Welkom op de website van BVV Barendrecht

Uitslagen,
Programma en
Uitgebreide Ranglijst:

klik hier

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Tulpencompetitie

Tulpencompetitie

Laatste nieuws

BARENDRECHT WINT BIJ EXCELSIOR MAASSLUIS

Marc van SplunterBarendrecht heeft zaterdag na drie gelijke spelen weer gewonnen in de Topklasse. In de regioderby tegen Excelsior Maassluis won Barendrecht met 1-0. Al binnen de minuten kreeg Christian Opschoor een enorme kans, maar zijn inzet eindigde tegen de onderkant van de lat. Halverwege de tweede helft kreeg Excelsior Maassluis de kans om op voorsprong te komen, maar keeper Marc van Splunter (foto) redde de Bongerdbewoners door een strafschop te stoppen. Dat bleek de opmaat voor een zege, want een kwartier voor tijd verdween de bal via het been van Excelsior-speler Michael Poeltjes in het doel en kwam Barendrecht op 1-0. Die voorsprong werd niet meer uit handen gegeven.

Door de zege behoudt Barendrecht haar uitstekende klassering in de Topklasse en stijgt het naar de derde plaats. Het passeerde GVVV op de ranglijst. Het wedstrijdverslag en de wedstrijdbeelden volgen later.

NIEUW TWITTER-ACCOUNT MET WEDSTRIJDINFORMATIE

bvvlogoEén van de vrijwilligers van BVV Barendrecht heeft onlangs een nieuw Twitter-account in het leven geroepen. Onder de naam BVVwedstrijden worden op Twitter allerlei wedstrijdzaken gepubliceerd, zoals het wedstrijdprogramma, toegewezen scheidsrechters, kleedkamerindelingen en veldindelingen. Ook worden op zaterdag via BVVwedstrijden de afgelastingen gepubliceerd.

U kunt op de hoogte blijven van de wedstrijdzaken door het account @BVVwedstrijden te volgen op Twitter.SCHAKELPAGINA: AANDACHT VOOR DIGISOURCE EN YORIK VAN DEELEN

Yorik van DeelenDeze week verscheen er weer een Schakelpagina van BVV Barendrecht, waarin twee onderwerpen vanuit de club aan de orde komen. Allereerst is er een interview met Peter van Lent. Het door hemzelf opgerichte ICT-bedrijf Digisource concentreert zich steeds nadrukkelijker op de Barendrechtse regio en is al meer dan tien jaar co-sponsor van de BVV. Het interview met Peter van Lent leest u hier.

Verder komt Yorik van Deelen (foto) aan het woord. De verdediger maakte afgelopen zomer de overstap naar sportpark De Bongerd en was tot die tijd vooral actief in belofte-elftallen van BVO's. Bij Barendrecht speelt de 21-jarige linksback weer regelmatig voor honderden toeschouwers. Bovendien is hij ook actief als jeugdtrainer op sportpark De Bongerd. Het interview met Yorik van Deelen leest u hier.

BARENDRECHT 2 WINT BROEDERSTRIJD NA STRAFSCHOPPEN

BekerBarendrecht 2 heeft de halve finale van het toernooi om de districtsbeker bereikt ten koste van Barendrecht 3. Uiteraard was er vooraf al heel veel over deze broederstrijd gesproken en werd het vuurtje voor de pikante ondelinge ontmoeting afgelopen week behoorlijk opgestookt. Op het hoofdveld hielden 'twee' en 'drie' elkaar negentig minuten in evenwicht (0-0). Danny Dubbeldam was namens het derde elftal nog het dichtst bij een treffer, maar via de handen van keeper Marvin van Tienen kwam zijn vrije trap op de lat. Strafschoppen moesten de beslissing brengen, waar in de eerste reeks van vijf beide ploegen één penalty misten. De ongelukkige Paul van Rijn schoot de zesde strafschop namens Barendrecht 3 over, waardoor het tweede elftal de winnaar werd van de sportieve wedstrijd. Dit was exact hetzelfde scenario als acht jaar geleden, toen beide teams elkaar ook troffen in het bekertoernooi en Peter Kalkman namens Barendrecht 3 in de penaltyreeks mistte.

ALGEMENE LEDENVERGADERING OP VRIJDAG 13 FEBRUARI 2015

VoorzittershamerHet bestuur van BVV Barendrecht maakt via deze weg bekend dat de Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden wordt op vrijdag 13 februari 2015. Normaal gesproken vindt de ledenvergadering altijd plaats in november of december, maar vanwege een forse computerstoring hebben de interim-penningmeester en overige financiële medewerkers heel veel achterstallig werk hebben moeten verrichten. Omdat het bestuur een gedegen financieel plaatje wil presenteren tijdens haar ledenvergadering, is besloten om deze te verplaatsen naar februari.

De Algemene Leden Vergadering is toegankelijk voor alle leden en begunstigers van BVV Barendrecht. Alle meerderjarige leden, ereleden en leden van verdienste hebben stemrecht tijdens de vergadering. De kantine opent om 19.00 uur haar deuren, de ledenvergadering gaat om 19.30 uur van start. De agenda voor de ALV volgt later.

 Digisource

Intersport Doesburg

Stersponsors

Wie is online

We hebben 104 gasten en geen leden online