Welkom op de website van BVV Barendrecht

Laatste nieuws

GESLAAGD TRAININGSKAMP BARENDRECHT 2 EN 3

Trainingskamp B-selectieIn de voorbereiding op de tweede seizoenshelft is de selectie van het tweede en derde elftal vorig weekend afgereisd naar het Zeeuwse Ellemeet. Na een ontspannen vrijdagavond met oer-Hollandse spelletjes was het op zaterdagmorgen vroeg uit de veren voor de mannen van Martin Maat en Alfred Nortey, voor een ochtend- en middagtraining op het nabij gelegen strand. Als beloning werden de mannen in de avond op een fantastisch diner getrakteerd. Meesterkok Dick van Dongen toverde een driegangen diner op tafel waar menig restaurant jaloers op zou zijn. De dag werd afgesloten in de uitgaansgelegenheden van het nabijgelegen Renesse. Spelers en begeleiding willen graag de Businessclub, Jan Bakker en Rob de Vos bedanken voor hun bijdrage aan dit zeer geslaagde weekend en ook een speciaal woord van dank aan richten tot Dick van Dongen als organisator!

KOPLOPER KATWIJK TE STERK VOOR BARENDRECHT

Ramy Salem 01BVV Barendrecht heeft zaterdag een nederlaag moeten incasseren. Koploper Katwijk won op sportpark De Bongerd met 4-1 van de rood/witten. In een aantrekkelijke openingsfase kwamen de gasten al snel op 1-0, toen aanvoerder Susan zomaar door de Barendrecht-defensie mocht slalommen. Na een kwartier zette Joey Jongman Barendrecht op gelijke hoogte na een mooie kapbeweging. Barendrecht was in het eerste bedrijf gelijkwaardig, maar ging toch met een achterstand de rust in: Sanchez Angulo kapte zijn tegenstander uit en zette Katwijk op 2-1. Na rust ging Barendrecht op zoek naar een nieuwe gelijkmaker, maar gaandeweg de tweede helft voerde het sterke Katwijk de druk op het Barendrecht-doel op. Tien minuten voor tijd scoorde Mengerink na een mislukte buitenspelval van Barendrecht de 3-1. Kilian Berkhout bracht het verslagen Barendrecht daarna ook nog een vierde tegentreffer toe (4-1). Het wedstrijdverslag vindt u hier.

JOHAN VAN DER POLS EN ECHTPAAR SCHIPPERS GENOMINEERD VOOR SPORTGALA

barendrecht gemeente logoDe gemeente Barendrecht heeft deze week alle genomineerden bekend gemaakt voor het Sportgala 2018. De 41st editie van het evenement vindt op vrijdagavond 16 februari plaats in theater Het Kruispunt. Sporters en sportteams uit Barendrecht worden tijdens het gala in het zonnetje gezet voor hun sportieve prestaties.

Onder de genomineerden zijn drie BVV'ers. Aanvoerder Johan van der Pols van het G-team van BVV Barendrecht is genomineerd in de categorie Gehandicapte Sporter. Ook het vrijwilligersechtpaar Tony en Herman Schippers behoren tot de genomineerden, in de categorie Sportvrijwilliger. Voor de Sportman is er nog een kandidaat met een verleden bij BVV Barendrecht: Finn Stokkers, momenteel aanvaller bij koploper Fortuna Sittard in de Jupiler League, is genomineerd in deze categorie. Alle genomineerden in de diverse categorieën vindt u op BarendrechtNu.  

ZATERDAG LIVE MUZIEK VAN MARC BENZ

marc benzDe eerste thuiswedstrijd van BVV Barendrecht in het nieuwe kalenderjaar begint niet alleen om 14.30 uur, maar wordt na afloop ook muzikaal omlijst. Zanger Marc Benz zorgt na de wedstrijd voor live muziek in de kantine van sportpark De Bongerd. De allround zanger heeft een breed repertoire van zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers. Een optreden van Marc Benz staat dan ook garant voor een gezellig feest! 

De live muziek start omstreeks 17.30 uur in de kantine van de BVV, na de wedstrijd tussen Barendrecht en Katwijk. De toegang tot de kantine is uiteraard gratis.YORIK VAN DEELEN BLIJFT, MELVIN WINTERBERG VERTREKT

Yorik van DeelenYorik van Deelen speelt ook komend seizoen voor BVV Barendrecht. De vleugelverdediger maakte vandaag bekend dat hij na de zomer aan zijn vierde seizoen op sportpark De Bongerd begint. Voordat Van Deelen bij Barendrecht kwam, rook hij aan het profvoetbal bij de reserves van NAC Breda en in de jeugd van Feyenoord. Sinds 2014 is hij bij Barendrecht uitgegroeid tot een vaste waarde in de verdediging.

Melvin Winterberg zal na de zomerperiode niet meer actief zijn voor BVV Barendrecht. De middenvelder, die zaterdag nog matchwinner was bij IJsselmeervogels, keert terug bij zijn oude ploeg Nieuwenhoorn. Daarmee gaat Winterberg weer spelen in Hellevoetsluis, waar hij ook woonachtig is. 

 Digisource

Stersponsors