Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

NIEUWE NIEUWSBRIEF VERSCHENEN

Nieuwsbrief BVV BarendrechtBVV Barendrecht heeft deze week haar nieuwe digitale nieuwsbrief uitgebracht. In deze nieuwsbrief leest u onder meer een bericht over Sinterklaas, het BMP Finance zaalvoetbaltoernooi en de ‘boutmiddag’ op zaterdag 19 december, waarmee traditioneel de eerste seizoenshelft wordt afgesloten. Verder vind u als gebruikelijk een bericht van jeugdvoorzitter Robert Lucas, nieuws vanuit de BVV-shop, actualiteiten vanuit commerciële zaken, talrijke vrijwilligersvacatures en de activiteitenkalender.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden. Voor aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar deze pagina.


BARENDRECHT GEEFT BEKERZEGE UIT HANDEN IN NOORDWIJK

Bas Mourits 03BVV Barendrecht is uitgeschakeld in de districtsbeker. In de derde ronde bleek hoofdklasser VV Noordwijk te sterk na strafschoppen. Barendrecht leek met een 2-4 voorsprong in de tweede helft op weg naar de zege. Richie Basoski, Bas Mourits (2x, foto) en Tim Eekman scoorden. Na een rode kaart voor Jeffrey Aarts, tien minuten voor tijd, kantelde de wedstrijd. In de slotfase wist Noordwijk de stand alsnog gelijk te trekken, onder meer dankzij een goal in blessuretijd. Daardoor eindigde het duel in een gelijkspel en was er een strafschoppenserie nodig om een winnaar te bepalen. Daarin was VV Noordwijk met 8-7 te sterk. Het wedstrijdverslag en de wedstrijdbeelden vindt u hier.

Komende week speelt BVV Barendrecht weer competitievoetbal. In de Topklasse komt VV IJsselmeervogels dan op bezoek.

PARKEERSITUATIE SPORTPARK DE BONGERD

ParkeerbordDe parkeergelegenheid op Sportpark de Bongerd is recentelijk aanzienlijk toegenomen. Toch wordt er nog altijd veelvuldig buiten de vakken geparkeerd. Tot op heden is het controlebeleid zeer coulant geweest. De gemeente Barendrecht verzoekt echter nogmaals met klem om op de juiste plekken te parkeren en niet in de berm of buiten de vakken. Dit kan leiden tot onveilige situaties en tot boetes. 

Naast het grote parkeerterrein zijn er diverse extra opties. Als u bij het oprijden van de parkeerplaats rechts om het schoolgebouw van het LOC heen rijdt, dan komt u op de parkeerplaats van Edudelta. Aan de kant van het Centrum van Barendrecht is er ook ruimte op de parkeerplaats aan de Scheldestraat en rondom het appartementengebouw aan het Notenhof. Natuurlijk kunt u ook gewoon op de fiets naar het sportpark komen: dan heeft u altijd plek!

ONDER 23 WINT OOK TWEEDE WEDSTRIJD VAN HET SEIZOEN

Yorik van DeelenBVV Barendrecht laat dit seizoen opnieuw een onder 23 team in actie komen. In een serie wedstrijden tegen clubs uit de regio, krijgen jonge spelers de kans om ervaring op te doen. Barendrecht onder 23 jaar heeft dinsdagavond ook haar tweede wedstrijd gewonnen tegen het sterke Excelsior Maassluis. De wind had uiteraard veel invloed op de wedstrijd, voor rust waren desondanks beide teams in evenwicht.

Na rust had Excelsior Maassluis de wind mee, maar wist Barendrecht met een goede uitgespeelde goal op voorsprong te komen. Uit een steekpass van Robin Driesse rondde Jeroen vd Wal prima af, 1-0. Robin Driesse raakte daarna nog de paal en de voorsprong kwam niet meer in gevaar. Op 8 december staat de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van ASWH op het programma.

BARENDRECHT 2 EN DAMES 1 BLIJVEN STEKEN OP GELIJKSPEL

BVV2 02Barendrecht 2 liet afgelopen weekend een voorsprong tegen Scheveningen 2 vlak voor tijd uit de vingers glippen. In een goede eerste helft kwam Barendrecht voor door een doelpunt van Coen Ouwerkerk, maar op slag van ruste kwam Scheveningen langszij. Na rust drong Schveningen met de wind in de rug aan, maar uit een zeer goede tegenaanval scoorde Richard Mulder de 1-2. Hierna kreeg Barendrecht verschillende kansen op een bevrijdende voorsprong, maar scoorde Scheveningen de 2-2.

De voetbaldames van Barendrecht zijn zaterdagmiddag op sportpark De Bongerd niet verder gekomen dan een 3-3 gelijkspel tegen Fortuna Wormerveer. Door het puntenverlies heeft de ploeg van trainer Egmond Blinker afstand moeten doen van de koppositie. Die wordt nu weer ingenomen door Buitenveldert, maar Barendrecht volgt op één punt. 

 Digisource

Stersponsors

Wie is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Balsponsor Topklasse

nike 160 100