Welkom op de website van BVV Barendrecht

Vriendenloterij

Vriendenloterij

Laatste nieuws

ZATERDAGOCHTEND TOERNOOI VOOR JO-13

ballenEen deel van de JO13-teams van BVV Barendrecht komt zaterdag in actie tijdens het PCI Nederland jeugdtoernooi. Sportpark De Bongerd is zaterdagochtend gereserveerd voor diverse Barendrecht-teams, die het opnemen tegen verschillende leeftijdgenoten uit de regio. Onder de deelnemers zijn onder meer teams van DHL, Meerburg, Nieuwerkerk, RCL, RKDEO, UVS en Wilhelmus. Het toernooi begint om 09.00 uur, de prijsuitreiking op de tribune van het hoofdveld is omstreeks 12.15 uur.

In de middag stond er een tweede toernooi voor JO13-teams gepland, maar vanwege de tropische temperaturen is besloten dat het middagtoernooi niet doorgaat. Helaas kan een deel van de O13-teams van de BVV en hun regionale tegenstanders daardoor niet in actie komen.

SANDER LUITEN WORDT TRAINER VAN EXCELSIOR BARENDRECHT DAMES

Sander LuitenSander Luiten gaat deze zomer aan de slag als trainer van de Excelsior-Barendrecht vrouwen. Het combinatieteam, dat komend seizoen in de Eredivisie gaat spelen, heeft daarmee een oefenmeester gevonden. Luiten gaat de functie parttime vervullen, naast zijn werkzaamheden voor de KNVB. Zijn zoon voetbalt bij BVV Barendrecht, waar Luiten ook trainer en vrijwilliger was. In die hoedanigheid raakte hij in gesprek met de clubs over het trainerschap van het nieuwe vrouwenteam.

Naast de technische staf, werken Excelsior en Barendrecht ook aan de selectie van de nieuwe Eredivisionist. Deze week was de eerste selectietraining voor talentvolle vrouwen uit de regio. Meer informatie over de aanstelling van Luiten is te vinden op de website van Excelsior.

BARENDRECHT ZATERDAG IN HALVE FINALE VOETBAL RIJNMOND CUP

RM cup 01BVV Barendrecht speelt zaterdag op het eigen sportpark De Bongerd de halve finale van de Voetbal Rijnmond Cup. Tegenstander in het grootste regionale voetbaltoernooi van Nederland is dan RVVH, waarmee de finale van vorig jaar op herhaling gaat. Vorig seizoen won Barendrecht de Voetbal Rijnmond Cup door RVVH met 3-1 te verslaan.

RVVH eindigde dit seizoen in de hoofdklasse op de elfde plaats. De ploeg van trainer Giovanni Franken versloeg op weg naar de halve finale CVC Reeuwijk (4-0), Capelle (5-3), NSVV (3-0), DRL (na strafschoppen), Egelantier Boys (5-1) en WCR (5-0). Barendrecht bereikte de halve eindstrijd door zeges op ZBVH (5-1), Rockanje (3-0), Nieuwenhoorn (5-0), Smitshoek (1-0) DVO '32 (3-2) en VVGZ (3-0). De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur op De Bongerd.

BUSINESSCLUB ORGANISEERT RABOBANK VOETBALTOERNOOI OP WOENSDAG 24 MEI

BC-Rabo-2014 TNHet is een traditie op de kalender van de Businessclub van BVV Barendrecht: het Rabobank Businessclub Voetbaltoernooi. Het jaarlijkse voetbalevenement vindt zoals gebruikelijk plaats op de woensdag voor Hemelvaartsdag, dit jaar op woensdag 24 mei. Net als andere jaren is het motto van het toernooi ‘winnen is zilver, meedoen is goud’. Het toernooi wordt gespeeld volgens het 7-tegen-7 principe op een half veld. De Businessclub verwacht dat er weer circa zestig teams om de eer op de groene mat zullen strijden. Natuurlijk worden ook de oren van de bezoekers weer muzikaal gestreeld en de smaakpapillen culinair verwend. Het toernooi begint omstreeks 18.30 uur. Rond 21.30 uur zijn de finalewedstrijden, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt. Uiteraard zijn ook niet-deelnemers van harte welkom om naar sportpark De Bongerd te komen. Op de TV-schermen in de kantine is uiteraard ook de UEFA Cup finale tussen Ajax en Manchester United live te volgen. De toegang is gratis.

VROUWEN 2 WINT BEKER, JO15-3 IN DE FINALE

bvvlogoHet voetbalseizoen zit er bijna op, maar sommige teams zijn nog in de race voor de prijzen. Zo speelde Barendrecht Vrouwen 2 zaterdag de bekerfinale tegen Berkel Vrouwen 1. Het duel in Alphen aan den Rijn eindigde in een 3-0 overwinning voor de Barendrechtse vrouwen, die daarmee de beker wonnen. Komende zaterdag 27 mei komt ook JO15-3 in actie in de bekerfinale. De Barendrechtse junioren nemen het dan in Noordwijk op tegen Katwijk JO15-1, aftrap 12.00 uur.

In de Renes 35+ competitie staan woensdag 31 mei eerst nog de kwartfinales op de rol. Van Zwitserland / 3 Geboden treft Tinke Assurantiën, Heerjan neemt het op tegen AW Accu, BVV Huit speelt tegen Mid America Overseas en Stoomerette komt uit tegen Optimaal Talent. De winnaars spelen op woensdag 7 juni de halve finale. De finale staat gepland op zaterdag 10 juni op sportpark De Bongerd.

 Digisource

Stersponsors