dit seizoen strenger controleren op het correcte gebruik van de kleedkamers. Hiermee tracht de club het voetbalplezier voor al haar leden te waarborgen en eventuele overlast voor alle leden en bezoekers te beperken.

Helaas werd afgelopen jaar geconstateerd dat er nog regelmatig gerookt wordt in de kleedkamers, wat uiteraard niet is toegestaan. Ook is het gebruik van muziekinstallaties met ingang van het nieuwe seizoen niet meer toegestaan, vanwege de overlast voor andere teams. Tenslotte mag er na trainingen en wedstrijden geen alcoholische drank meer gebruikt worden in de kleedkamers. Dit in verband met de vergunning van de BVV, die niet toestaat dat er in kleedkamers alcolhol genuttigd mag worden. Er zal dit seizoen strenger gecontroleerd worden op handhaving van het correcte gebruik van de kleedkamers.

ZATERDAG NIEUWE KLUPP-SOKKEN VERKRIJGBAAR IN BVV SHOP

KluppDe BVV-shop opent zaterdag weer haar deuren voor de leden van BVV Barendrecht. Vanaf 08.00 uur is een team vrijwilligers weer actief in de BVV-shop in het jeugdhonk, waar leden terecht kunnen voor talrijke BVV-artikelen. Nieuw in het assortiment zijn onder meer de nieuwe BVV-sokken van de nieuwe kledingsponsor Klupp. Met ingang van het nieuwe seizoen is het Barendrechtse Klupp Sportswear de nieuwe exclusieve kledingleverancier van de rood/witten.

Behalve de sokken, zijn de andere onderdelen van het nieuwe BVV-tenue zaterdag helaas nog niet beschikbaar. Wie nieuwe BVV-kleding wil bestellen, kan dat vanaf heden alleen nog doen via de BVV-shop in het jeugdhonk. De aanspreekpunten daarvoor zijn Diana Botterhuis en Robert Lucas, die voor meer informatie ook bereikbaar zijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Digisource

Stersponsors

Wie is online

We hebben 43 gasten en geen leden online